Janulik03 jsi dobra
a urcite neco vymyslis, co te bude tesit:-)
Přiznání
Janulik03 Moc ti držím palce!
Já o tom přemýšlím taky ![]()
Dadoo ja som zrela celkom dlho. Drzali ma tam ludia. Ale naozaj uz mi islo o zdravie.
Pokial to tak citis, zacni si predstavovat ze nejdes do prace a riad sa pocitom.
viktorka_od splavu diik
Mutziputzi Dobrý! Taky bych se potřebovala nějak odbednit, potřebovala bych protáhnout závity. Teda příležitostí mám dost - třeba v práci, ale připadám si nějak zastropovaně. Mám dojem, že nové informace po mně už jen stékají a nic se nevsákne pořádně do hloubky. Viz ta moje španělština, nikam se neposunuju. Chtělo by to se regulerně učit,ale to né... Večer jsem schopná přečíst tak deset řádků nějaké detektivky, hlavně nenáročně!
Janulik03 Já vím, ale.. znáš to. Já mám pět let do důchodu - ne že bych plánovala důchodcovat, ale kde o mě bude kdo stát?
A ten blbej pocit odpovědnosti. Načasování.. nejlépe po prázdninách, nezačínat už. Jenže vykašlat se na ně po dvou, třech letech.. nebo před maturitou.
Já tam už vůbec nechodím ráda.![]()
Dadoo myslim ze toto rozhodnutie je vazne. Ale. Nemyslim si ze nemas co ponuknut. Ja si nechavam teraz cas. Dcera porodi ked uz budem doma, cele leto mozme sapoflakovat. Uzijem si volno. A medzitym budem premyslat co chcem robit. V zivote som nebola bez prace, najdlhsie volno som mala pocas materskej. Teraz mam narok uzit si.
Janulik03 gratuluji k rozhodnutí, trávit tolik času v práci, ze které máš pomalu osypky je fakt o zdraví... užij si krásné léto
Janulik03 Seš hustá. Pořádně si odpočiň.
Janulik03 dobre si urobila, nudit sa urcite sa nebudes s vnucatkom ![]()
Janulik03 Ty jo, klobouk dolů! Užij si prázdniny, vnoučata a pak uvidíš, co se vyvrbí. Zlom vaz!
Priznavam, ze zacinam vazne uvazovat o prodlouzeni vlasu.
Janulik03 ja myslela, ze je to nejak vase firma, rodinna nebo tak neco?? no asi ne :)
kazdopadne gratuluju k rozhodnuti
som člen vedenia, ale moja firma to nie je.
MP Marge
jen najít dobrý salón a hurá do toho! Viděla jsem prodloužené vlasy tak, že bych to nepoznala, slečna dorůstala z ježka na dlouhé a měla to na překlenutí té pitomé mezidélky...
Janulik03 Bude to změna, ale určitě k lepšímu. Na nudu, myslím, nebude čas..! ![]()
MP Marge
jen najít dobrý salón a hurá do toho! Viděla jsem prodloužené vlasy tak, že bych to nepoznala, slečna dorůstala z ježka na dlouhé a měla to na překlenutí té pitomé mezidélky...
No prave ta mezidelka je to, co me nici
Jako ne ze by ty moje vlasy pred shorenim byly nejaka slava, ale aspon jsem je mela delsi (vetsinou tak po ramena, nekdy i trochu vic) a vlnite. Ja na sobe kratke vlasy proste nesnesu. A tech par chlupu, co tam mam ted, me zacina fakt rozcilovat ![]()
Mame tady salon primo v DeKalbu, o kterem jsem slysela jen dobre, tak se tam pujdu poradit, a uvidime.
MP Marge Nejlíp vidět rovnou nějaké jejich klientky (a nejen ty, co maj nafocený na prezentaci...). Dobře udělané úpravy jsou vždycky plus, netřeba se pokoutně přiznávat.. ![]()
Janulik03 já jsem si taky tak nějak myslela, že jsi v rodinné firmě ... k rozhodnutí gratuluji :-)
Mutziputzi teď jsem ukončila první semestr a rozhodnutí jít do další školy nelituju
Rodinna firma je bar, pizzeria aobchod. Teraz sa otvara barber shop. To maju decka, tam len sem tam sa vyskytujem. Najviac pri zaciatku v rozbehu. Potom uz moc nie.
Ale toto je girma v ktorej som od takmer ukoncenia skoly a poskednych 10 rokov ako clen vedenia. A akosi uz toho je privela, podpisal sa na mne stres a nemoznost odobneho volna. Kmitala som medzi pracou, je treba niekedy zaskocit v obchode.... je problem s ludmi v prevadzkach. No a do toho nejake zdravotne komplikacie a doma zacali riesit ze je toho na mna vela a ze naco vlastne trvam na tom byt zanestnana. Drzali ma tam hlavne takmer rodinne vztahy, mam tam vela kamaratov a bolo mi tam dobre. Ale tato doba , odchid mojich najblizsich v praci do dochodku na nakopli k tomuto rozhodnutiu. Teraz uz len sem tam budem sa motat deckam a muzovi do toho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025