Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 14:58

Dadoo Je mi to moc líto.  Nedovedu si představit,  jak to snášíte.  Bojím se,  že se do téhle situace dostaneme taky.  Zatím jsme mírně optimističtí. 

Offline stes
9315 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 15:06

Mutziputzi to je mozny..ale jsou veci ve kterych mam pomerne jasno

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 15:09

pecka stran seznamování, pokud nemáš šanci v práci nebo při provozování nějakého koníčku, to vidím na tu seznamku nebo ideálně,  když by někdo z tvých známých měl ve svém okolí vhodného chlapíka a domluvil by vám schůzku naslepo

ALE proč to celý píšu....... nemůžu uvěřit, že jsi 40+

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 15:12

Dadoo Tak nějak průběžně to tady čtu a fakt klobou dolů za tvůj přístup, zachovala sis zdravý rozum, zůstáváš v rámci možností aktivní a vtipná, myslíš i na sebe /vlasy, hadry, budoucnost,../

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 15:16
Reakce na Mutziputzi:

stes už to tady jelo víckrát, ale jak můžeš říct, že šedesátníka ne, je to kus vod kusu ne?

​No přesně, někteří šedesátníci jsou kusy , bohužel spousta třicátníků, čtyřicátníků je k zblití, pardon, k nekoukání.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 15:24

zlatahouba Přiznávám, že spojení 60letý týpek mě dost pobavilo :D . Dál přiznávám, že pokud bych v budoucnu někdy lovila chlapa, bude určitě mladší. A asi bych s ním jen randila. 

Dál přiznávám, že Dadoo neskutečně obdivuju a držím palce, já bych to nedala. 

Dál  bych se chtěla zeptat - já jsem tady teď byla hodně málo, proč Karja říká svému milému sambo? 

Fiction teď teda jsem se hluboce zamyslela, kdo z mých vrstevníků (35 -40) má jakože jiskru a charisma. Smutnej výsledek teda. Z těch oženěnejch jsou oteklý nudný fotříci. Pak mě napadl jeden, co teda charisma má, ale svoji ženu občas omylem praští. A ty rozvedený/ svobodný jsou buď zamrzlý rockeři a ochotnický herci.. a výborný společníci, ovšem do života pod jednou střechou asi blbý,... nebo sólisti, který o trvalej vztah (božekrista s dítětem!!) nejevěj zájem. 

Offline stes
9315 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 16:19

Fiction tak samozrejme, prostě kus od kusu, ale tak nejak si myslim, v ramci sveho okoli, že zadna 45-50 nehledá o tolik strasiho muze, uz treba jen proto, ze duchod u nej na krku, u ni ne,... Atd. Cest výjimkam. Ale proboha, nemyslim to nijak zle ani urazlive. Každej to ma jinak a hlavně at je kazdej spokojenej. Spokojenej clovek rovna se hodnej clovek. Vetsinou

Konec psychookenka. 

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 16:24

Fiction vďaka za kompliment. Som tento rok začala vek s číslicou 4 na začiatku. Svoj vek ani mužov neriešim, užívam si to čo mám. 

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 16:26

Bledule Dadoo obom vám držím palce, buďte silné

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 17:01

stes K tomu hledání v určité věkové kategorii může být problém, že rigidní lpění na určitém věku ti ty dobré kusy může vyřadit   ...já vždycky chtěla chlapa tak o 5 let staršího a mám mladšího

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 17:08

Gellnerova Já občas v práci sedím v ambulanci, kam chodí lidé před plánovanou operací. Vždycky koukám na ty jejich papíry, na ročník narození a udělám si představu, kdo vejde......a často zírám....věkem "chlap pro mě", ale zuby chybí, panděro visí, je tupej, svým životním stylem dospěl k 5 lékům a 3. operaci......a někdy zas ten šedesátník, co zná zásady slušného chování, je vtipný, nesmrdí, je slušně oblečenej, pracuje  a na operaci jde, protože si při sportu oddělal rameno.....

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 17:14

Gellnerova Toho samba tady nekdo zavedl jako nejakej snad severskej termin pro partnera se kterym je to vazny. Se ofrnovali tady, ze mam s pritelem deti no! Jsem se podvolila!

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 17:43

Díky všem za podporu. Opravdu moc díky. 

Jsem si ale jistá, že byste se na mém místě zachovalý stejne, protože prostě  nic jiného dělat nemůžete. Někdo musí fungovat, o všechno se starat a zajistit normální chod domácnosti. A tak děláte jen to, co musíte.

Ja mám ještě tu výhodu?, že nesnáším fňukani a  v krizových situacích zůstávám v klidu. Dusici se dítě, krvácíve zranění, hospodská rvačka - a já s klidnou hlavou okamžitě řeším a řídím.

A když všechno pomine a nastane zase klid, konečně se můžu tiše zhroutít já sama

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 20:07

stes Já tě chápu. Ve 45 bych 60 nechtěla, i když je to kus od kusu. Doufám teda pevně, že to nebudu muset řešit. Já mám určitě laťku hodně vysoko, protože můj manžel je hodně atraktivní a ve srovnání s ním bych těžko našla i ve svých ročnících. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 20:38

Počujte, toto mi príde ako úplné porazenectvo!!!

Mňa dnes do hotela nasledoval pán tak medzi 70-80kou, chôdzou mi stačil (ok, to zas nie je taký problém), tvrdil, že sa do mňa zamiloval na prvý pohľad a že nechce nič iné, len "talk, sing and enjoy"...zachránila ma recepčná...

A to som si fakt myslela, že v mojom veku, váhovej kategórii a prístupe k obliekaniu už  si večer po zotmení môžem chodiť kam chcem !!!

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 20:48

Renusatko To si mysli asi kazdej, ne, ze má hezkyho chlapa?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 20:55

Potrefenáhusa vůbec. já znám pár holek, které začaly chodit s a nakonec si vzaly muže, které považovaly za malé, plešaté, nezajímavé fyzicky a podobně...ale prostě nějak je pánové udolali :), nebo převážily charakterové přednosti. 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 20:58

Potrefenáhusa tak já ho znám a můžu to potvrdit, je fakt krasavec

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 21:06

Potrefenáhusa Já si to nemyslím. Já to vím.  Už jsem si zvykla, ale začátky byly občas dost těžké. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 21:24

Potrefenáhusa Tak nekdo je atraktivni subjektivne a nekdo objektivne:-D:-D.