Já se teda přiznám, ze teď mám takovou představu, ze v 60+ už bych nikoho nehledala. Jako proč?!!! Mohla bych si dělat, co bych chtěla, chodit, kam bych chtěla, utrácet, za co bych chtěla...
to delam i ted, a k tomu mam jeste chlapa![]()
Já se teda přiznám, ze teď mám takovou představu, ze v 60+ už bych nikoho nehledala. Jako proč?!!! Mohla bych si dělat, co bych chtěla, chodit, kam bych chtěla, utrácet, za co bych chtěla...
to delam i ted, a k tomu mam jeste chlapa![]()
tak já si to zatim jenom představuju, nevim, jak by to bylo, že jo...
ale viděla jsem to seznamování u mojí kamarádky cca v 58 a bylo to naprosto zoufalý - buďto dědkové, co chtěli pečovatelku nebo chlapi, co chtěli hned sex - ona chtěla přesně nějakýho chlapa, se kterým by mohla chodit do divadla a za kulturou - no jako upřímně si myslim, že kdyby tu energii věnovala hledání nějaký podobně zaměřený kamarádky, udělala by líp...
Mutziputzi bingo:-)
viktorka_od splavu závidim, mě kecá do všeho :-))
viktorka_od splavu tak podle těch teorií, co už tu mnohokrát padly, si kvůli sexu hledat v tomhle věku chlapa jedině minimálně o 15-20 let mladšího
Potrefenáhusa :-)) tak ono vsude je nevo, ale zrovna tohle jsem si jednoho dne rekla ze nemam vubec zapotrebi a neskutecne se mi ulevilo. ovsem nalezt konsensus u tech spolecnych veci, jako treba rekonstrukce domu;-) s nekym kdo to mel 20 let jinak to je taky docela maso:P
Potrefenáhusa tak jasne ze by to nebylo marny;-))
viktorka_od splavu z toho co jsem četla jsem pochopila, že s vámi žijí vaše děti z předchozích vztahů
a to je asi docela náročné, nebo aspoň zpočátku muselo být.
Antje to je pravda, uplna sranda to nebyla ani neni, ale ted uz jsou i ti nejmladsi plnoleti, takze to uz je vcelku pohodicka:-) s nejakymi trecimi plochami se musi pocitat, to je jasny
Antje tančím tak rychle, jak dokážu. Nedávno jsme to tu probíral ve Stezovacim vlakne. Nejsem tu sama, kdo má podobné starosti![]()
Ja jen doufám, že mě nikdo neodsoudi, že o tom tady takhle mluvím. Člověk prostě musí myslet na to, co bude potom, tomu se ubránit nelze. A já jsem pragmaticky realista. ![]()
Dadoo Hele nemyslim si, podle me zalezi, kdo je jakej typ, ty ses takova aktivni, otevrena. Jako on asi nejvetsi problem je, kdyz nekdo sedi cely dny doma u plotny a pak si v tomhle zivotnim nastaveni chce nekoho najit. Muj soused duchodce se ted rozvedl treba a ma zenskou novou stejne starou, tatky bratranek bohuzel ovdovel a ma taky novou partnerku sympatickou, stejne starou a on je akcni, sportovec, vypada dobre a pritom je to normalni malomestackej chlap. Ty mladsi petactyrictky maj jeste nejaky outezky a kdo by o to stal na duchod o nejaky haranty sotva vylezly z puberty;-))))
Karja jenže to jsem přesně teď já. Jen sedím doma na gauči místo u plotny. ![]()
Místo puberťáků jsou ale zase vnoucata. A to taky může být výživné.
proto hlasují pro nesestehovavani.
Dadoo lékaři vám nedali žádnou naději? Kamarádky maminka, opravdu donedávna silná kuŕačka , je na tom po zápalu plic asi podobně, chřadne před očima. lékaři jen krčí rameny, těžké to je.
Karja já budu akorát horkotěžko cpát dítě do školky, prosim tě, hatrant vyleze z puberty a já důchod
Dadoo Můj tchán ve 46 ovdověl. Dokud se tak nějak staral o rodinu, tak byl sám, ale kolem 57 si našel opravdu jen kamarádku. Žádné bydlení, žádné akce s rodinama. Dokonce i manželovi ji představil až snad po 10ti letech. Je s ní takhle 30 let...výlety, divadla, dovolená (každý ve svém pokoji) a oba jsou spokojení. My jsme ji za tu dobu viděli 3x. Nikdy nebyla u nás. Takže je to asi mnohem těžší v tom věku, ale dá se to.
Antje ne, naděje není žádná. Manžel nikdy nekouřil.
On má plicní fibrozu. Zbývá mu asi 30 % plic. A nedá se to ani zastavit. Ani nijak léčit. Na transplantaci je už pozdě. Takže je doma na kyslíku, sedí nebo leží. Nesmí vůbec žádnou námahu, ta zvyšuje potřebu kyslíku.
No prostě je to.. Máme být rádi za každý týden.
Dadoo je mi to moc líto.
Dadoo Ale prosim te, jsi ted doma s muzem, jinak jsi uplne jinej typ zenskych nez mam na mysli. A vnoucata jsou super, ty jsou na poteseni a ne na starosti, ty uz nevadej! Je mi to moc lito. Preju vam alespon hezke Vanoce a at holkam se ve svete dari;-)
zlatahouba no ale zase na kazda 45 by chtela 60, ja tedy ne a to je mi vic
stes už to tady jelo víckrát, ale jak můžeš říct, že šedesátníka ne, je to kus vod kusu ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.