continuity ja nemam naockovane obe deti, u starsi se tehdy nove neockivalo. chtela jsem a dr me od toho hrozne zrazovala, ze pokud se to dite nepohybuje v rizikovem prostredi, tak by do toho nesla. ze s nemocnym musi byt nekolik hodin v uzavrene mistnosti. Ja bych asi byla klidnejsi.
Přiznání
A já mám asi krizi středního věku.
Jak se to dá ve zdraví přežít? :)
Luna jak se to projevuje?![]()
Zarinya No skoro učebnicově.![]()
Taková ta touha rYchle ze života vYtřískat co to jde, než budu úplně stará. A teda ta upadající atraktivita mi vadí, ještě bYch chtěla občas zažít nějakou pozornost.
Ale říkám si, nebYla za mlada, těžko bude teď...No a furt vzpomínání a tak, nějak se mi to nezdá normální.
Luna to jde na tebe jaro
na krizi jsi jeste mlada!A pozornosti si jeste uzijes, ver mi. ![]()
Jsem neskutecny cune! Dva tydny jsem vzdycky pred spanim cejtila neco, co smrdelo jako hodne noseny ponozky, ale nikdy jsem se nevyhrabala z postele, abych zapatrala po zdroji smradu, vzdycky jsem jen rekla: rano. Ale rano to cejtit nebylo, tak jsem zapomnela. Pred par dny jsem se shybla do krabice na papir a zase ten smrad! Zjistila jsem, ze mi okrasna dyne zespodu prohniva dratenou miskou, prohnila uz i ratanovym prostiranim pod tim
a vsechno to bylo ve vejsce matrace, proto jsem to cejtila vzdycky, kdyz jsem ulehla. Takze jsem minimalne dva tydny vdechovala vypary plisni a hniloby![]()
![]()
razorblade Bud v pohode, mne jednou zapadlo velikonocni dekoracni vajicko za topeni a ja jsem na podzim!! dvakrat zavolala plynare, ze mi unika plyn, donutila jsem je i behat kolem baraku s nakejma senzorama, diplomaticky jsem jim naznacovala diletantismus a cichovou rezistenci vuci zapachu plynu a pak sem ho nasla!
Zarinya DíkY. Ráda budu věřit.![]()
Mutziputzi kdybys dekorovala čokovejcema, tak by se ti to nestalo!
Ounz i vyfoukle jsou bezpecne
hlavne to lze vyndat zas za rok, kdyz uz se s tim clovek crca.
Ounz ja uz na to radsi seru en bloc
Luna Tak jestli se to projevuje tak, ze se ti líbí chlapi, tak to mám už asi dvacet let imrvére :-)
999 No jo, spíš ZAČÍNAJÍ.
Ale oboustranný to teda bohužel není.![]()
Mutziputzi doufam, ze jsi sve pochybeni nepriznala! :D
Luna Jsem si kolikrat myslela, ze je to jednostranny a po letech jsem zjistila ze nebylo..a vetsinou jsem nakonec byla rada, ze jsem zila v tom puvodnim presvedceni, je to srozumitelny?![]()
razorblade uz byli pryc nastesti!
Mutziputzi Jo, je a chápu to. No mě spíš štve, že to neumím stoprocentně skrýt a pak si přijdu jak blbka. Ale to je jedno...
A navíc v mým věku je to až skoro trapný.
Luna Tu "trapnost" vnimas jenom ty, neboj![]()
Luna Tu "trapnost" vnimas jenom ty, neboj![]()
Dík, to mi teď docela pomohlo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my