Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:01

Potrefenáhusa taky se mi to ekluje, H&M nebo Zara jsou taky hadrnictví, ale aspoň se pokoušej o nějakou environmentální message, aspoň něco

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:06

Potrefenáhusa Celkově obchod chápu a nepochybuju, do hm ani takka se nikdy tolik lidí naráz nenahrne hrabošitmyslela jsem spíš ne/kvalitu těch hadrů. DSD si na podzim něco dovezla, ponožky jsou pocitově stejná směs bavlny s umělinou jako jinde, srazily se stejně, možná i víc. Na mikinu jsem koukala hodně skepticky, kupodivu furt dobrý a to ji nosí skoro pořád.

Chraň bůh, že bych se Primarku zastávala, jen mne to zajímá. Třeba to Pepco - děs už přes výlohu, ale dost často se tu chválí věci pro mimina.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:13

Sweet Potato Karlicka řeknu to asi tak: je to jediný obchod, a že jsme jich už prolezla, kde oblečení podupané na zemi shrabuje personál hráběma na hromadu.

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:19

Sweet Potato Do Pepca občas zajdu, když potřebuju akutně něco pro dceru (je nejblíž), ale nemůžu se zbavit dojmu, že ty čínský děti, co to šily, musely za možnost pracovat ještě platit, jinak by to snad nemohlo být tak neuvěřitelně levný. Kvalitativně je to tak 50 na 50. Jedná mikina po vyprání děs, druhá v pohodě...

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Mutziputzi jj, New yorker asi stejnej 

prostě uplně zbytečnej krám, kterej zamořuje planetu tunama jedovatejch lacinejch hadrů ani ne na jedno použití 

​mam stejny pocit, ale zaroven mam kolikrat stejny pocit z HM nebo Zary, i kdyz Primark je kvalitou mnohem niz. Obcas si tam pripadam jak na smetisti. Hlavne v HM. Nakupovat zodpovedne se snazim, ale... snazim se o tom aspon premyslet, veci unosit, nekupovat blbosti, ale kdyz mi kamaradka rekne, ze se tesi na mraky levnejch hadru, tak opravdu nechapu. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:23

Jiná Realita no presne. Ja kdyz to videla, jak se hadry vali na zemi, vsichni po tom slapou... a nemuzu se zbavit dojmu, ze sem poslou, co pohrabali v Nemecku... 

Offline Potrefenáhusa
38622 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:31

Sweet Potato  pepco strašně smrdí takovou tou umělinou tržnice, já bych se to na mimino skoro bála natáhnout i po několikerým vyprání 

Offline viktorka_od splavu
49143 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:33
Reakce na Lamicka:

​mam stejny pocit, ale zaroven mam kolikrat stejny pocit z HM nebo Zary, i kdyz Primark je kvalitou mnohem niz. Obcas si tam pripadam jak na smetisti. Hlavne v HM. Nakupovat zodpovedne se snazim, ale... snazim se o tom aspon premyslet, veci unosit, nekupovat blbosti, ale kdyz mi kamaradka rekne, ze se tesi na mraky levnejch hadru, tak opravdu nechapu. 

​mne ta zara apod prijde nastejno, jen drazsi. zrovna zara v brne je opravdu nechutna. a to si pamatuju kdyz ji otevreli jako “luxusni” obchod kde me prodavacka znechucene vyvedla po dotazu na vel. 38 ze takove velikosti nevedou..

20970 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:34

viktorka_od splavu Tak na Brno to je luxus ne?

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:34

Potrefenáhusa u nás je docela hezky, světlý, relativně prostorný, bez smradu. Ale chodím tam jenom v nouzi, to jo. 

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:36

Z Pepca mame doma dvoje teplaky do skolky. Nenapadlo by me si myslet, ze jsou jedovatejsi nez ty z H&M.

49143 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:38

Mutziputzi jasne (a mam stama to otresny spartakiadni triko za stocicet pani:P

20970 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:39

viktorka_od splavu šuší panii, moc šuší!

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:45

viktorka_od splavu jakože takhle velký, jo

49143 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:48

stes ano presne tak:-) brzo teda zjistili ze 32 a 34 tady moc nefrci, takze rozsirili sortiment ale tehdy jsem docela zirala. nastesti jsem nemela nikdy v tomto smeru mindrak takze jsem se s tema 52 kilama jen zasmala a doted to davam k dobru:P

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 06. března 2019 10:52

viktorka_od splavu Já teď koukala do Zary ve Španělsku, sortiment srovnat neumím, ale obchody vypadaly o dost vábněji než tady. Světlé, přehledné, žádné štendry narvané bez ladu a skladu.

Offline Potrefenáhusa
38622 příspěvků moje polička 06. března 2019 11:00

Sweet Potato já byla kdysi unešená ze Zary v portugalsku a těšila jsem se, jak dojedu domu a nakoupim....no, ehm......nějak se nekonalo, nic z toho tu neměli

Offline Potrefenáhusa
38622 příspěvků moje polička 06. března 2019 11:00

Karlicka mně to pepco strašně smrdí

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. března 2019 11:33
Reakce na Potrefenáhusa:

Sweet Potato já byla kdysi unešená ze Zary v portugalsku a těšila jsem se, jak dojedu domu a nakoupim....no, ehm......nějak se nekonalo, nic z toho tu neměli

​bože, já taky. pamatuju, jak jsem coby chudý študent vlezla do zary v portu a chtěla jsem všechno (a neměla na nic). jenže tehdy celá zara měla jiný styl. myslím, že teď bych si nevybrala ani tam. 

49143 příspěvků moje polička 06. března 2019 12:23

Jiná Realita z te doby jsem podedila po svagrove par veci zara a mango ktere si dovezla z cest. jedno tricko mam doted!