notna mestecko twin peaks
me to nasi zakazovali, videla jsem ho az o hodne let pozdeji.
Přiznání
Jiná Realita Já koukala na BH (mám dokonce pocit, že byli seriálově stejný ročník jako já), s babičkou na Dallas a k tomu četla knihu denně (možná přeháním, ale jednu až dvě týdně určitě).
Pravda-málem jsem na gymplu jeden rok propadla z fyziky, ale sociální začlenění si žádá oběti, že....
rasaNori já jsem zhruba stejně stará jako Jiná Realita a měla jsem to taky zakázáný. Teda ne jen BH, ale na televizi se u nás nekoukalo obecně. Takže žádné Dallasy, BH, Esmeraldy a nevím co ještě...Povoleni byli Dempsey a Makepeacová a Profesionálové.
Garfie já jsem teda žádný intelektuál nebyla, jen mě to nějak nebavilo. dívala jsem se na želvy ninja, gumídky a kačerov, pak velké bílé nic, a pak sci-fi, horory a detektivky.
Mohučanka ale dempseyho a profesionály jsem teda sledovala!
ale to bylo možná i proto, že tohle jelo později večer, u nás se asi odpoledne na tv taky obecně nedívalo (když jely esmeraldy a 90210).
Garfie Dallas sledovala máma, mne nebavil. Moc roztahané a samí záporáci.
Zato BH! Jednou jsem někde na trajektu na Korsiku viděla díl ze série, která u nás ještě dávno nešla a tywogo - Andrea je v tom?!![]()
Jiná Realita je pravda ze kdyz jel columbo nebo profesionalove tak to jsem koukat mohla. Ale vic jsem cetla. U nas se traduje jhistorka jak me mamka videla prichazet pres park, chtela na me bafnout za dverma jenze netusila ze jdu z knihovny. Tak porad cekala a pak kukatkem zjistila ze sedim na schodech a ctu:D
Jiná Realita Já jsem to kloubila už tehdá podle toho co se žádalo, abych byla konkurenceschopná u všech, Tak pravil Zarathustra a Béháčko, eMPéčko a Dallas, všechno jsem dávala!
Taky jsem četla. Hlavně teda za chůze
a doma jsem dokázala konverzovat s mámou při četbě, aniž bych věděla, o čem se bavíme. Pak z toho bylo často mrzení
Sweet Potato Dallas bylo takové naše guilty pleasure s jedním mým kolegou, trumfovali jsme se citáty, on skvěle napodoboval tu alkoholičku Sue Ellen nebo jak se jmenovala...a já ho střídala v práci a vždycky jsem byla o díl dopředu, on koukal druhý den na reprízu a když mě naštval, vyzradila jsem mu děj, nebo nějak naznačovala....to jsem milovala víc než seriál samotný! ![]()
Garfie my si takhle doma vyprávěli přátele a bylo to pomalu lepší než na to koukat
Potrefenáhusa To mi připomnělo, jak jsme si s mým tehdejším spolubydlícím často při sledování filmů vypnuli zvuk a "dabovali", to byla velká sranda, někdy to musím zase vyzkoušet....ale nevím teda, jak se na takovou zábavu bude tvářit můj muž...
Potrefenáhusa jeee,to si mi pripomnela jak sem jela se synem do Italie na trajekt pres noc a uz sem byla unavena tak jsme si furt rikali hlasky z pratel az sem prehlidla odbocku na Venezii a zajela si 250km.....![]()
![]()
Zarinya Ale zase jste se dobře bavili![]()
Sweet Potato jo to jo,tedy,dokud sem nezjistila,ze jedu uplne blbe....![]()
já se přiznávám, že jsem nikdy neviděla ani jeden díl toho cosi90210.
...a míním tak zůstat i nadále
Já zůstávala sedět už před knihovnou, je tam parčík s takovými velkými šutráky, na jednom se dalo krásně sedět, hlavně v létě, když byl vyhřátý sluncem, tam jsem měla na čtení klid, protože doma se mnou pořád zkoušel někdo mluvit a já buď nereagovala, nebo jen automaticky a pak z toho bylo taky mrzení Mohučanka ![]()
Garfie hele jedu,jedu,bavime se pratelema cca za 80km uz meli byt Benatky,Benatky nikde.....tak sem pridala,na plynu,no benzinka tak tam zajedu vylezu s auta rikam kde jsou Benatky...chlapek lehl smichem....to nekecam.Mu hned doslo,ze sem prejela tu odbocku.
No a blondyna vylezla z cernyho auta...![]()
a to sem tam nejela poprve.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025