Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 07:48

Jiná Realita Armstronga jsme pouštěli tátovi na pohřbu a zajímavý je, že ten song ve mě nevzbuzuje žádné emoce (jako líbí se mi pochopitelně), zatímco když slyším Elvise "can't help falling in love" nebo "jailhouse rock",  které tam tam taky hrálo, okamžitě roním slzy jako Pavlovův pes...(přiznání). 

Janulik03 Myslím, že jsi udělala dobře, nostalgie je normální, ale bude jenom líp!!

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 07:50
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 07:53

Garfie 

Mě taky kolokrát rozbrečí něco, co by nemělo, jako by do toho něco přimíchávali. Třeba Pelíšky - to se musím celou dobu držet, protože vím, že přijde TEN doslov na konci. Takže všichni se baví hláškami a já zatínám zuby.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 08:19

Janulik03 Taky jsem teď skončila s prací. Ale já to mám trochu jinak. V podstatě téměř celý život jsem pracovala jako OSVČ. Před časem jsem se nechala přemluvit a stala se zaměstnancem. Asi nejvíc mě překvapilo pomalé tempo a zoufale malá produktivita práce. Vydržela jsem to rok a kousek. Když šéf zjistil, že chci končit, dělal mi různé nabídky, abych zůstala. Ta poslední byla docela zajímavá - pracovat 4 dny v týdnu na poloviční úvazek za stejný prachy. I tak jsem to nevzala. Vím, že jsem udělala dobře. 

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:01

crazydaisy Prosím vás, vzali by i důchodkyni? Můžu poprosit o kontakt? 

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:12

crazydaisy no ked by som vzala inu ponuku v tejto oblasti, budem v tom kolotoči zas a ja nechcem. v podstate by som mohla už zostat iba doma a válať šunky. To neviem či by som vydržala, ani na dovolenke nevydržím dlhšie ako 5 dní a už ma žerú mrle. Takže premýšlam,čím by som sa bavila zvyšok života. Moja predstava je v službách, tak uvidíme..... 

Ehm, musím mlčat doma, lebo hned mi niekto aktívny aj priestor vyprázdni

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:17

Janulik03 žerú mrle je super, přeložíš nám to?

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:19
Reakce na Janulik03:

crazydaisy no ked by som vzala inu ponuku v tejto oblasti, budem v tom kolotoči zas a ja nechcem. v podstate by som mohla už zostat iba doma a válať šunky. To neviem či by som vydržala, ani na dovolenke nevydržím dlhšie ako 5 dní a už ma žerú mrle. Takže premýšlam,čím by som sa bavila zvyšok života. Moja predstava je v službách, tak uvidíme..... 

Ehm, musím mlčat doma, lebo hned mi niekto aktívny aj priestor vyprázdni

Janulik03 já jsem doma hrozně ráda, klidně dovolenou měsíc, ani bych nemusela nikam jet, tuhle si pohrát s kočičkou, pohladit pejska, dát si kafe na zápraží, něco si přečíst, jít na procházku.....jako mít nějakou slušnou rentu, tak bych se asi nenamáhala asi ani z tý dobročinnosti, jak tu tuhle padalo 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:20

Mutziputzi nechtěj to vědět

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:21

Potrefenáhusa tak ale u vás musí být pohlazení kočičky a pejska práce na plný úvazek, to pohladíš všecky a hned je hodina pryč

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:23

Jiná Realita A chci tuplem!

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Janulik03 já jsem doma hrozně ráda, klidně dovolenou měsíc, ani bych nemusela nikam jet, tuhle si pohrát s kočičkou, pohladit pejska, dát si kafe na zápraží, něco si přečíst, jít na procházku.....jako mít nějakou slušnou rentu, tak bych se asi nenamáhala asi ani z tý dobročinnosti, jak tu tuhle padalo 

Potrefenáhusa

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:27

Jiná Realita to jo, jenom než to hospodářství člověk nakrmí

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:31

Můj soused je obsedantní, ráno když zamyká, tak zamkne jeden zámek, chvíli pauza, druhej zámek. Pak zacloumá dveřma, pak strčí klíč do jednoho zámku a zacvaká s ním, zacloumá dveřma, klíč do druhýho zámku a zacvaká s ním. Zacloumá dveřma. A celej cyklus ještě jednou opakuje. Je z toho rámus na celej dům. No já to teď posloucham denně, teď sem měla normálně děsnou chuť vyletět ze dveří a zařvat na něj ‘je to ZAMČENÝ!’

Online Sweet Potato
40532 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:36

Ounz Je to ne! To by natloukl ještě tři petlice!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:38

Ounz

i kdyz si dovedu predstavit emoce v tobe.

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:41

Ounz

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:43

Mutziputzi proste potrebujem zmenu. Mna teda žerú mrle aj na návšteve tak po dvoch hodinách potrebujem už íst inam. Mám vrtulu v zadku, vravievaju o mne. Neobsedím na jednom mieste, ehm v doslovnom preklade by to bolo asi že sa mi v zadnici červíci vrtia

Bože hrozné aj čítať po mne

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:44

Sweet Potato no, viď!

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 12. dubna 2019 09:44

Ounz imnak musí to byt strašné pre teba a tuplom asi pre neho a to nevieš, čo predvadza doma....