Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 06. března 2019 19:37

notna mestecko twin peaks  me to nasi zakazovali, videla jsem ho az o hodne let pozdeji.

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 06. března 2019 19:40

Jiná Realita Já koukala na BH (mám dokonce pocit, že byli seriálově stejný ročník jako já), s babičkou na Dallas a k tomu četla knihu denně (možná přeháním, ale jednu až dvě týdně určitě).  Pravda-málem jsem na gymplu jeden rok propadla z fyziky, ale sociální začlenění si žádá oběti, že....

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 06. března 2019 19:41

rasaNori já jsem zhruba stejně stará jako Jiná Realita a měla jsem to taky zakázáný. Teda ne jen BH, ale na televizi se u nás nekoukalo obecně. Takže žádné Dallasy, BH, Esmeraldy a nevím co ještě...Povoleni byli Dempsey a Makepeacová a Profesionálové.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. března 2019 19:42

Garfie já jsem teda žádný intelektuál nebyla, jen mě to nějak nebavilo. dívala jsem se na želvy ninja, gumídky a kačerov, pak velké bílé nic, a pak sci-fi, horory a detektivky.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. března 2019 19:43

Mohučanka ale dempseyho a profesionály jsem teda sledovala!  ale to bylo možná i proto, že tohle jelo později večer, u nás se asi odpoledne na tv taky obecně nedívalo (když jely esmeraldy a 90210).

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 06. března 2019 19:46

Garfie Dallas sledovala máma, mne nebavil. Moc roztahané a samí záporáci. 

Zato BH! Jednou jsem někde na trajektu na Korsiku viděla díl ze série, která u nás ještě dávno nešla a tywogo - Andrea je v tom?!

Offline rasaNori
8814 příspěvků moje polička 06. března 2019 19:47

Jiná Realita je pravda ze kdyz jel columbo nebo profesionalove tak to jsem koukat mohla. Ale vic jsem cetla. U nas se traduje jhistorka jak me mamka videla prichazet pres park, chtela na me bafnout za dverma jenze netusila ze jdu z knihovny. Tak porad cekala a pak kukatkem zjistila ze sedim na schodech a ctu:D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. března 2019 19:52
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. března 2019 19:55

Jiná Realita Já jsem to kloubila už tehdá podle toho co se žádalo, abych byla konkurenceschopná u všech, Tak pravil Zarathustra a Béháčko, eMPéčko a Dallas, všechno jsem dávala!

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 06. března 2019 19:55

rasaNori 

Taky jsem četla. Hlavně teda za chůze  a doma jsem dokázala konverzovat s mámou při četbě, aniž bych věděla, o čem se bavíme. Pak z toho bylo často mrzení  

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 06. března 2019 20:09

Sweet Potato Dallas bylo takové naše guilty pleasure s jedním mým kolegou, trumfovali jsme se citáty, on skvěle napodoboval tu alkoholičku Sue Ellen nebo jak se jmenovala...a já ho střídala v práci a vždycky jsem byla o díl dopředu, on koukal druhý den na reprízu a když mě naštval, vyzradila jsem mu děj, nebo nějak naznačovala....to jsem milovala víc než seriál samotný! 

Online Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 06. března 2019 20:13

Garfie my si takhle doma vyprávěli přátele a bylo to pomalu lepší než na to koukat

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 06. března 2019 20:20

Potrefenáhusa To mi připomnělo, jak jsme si s mým tehdejším spolubydlícím často při sledování filmů vypnuli zvuk a "dabovali", to byla velká sranda, někdy to musím zase vyzkoušet....ale nevím teda, jak se na takovou zábavu bude tvářit můj muž...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. března 2019 21:10

Potrefenáhusa jeee,to si mi pripomnela jak sem jela se synem do Italie na trajekt pres noc a uz sem byla unavena tak jsme si furt rikali hlasky z pratel az sem prehlidla odbocku na Venezii a zajela si 250km.....

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 06. března 2019 21:12

Zarinya Ale zase jste se dobře bavili

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. března 2019 21:15

Sweet Potato jo to jo,tedy,dokud sem nezjistila,ze jedu uplne blbe....

Offline Samantha
3292 příspěvků moje polička 07. března 2019 07:26
Reakce na Jiná Realita:

já se přiznávám, že jsem nikdy neviděla ani jeden díl toho cosi90210.

...a míním tak zůstat i nadále

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 07. března 2019 08:36

Zarinya  to je vtipný...

Samantha Tak já myslím, že v našem věku (=přes dvacet) by to asi nenapadlo nikoho....

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 07. března 2019 08:43

rasaNori 

Já zůstávala sedět už před knihovnou, je tam parčík s takovými velkými šutráky, na jednom se dalo krásně sedět, hlavně v létě, když byl vyhřátý sluncem, tam jsem měla na čtení klid, protože doma se mnou pořád zkoušel někdo mluvit a já buď nereagovala, nebo jen automaticky a pak z toho bylo taky mrzení Mohučanka 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. března 2019 08:47

Garfie hele jedu,jedu,bavime se pratelema cca za 80km uz meli byt Benatky,Benatky nikde.....tak sem pridala,na plynu,no benzinka tak tam zajedu vylezu s auta rikam kde jsou Benatky...chlapek lehl smichem....to nekecam.Mu hned doslo,ze sem prejela tu odbocku.

No a blondyna vylezla z cernyho auta...

a to sem tam nejela poprve.