Potrefenáhusa taky se mi to ekluje, H&M nebo Zara jsou taky hadrnictví, ale aspoň se pokoušej o nějakou environmentální message, aspoň něco
Přiznání
Potrefenáhusa Celkově obchod chápu a nepochybuju, do hm ani takka se nikdy tolik lidí naráz nenahrne hrabošitmyslela jsem spíš ne/kvalitu těch hadrů. DSD si na podzim něco dovezla, ponožky jsou pocitově stejná směs bavlny s umělinou jako jinde, srazily se stejně, možná i víc. Na mikinu jsem koukala hodně skepticky, kupodivu furt dobrý a to ji nosí skoro pořád.
Chraň bůh, že bych se Primarku zastávala, jen mne to zajímá. Třeba to Pepco - děs už přes výlohu, ale dost často se tu chválí věci pro mimina.
Sweet Potato Karlicka řeknu to asi tak: je to jediný obchod, a že jsme jich už prolezla, kde oblečení podupané na zemi shrabuje personál hráběma na hromadu.
Sweet Potato Do Pepca občas zajdu, když potřebuju akutně něco pro dceru (je nejblíž), ale nemůžu se zbavit dojmu, že ty čínský děti, co to šily, musely za možnost pracovat ještě platit, jinak by to snad nemohlo být tak neuvěřitelně levný. Kvalitativně je to tak 50 na 50. Jedná mikina po vyprání děs, druhá v pohodě...
Mutziputzi jj, New yorker asi stejnej
prostě uplně zbytečnej krám, kterej zamořuje planetu tunama jedovatejch lacinejch hadrů ani ne na jedno použití
mam stejny pocit, ale zaroven mam kolikrat stejny pocit z HM nebo Zary, i kdyz Primark je kvalitou mnohem niz. Obcas si tam pripadam jak na smetisti. Hlavne v HM. Nakupovat zodpovedne se snazim, ale... snazim se o tom aspon premyslet, veci unosit, nekupovat blbosti, ale kdyz mi kamaradka rekne, ze se tesi na mraky levnejch hadru, tak opravdu nechapu.
Jiná Realita no presne. Ja kdyz to videla, jak se hadry vali na zemi, vsichni po tom slapou... a nemuzu se zbavit dojmu, ze sem poslou, co pohrabali v Nemecku...
Sweet Potato pepco strašně smrdí takovou tou umělinou tržnice, já bych se to na mimino skoro bála natáhnout i po několikerým vyprání
mam stejny pocit, ale zaroven mam kolikrat stejny pocit z HM nebo Zary, i kdyz Primark je kvalitou mnohem niz. Obcas si tam pripadam jak na smetisti. Hlavne v HM. Nakupovat zodpovedne se snazim, ale... snazim se o tom aspon premyslet, veci unosit, nekupovat blbosti, ale kdyz mi kamaradka rekne, ze se tesi na mraky levnejch hadru, tak opravdu nechapu.
mne ta zara apod prijde nastejno, jen drazsi. zrovna zara v brne je opravdu nechutna. a to si pamatuju kdyz ji otevreli jako “luxusni” obchod kde me prodavacka znechucene vyvedla po dotazu na vel. 38 ze takove velikosti nevedou..
viktorka_od splavu Tak na Brno to je luxus ne?![]()
Potrefenáhusa u nás je docela hezky, světlý, relativně prostorný, bez smradu. Ale chodím tam jenom v nouzi, to jo.
Z Pepca mame doma dvoje teplaky do skolky. Nenapadlo by me si myslet, ze jsou jedovatejsi nez ty z H&M.
Mutziputzi jasne
(a mam stama to otresny spartakiadni triko za stocicet pani:P
viktorka_od splavu šuší panii, moc šuší!
viktorka_od splavu jakože takhle velký, jo![]()
![]()
stes ano presne tak:-) brzo teda zjistili ze 32 a 34 tady moc nefrci, takze rozsirili sortiment ale tehdy jsem docela zirala. nastesti jsem nemela nikdy v tomto smeru mindrak takze jsem se s tema 52 kilama jen zasmala a doted to davam k dobru:P
viktorka_od splavu Já teď koukala do Zary ve Španělsku, sortiment srovnat neumím, ale obchody vypadaly o dost vábněji než tady. Světlé, přehledné, žádné štendry narvané bez ladu a skladu.
Sweet Potato já byla kdysi unešená ze Zary v portugalsku a těšila jsem se, jak dojedu domu a nakoupim....no, ehm......nějak se nekonalo, nic z toho tu neměli
Karlicka mně to pepco strašně smrdí
Sweet Potato já byla kdysi unešená ze Zary v portugalsku a těšila jsem se, jak dojedu domu a nakoupim....no, ehm......nějak se nekonalo, nic z toho tu neměli
bože, já taky. pamatuju, jak jsem coby chudý študent vlezla do zary v portu a chtěla jsem všechno (a neměla na nic). jenže tehdy celá zara měla jiný styl. myslím, že teď bych si nevybrala ani tam.
Jiná Realita z te doby jsem podedila po svagrove par veci zara a mango ktere si dovezla z cest. jedno tricko mam doted!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025