ZTak třeba našemu psovi po rybím, konkrétně lososovem oleji krásně blejska srst. Taky je to super na srdce i na mozek.
Přiznání
to mě zaujalo... používáte nějaký speciální/lepší nebo prostě to co zrovna měli v lékárně...
dzizisketa a chutnalas ho? Já si ho jednou nalila omylem do salátu a velký špatný!!!![]()
MP Marge jestli znas ceskeho psychiatra Radkina Honzaka, napsal vyborny clanek o placebo efektu, ted ho nemuzu najit (jen takove ruzne vycucy) jeste pohledam, je to uzasny fenomen (a vyborny autor), myslim ze to skvele vysvetluje. coz nemeni nic na pravidle, ze je jedno jak to funguje, hlavne kdyz to funguje![]()
dzizisketa tak na srst ho davam nasemu psovi taky :)
AprilTwelve prostě jsem řekla, že chci rybí tuk v kapslích, vůbec netuším, jakou mám značku.
já už jsem psala v sz, že jsem to původně chtěla na vrásky
zevně, to jsem vymoudřila někde na youtube. až následným zkoumáním jsem narazila na jiné možnosti.
CChutnala, docela to jde. Já jsem chutnala úplně všechny doplňky, co psovi do zradla dáváme, a takové pivovarské kvasnice jsou dobré.
děkuji, a na ty vrásky to zabralo ?![]()
AprilTwelve na ty si to nedávám, protože jsem zdechlá, ale už fakt začnu :D
Jiná Realita jakože na vrásky přímo a na bolest vnitřně
to vypadá na nedoceněny zázrak... určitě zkusím, minimálně vnitřně:-)
MP Marge jestli znas ceskeho psychiatra Radkina Honzaka, napsal vyborny clanek o placebo efektu, ted ho nemuzu najit (jen takove ruzne vycucy) jeste pohledam, je to uzasny fenomen (a vyborny autor), myslim ze to skvele vysvetluje. coz nemeni nic na pravidle, ze je jedno jak to funguje, hlavne kdyz to funguje
Jmeno je mi povedome, rada si neco prectu. Ale co se tyka placebo efektu, musim se studie zastat - placebo skupina byla soucasti experimentu, a k zadnemu dramatickemu zlepseni nedoslo.
Jako je fakt, ze se sama sobe divim, ze se tak divim! Ono to, ze to co jime, ovlivnuje nase zdravi vcetne toho dusevniho, neni zadna zhava novinka ![]()
MP Marge no ale zajimavy je, ze pokud studie neni dvojite zaslepena (tzn lekar vi co podava) tak placebo efekt je slabsi:-) tak jeste zalezi jaka byla ta tva
viktorka_od splavu Jo, tak tos me nachytala ![]()
Ted mi to bude lezet v hlave, dokud nekde nenajdu vypisky z toho skoleni! To ti fakt dekuju ![]()
Čekám v porodnici na kontrolu a přišla další těhotná v tak krátkých šatech, že jsou jí vpředu vidět kalhotky
. S chlapem. To si ani jeden z nich nevšimne, nebo co?
Pinot Noir mam dojem ze u chlapu se jedna o podobny jev jako pri uklidu “ja myslel ze to tak mas schvalne![]()
viktorka_od splavu
Bavim se, ale vim, ze mas pravdu!!
Pinot Noir myslim ze ak uz ma vacsie brucho tak vidi saty a nevidi pod brucho. S chlapom je to ako pise viktorka ![]()
viktorka_od splavu Garfie Janulik03 Po krátkém čekání s nimi v malém prostoru jsem usoudila, že by se jí to stejně bál říct ![]()
viktorka_od splavu
je to tak.
Jsem si tuhle dosla v restauraci na toaletu a koukam, ze se mi ocni stiny prestehovaly pod oko, ale opravdu brutalne, to nebyla ani panda, to byl spis kissak. Po navratu ke stolu jsem se muze zeptala, jestli si toho nevsimnul. A hadej co - myslel, ze jsem si to tam namalovala schvalne....
Gatita jojo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí