Janulik03 Máš roupy, by se asi česky řeklo.
Přiznání
Zarinya Potrefenáhusa hned je to lepší, když sem tu někoho pobavila ![]()
Janulik03 už jsem si to lupla do translateru - mrla=roup
Janulik03 no :)
Ja koncim v praci na konci cervna, puvodne jsem si rikala az v srpnu, ale nekonec jsem se rozhodla udelat si prazdniny. Od zacatku jsem vedela, ze je to pro me jen startovni pozice po materske. Stagnovala bych tam, plat mam strasny, mezilidsky to tam dost skripalo, pracovni prostredi je otresny. Stejne je mi to trochu lito, jak se to blizi. Ale na volno se tesim. Budu se s detmi valet dlouho v posteli, jezdit na vylety, cist si, jezdit na kole. Pak si konecne najdu poradnou praci.
Mutziputzi roupy! jo! ![]()
Lamicka tak to si užiješ leto a uvidíš čo ďalej. Držím ti palce
Janulik03 dekuji:)
Můj soused je obsedantní, ráno když zamyká, tak zamkne jeden zámek, chvíli pauza, druhej zámek. Pak zacloumá dveřma, pak strčí klíč do jednoho zámku a zacvaká s ním, zacloumá dveřma, klíč do druhýho zámku a zacvaká s ním. Zacloumá dveřma. A celej cyklus ještě jednou opakuje. Je z toho rámus na celej dům. No já to teď posloucham denně, teď sem měla normálně děsnou chuť vyletět ze dveří a zařvat na něj ‘je to ZAMČENÝ!’
ty bydlis vedle mych rodicu?
to dela muj tata. A rvani je to zamceny nepomaha, max zacne znova od zacatku:D
711990 no, myslim že takovejch lidí bude víc :) já na něj křičet nepujdu, kromě toho, źe bych se hambou propadla pak, tak riskuju nejen to, že začne znova, ale i případný zdravotní indispozice.. ![]()
Ounz indispozice jeho nebo tvoje?:D ale lituju te. Jeste o neco horsi je, kdyz mas takovyho otce a pak zjistis, ze zijes s jeho kopii, ktera se te pravidelne po zamknuti dveri opta - zamykal jsem?![]()
711990 tak ale to se da lecit:-)
viktorka_od splavu
jedině sekyrou do hlavy ...
711990 zamykání mi přijde v pohodě, katastrofický scénáře s nevypnutým sporákem jsou mnohem horší
Potrefenáhusa no nevim.. kdyz jde nekdo z domu o hodinu driv, aby se mohl trikrat vratit zkontrolovat zamky.. ja u toho nastesti uz nejsem, ale muzu rict jen ze kdyz se to neresi tak se to vekem muze dost zhorsovat
711990
jeho! A taky tě lituju teda..
viktorka_od splavu no to jo, to už je nemoc, ty obsedantně kompulzivní poruchy by se fakt měly řešit a čim dřív, tim líp
Janulik03 Já teda taky moc "neposedím". Tzv. z domu jsem pracovala moc ráda. Když byly děti malý, tak jsem se jim věnovala celý den a pracovala v noci. Celé léto jsme byli na chalupě. Pak to samý se psem
. Pak už nebyly děti doma a pes už taky nebyl, tak jsem zkusila "jít mezi lidi". Práci jsem získala prakticky okamžitě. Ale hrozně mi to nevyhovovalo. Nevím, jak to funguje jinde, ale vadil mi přístup ke klientům, to že se práce "šetřila" atd. atd. Tak jsem se vrátila do starých kolejí - makám naplno a pak mám volno, který si užiju.
crazydaisy ono človek na to príde , čo mu vyhovuje, len predtým musí skusiť viaceré, aby k tomu dospel.
Janulik03 právě, měla jsem pocit, že možná o něco přicházím. Kontakt s větším množstvím lidí, širší spektrum práce. Tak jsem to zkusila a vím, že to není pro mě. Já jsem hlavně byla překvapená, že jsem tu práci dostala během pár dnů, když už hodně dávno nejsem "křupavý salátek" a pak, že opravdu nechtěli, abych odešla a slibovali hory doly
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my