jinxtaky on je radnej prisnak:D
Přiznání
Na stížnost to není, ale na radost taky ne, tak to šoupnu sem: ode dneška jsem rozvedená. Děkuji za odložení.
SunEclipse Něco končí, něco začíná! Hodně štěstí do nocého začátku! ![]()
paktofonika Katka je pro mě nejhorší varianta :-).
999 Mne vadí česká skomolenina môjho mena.
paktofonika Katka je pro mě nejhorší varianta :-).
Souhlasím. Já jsem Kateřina a fakt nesnáším, když mi někdo řekne Katko. Naštěstí mi tak skoro nikdo neříká.
eeny-meeny No pekne, a ja všetkým Katarínam hovorím Katka :D Ale na moju obranu, mňa to tak naučila jedna, ktorá to vyžadovala, tak som myslela, že to tak majú všetky Kataríny.
eeny-meeny Moje dcera je Kateřina a na Katku třeba ve školce nikdy neslysela :-).
eeny-meeny Ajaj, myslela jsem, že Katka je neškodná. Mně vždycky přišlo urážlivé Kačka. Tak mi někdo říct, kdybych byla teda Kateřina, tak mu střelím jednu mezi oči.
Pinot Noir Hmm, tak mi máme Káču, běžně se tak představuje. Kateřina byla, když něco provedla, ale dneska jí tak říká její přítel a je to moc hezké :-).
Já mám teď třeba brigádníci Adélu a nevím, jak ji říkat. Adélo mi připadá takové vytýkací, Adélko zdrobnělé, to samé Adi, tak jsem zůstala u Adél (ty Adél). Přitom mám spolužačku a ta je pro mě odjakživa Ada. Anebo Klára, její přítel dopředu avizoval, ať ji říkáme Klárko.
To jsem nedala, ta je pořád Klára.
Znám Katky, Kačky, Káti, Kačenky i Kateřiny, ba i jednu Kačabu! A všechny jsou úplně skvělé, nikdy nikoho za žádnou variantu svého jména neubezdušily.
paktofonika 999 Pinot Noir Ono jde o ten 5.pád, kdy prostě většina lidí neřekne: Ahoj, Katko, ale špíš Katy, Kači apod. Mám asi jen jednu známou, která právě používá to Katko a mně to přijde hrozně divný, takový chladný a neosobní.
SunEclipse Tak vše nejlepší do dní příštích ![]()
.
eeny-meeny Mne zase Kačko, Káčo a pod pripomína kačicu a to je podľa mňa divné. Katy si hneď vybavím diabetické keksíky z Kauflandu, ktoré jedávala babka :D
999 Káča je dobrá, mně nějak vadí ta Kačka.
A co Catleya? ![]()
Kateřina má prostě hrozně moc variant a já ani nevím, jestli se mi některá z nich fakt líbí. Možná moje nejoblíběnější bylo Kateřinko, tak mi říkala jedna babička. ![]()
to je, jenže když je toničce tak nějak kolem 60, váží 100 kilo a na hlavě má fialového ježka, už moc ne :) jenže to ani ta antonie. já nevím asi jsem prostě divná, přijde mi, že tahle jména vypadají dobře jen na někom a někdy. že janu, petru nebo michalu snese každá osobnost, ale antonii (nebo sebastiana nebo maxmiliána) fakt jen málokdo. jinx by tu antonii podle mě unesla. já bych s antonií byla jak idiot. tak nějak to cítím.
eeny-meeny No pekne, a ja všetkým Katarínam hovorím Katka :D Ale na moju obranu, mňa to tak naučila jedna, ktorá to vyžadovala, tak som myslela, že to tak majú všetky Kataríny.
ale na slovensku se podle mě obecně docela říká kateřinám katka, nebo je to jen oblastní? mám tam příbuznou a té říkají katka asi snad všichni a nikdo jinak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí