Zkáza DD mě bavila hodně. Jsem se smála nahlas.
Přiznání
notna U mě taky dobrý, těším se na další díl.
přiznávám, že nechápu posedlost ivčera ohledně primarku. toto je už myslím třetí článek, a tentokrát je to dokonce zahraniční reportáž ![]()
hádám, že redakce asi dostala od primarku dárkový poukaz pro celé rodiny, nebo jinak fakt nevím.
notna čemu například?
Jiná Realita tak zrovna tento clanek mi jako reklama ani neprijde, dost je kritizuje. V meste, kde sidli nase zahranicni centrala, jeden obchod je. Dva lidi z kancelare jsou z nej doccela na vetvi, ale maji malicke deti. Tem svym jsem tam koupila gumicky do vlasu ![]()
continuity nejde ani o reklamu, spíš o to, že o tom pořád píšou. jako by se tu chystalo otevření nějakého mezinárodního centra vědy a výzkumu nebo co
přitom je to hnusná hadrárna (a z to odtamtud mám kabát - a fakt pěknej a mám ho už asi deset let, památka na návštěvu londýna za deset liber :)
Jiná Realita Články jsem nečetla, ale Primark je neskutečnej hit. Nedávno jsem kolem něj šla v Drážďanech, byl doslova v obležení. Davy mladých holek. Nakupujou tam za par šupů, ty podnikavější to přeprodávají na netu.
Takže článek o Primarku zřejmě zaručuju vysokou sledovanost.
Jiná Realita continuity ja mam 2 zname, ktere jezdi do Primarku v Drazdanech 2x rocne. Ja tam vylezla jednou a zase jsem prchla. Tyhle hadrarny, kde clovek prehrabuje obleceni vidlema, spatne snasim :))
Já z Primarku mám přímo osypky, taková rychlospotřební móda mi čím dál víc vadí....(a nejsem vzorná, ani omylem). Ale spousta kamarádek, co nějakou dobu žily v Anglii, tak mají k Primarku takový osobní vztah, asi nostalgie.
Tak ja znam jenom primark z Nemeckeho vnitrozemi a Primark je tam vyslovne obchod pro socky.
continuity on je všude obchod pro socky. pro socky a náctky závislé na hadrách.
continuity Syn byl v Londýně z Primarku nadšenej. Socka jeden ... ![]()
Samantha no to mohl, ty náctky jsou taky nadšené, když si s kvikotem odnášejí plné tašky, aby se mohly nakrucovat pro insta.
ale je to obchod plný nekvalitních hader, oblečení válejícího se po zemi, obchod s levnou lidskou prací, obchod poškozující životní prostředí rychlou módou (protože ty hadry často ani nejsou určeny k praní, ale ve stylu obleč a vyhoď) = obchod pro socky. nakupují tam hovada, která ani nemají potřebu hadr, co jim od huby upadne, zvednout, a klidně po něm šlapou.
to, že tam najdeš i něco normálního, nebo si tam koupí kabát ministr, z toho lepší obchod neudělá.
Jiná Realita další obchod, bez kterého můžu v klidu žít. Osobně taky nemám moc ráda obchody, kde je na první pohled vidět, že je to šunt a nechápu, proč tohle kupovat a další aspekt je životní prostředí...
Jiná Realita
V Primarku jsem nikdy nebyla, ale není to prehnany? Tohle by se dalo napsat o naproste vetsine obchodu....
Karlicka není, maj tam proste ty úplně nejlacinější hadry ala vietnamská tržnice
Potrefenáhusa A myslíš, že se nějak zásadně lišej oproti lacinejm hadrům z jiných řetězců?
Mám nedávnou zkušenost z Primarku v Berlíně, resp. vlezla jsem tam a ihned vylezla, strašný, nicméně New Yorker například je to samý
Sweet Potato já jsem byla před hodně lety v Irsku a jo, třeba než háemko jo. hlavně tam těch hader bylo násobně tolik a fakt se v tom tak různě přehrabovali puberťáci, spousta se tam toho výlela pošlapaná po zemi......
přišlo mi jako takový horší takko, gate nebo identický pepco (nebo jak se to), háemko mi přeci jen až zas takhle tragický nepřijde
ale myslim, že maj takovou jakože lepší značku atmosphere a ta tak na tom byla o něco líp
Mutziputzi jj, New yorker asi stejnej
prostě uplně zbytečnej krám, kterej zamořuje planetu tunama jedovatejch lacinejch hadrů ani ne na jedno použití
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025