Myrtila u nas mame take tento benefit.. ovsem je zadouci mit aspon 5-10 hodin mesicne navic. s touhle manyrou se setkavam napric firmama, nechapu to. bez zajmu o skutecne odvedenou praci, ale o odsezene hodiny..
Přiznání
Renusatko Mne prijde, ze tohle strasne zavisi na celkovem nastaveni te firmy - kdyz ma vedouci dokonce predepsany pocet neplacenych prescasu, proc by je nevyzadoval i od podrizenych? Zatimco kdyz se s prescasy primarne nepocita na zadne urovni firmy, ani nikde pak nevznikaji.
viktorka_od splavu Ja se s timto jeste nesetkala, ale zase asi jsem v uplne jinem oboru (a predtim jsem byla zase v jinem). Spis jsem byla nekde, kde s slo domu, az kdyz prace byla hotova, protoze to do druheho dne nepockalo, a te prace bylo proste vic nez na beznou pracovni dobu. A prescasy naskakovaly...
lol, kde se to řešilo to idnes premium? dnes tam exkluzivně pózuje lilia! no ještě že jsem za to ani tu korunu nedala ![]()
Hmmm...zajimavy postrehy. Prislo mi do nejakyho dlouhodobejsiho premysleni. Pracovni krize doplnena krizi osobni ![]()
Asi je fakt nejvyssi cas zjistit si, kde muzu sehnat nejakou zajimavou financni podporu a vypadnout (klidne i daleko) na tu nekolikamesicni staz (ktera se po mne chce). Asi by mi to ted dost sedlo.
Lama_z_Lana no vidis, to by bylo hezke reseni.
Lama_z_Lana jed na staz, jestli mss takovy nicmoc obdobi zrovna, na zmenu perspektivy je to to nejlepsi!
Lama_z_Lana Jo a nejlip do nejaky zeme, kde se moc nemaka. Spoluzacka byla ted nevim, zda v Peru ci v Chile (my jsme byly spoluzacky jen na takovym pul oboru) no tak rikala, ze tam nikdo moc do prace hrr nebyl a ze vyfasla nejaky studenty.a.aby pro ni udelali nejaky pokusy nebo hlidali pristroje, tak jim v laborce vzdycky musela nechat pivo:-D:-D. Takze iniciuj zmenu ve svym zivote, ona sama neprijde;-)
Myrtila to je krasny, je videt, ze vsechno je jen o lidech...
Myrtila nj, ja nemam vubec problem zustat v praci dokud neni hotovo.. pokud je to pri vyjimecnych situacich, nebo treba tyden v mesici a podobne. pak kdyz je volneji jdu driv/vezmu si volno.. to umoznuje mit normalni zivot. ale pokud je "mimoradna situace" denne pak asi neni neco v poradku. vyslovene me ale prudi, kdyz v tech volnejsich dnech nadrizeny kdy by mel byt rad za nadstandardni pristup ve dnech narocnych jeste prudi lidi s tim jaktoze "uz" odchazi![]()
plus v dnesni dobe neumoznit praci z domu tam kde by to v pohode slo, kvuli tomu ze by nad lidma nebyla kontrola, jestli pracuji.. lol tak asi by si nikdo nevsim kdyby to nebylo hotovy..![]()
Lama_z_Lana Jeď na stáž, jestli máš tu možnost. Já v rámci dovolený vypadla na měsíční jazyk kurz a bylo to úplně super. Několikaměsíční stáž bych brala všema čtyřma..
Ounz No já beztak musim, i kdyby se mi nechtelo ![]()
Aspon na 6 mesicu, mam na to jeste dva roky. Jako tam fakt nejvetsi problem je zajistit to financovani a to papirovani kolem toho, to je radost
A vymyslet, kam vypadnout - jestli me nekde budou chtit (tam kam by me srdce nejvic tahlo me bohuzel nynejsi zamestnavaci instutecne nevysle)
Hlavne ja z toho mam furt takovej smisenej pocit, protoze kdyz jsem naposledy na dlouhodoby stazi, zazila jsem tam fakt strasny organizacni problemy na strane prijimaci instituce, ze se mi to na dlouho dobu straslive znechutilo.
Lama_z_Lana Já nikdy na stáži nebyla a docela ti to závidim! I když ta organizace je opruz asi..
stes Zrovna dneska za mnou prisel sef se slovy "a tenhle mesic bez prescasu, jasny?" Minuly mesic jsem jich mela cele 2 hodiny a pred tim 4 :-D
viktorka_od splavu Takhle to bylo puvodne v te me minule praci, kdyz bylo potreba, kdo mel ruce, nohy a aspon trochu mohl, zůstal tam a jindy si to vybral. Ale pak nebylo postupne kdy to vybirat a pak uz bylo vlastne normalni, ze tam zustavame dele... prisla jsem si tam jak ta prislovecna varena zaba, akorat jsem si to dost jasne uvedomovala. A pak uz jsem si tam připadala spis jak zneuzivanej blbec, kdyz to reknu doslova, a to mi bylo jasny, ze cesta zpet uz nevede a budu muset odejit.
hmm...to si radsi ani nechci pocitat ![]()
Ja sa teda priznám, že nemám veľmi rada (neznášam je príliš silné slovo) fiktívnych makačov. Také tie tipy, ktoré sa len sťažujú koľko práce majú, efektivita na bode mrazu, stretnete ich väčšinou v kuchynke kde si sťažujú. Nadčasov asi majú dosť, ale výsledky mizerne :D
paktofonika Ježíš, to je přesný, ty mi fakt pijou krev. Klidně ať nemakaj, ale ať mě aspoň neobtezujou ![]()
paktofonika u nas teda tento typ nema zadne prescasy, si to hlida velmi peclive, aby nahodou nebyl v praci ani o chvilku dele
Lama_z_Lana Já nikdy na stáži nebyla a docela ti to závidim! I když ta organizace je opruz asi..
já jsem se ucházela o stipendium, o kterém se říkalo, že sestavit správně žádost a splnit všechny administrativní náležitosti je tak složité, že když to člověk dokáže, tak má to stipendium v kapse ![]()
Jako zvládla jsem to a stálo to za to, ačkoli některé úkony se zdály být předem nesplnitelné, a taky nikdy nezapomenu, jak jsem ty tři 10 centimetrové fascikly na poslední chvíli kompletovala.
Mohučanka tyjo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí