Fiction to je ale ideál... Gratuluju
Přiznání
zlatahouba Chápu, že kolegyně by raději mladšího chlapa. Blbý je, že vetšina mužů by zase naopak raději mladší partnerku. Jistě existují výjimky, ale troufám si odhadnout, že většinou to tak je.
Je dobře, že seš realista. Držím moc palce.
Ale fakt je nějaký skuhrání vo osamělosti k ničemu, ve 40 nebo v 60. Hele i v 60 se ještě chodí do práce... a většinou se dokonce koná i mezi lidma... když si vzpomenem, jak jsme lítaly z práce k harantům a doma furt někdo něco chtěl a nedal pokoj... samý přizpůsobování k tomu... tak přijít domů, kde už nemusím nic, taky neni přece špatný...
Potrefenáhusa Tak nekdo je atraktivni subjektivne a nekdo objektivne:-D:-D.
Tak ta "atraktivita" bejvá většinou jen v očích pozorovatele... když se podíváme třeba na Mutziputzi a její preference
Ergo kladívko někdo je přesvědčenej že má doma Adonise nebo hotovou Marilyn, a když je pak potkáš... ![]()
barbucha :-D :-D Ale vis jak, nekdo je atraktivni pro 1procento, jinej pro 90 procent. Mozkovou atraktivitu nepocitam, tu jsem nikdy neumela ocenit:-D
Hele ani Brad Pitt se nelíbí 90% tetin, se vsadim!
barbucha To ne, ale myslela jsem na nej pri psani prispevku:-D:-D. Mne by se libil, s nim bych dala I tu jednu perinu, co hejtuju ve vedlejsim vlakne, ale tak jednou za 14 dni, zas se nebudu omezovat. Proste nekdo je peknej, jinej neni!
Jo, taky bych se klidně jednou za 14 dní nevyspala ![]()
barbucha Já to mám ted v přímém přenosu. Naše exmanželka, je jí 62, taky zůstala po dlouhých letech sama. Rozešla se s dlouholetým přítelem, kvůli kterému se kdysi rozvedla s mým mužem.
A jak sama říká, ten pocit svobody je k nezaplacení. Nic nemusí, řídí se jen podle sebe, má na práci jen sama sebe (když pominu, že je plnoúvazkově hlídací babička, dle mého tedy rozhodně přehnaně.) Ale co by jinak dělala, vnoučata miluje a je s nimi ráda.
Je ze statku, tak je makavá a jezdí pomáhat i k nám, hlavně s venkovními pracemi. I normálně na návštěvu. Chodíme spolu i do divadla. Asi nám to zůstane ![]()
Je to fakt pěkná ženská, štíhlá, vysoká, dlouhovlasá, moderní, šmrncovní. Mají s dcerou obchod s prádlem, takže je bud v obchodě, nebo hlídá. Říká, že jí to úplně vyhovuje, protože je svou vlastní paní.
A potkat zajímavého chlapa v přiměřeném věku prostě problém je. Tak to neřeší a žije jak to jde.
A tak to má bejt ![]()
Ste mi teda dodali optimizmu :) zaradila som sa do kategórie 40+ single po 20-ročnom vzťahu. Zoznamky nedávam, v práci nik, všetko v okolí zadané... A ak single, tak radšej nekomentujem
Otázky niektorých ľudí, že ako je možné, že som stále sama, mi občas začínajú liezť na nervy.
40+?! No ja som myslela, že máš tak tesne po 30!
Verím ri, že tie kecy sú o ničom, ja sa teda stretávam iba s informáciou, že začínam byť stará na tehotenstvo a doporučením to čo najkôr zmeniť, ale jedným uchom dnu a druhým von.
paktofonika Hahaha, tak urcite. Jezis to jsou kecy teda!
paktofonika si milá, ale tento rok som mala 40.
To o deťoch či svadbe som počúvala od niektorých "starostlivých" ľudí do minulého roka, takže Ťa chápem. Brala som to ako presne ako Ty.
Teraz to mám o bytí single či veku na dieťa. Keby sa radšej ľudia starali sami o seba.
paktofonika no ono stačí si dať v krčme limonádu miesto piva a nejaký ten "vtipálek" sa väčšinou s poznámkou o tehotnej nájde...
(hlavne teda na firemných večierkoch a akciách kde sú "kamaráti kamarátov", s ktorými sa bežne nevídam - a viem prečo...)
Tak ta "atraktivita" bejvá většinou jen v očích pozorovatele... když se podíváme třeba na Mutziputzi a její preference
Ergo kladívko někdo je přesvědčenej že má doma Adonise nebo hotovou Marilyn, a když je pak potkáš...
Hele já mám vkus normální, kdyby Andrej vynalez lék na kocovinu a zachraňoval v Amazonii orangutany, věř mi, že se ti taky líbí, já prostě jenom obecně umim oddělovat formu od obsahu![]()
Mutziputzi
jako u AB formu od obsahu nelze oddělit
Hele já mám vkus normální, kdyby Andrej vynalez lék na kocovinu a zachraňoval v Amazonii orangutany, věř mi, že se ti taky líbí
zijes v bludu!![]()
zlatahouba viktorka_od splavu Jak už tady padlo, je to hodně subjektivní, leč objektivitě jsem nejblíž já![]()
paktofonika pecka tyhle doterne dotazy stejne nikdy nekonci. Kdyz mate deti dve, tak se vas zeptaji, jestli neplanujete treti. Kdyz chcete jedinacka, tak proc jen jedinacka. Kdyz mate tri, tak si jedni mysli, ze jste verici a dalsi se ptaji, zda to bylo planovane
. Kamaradka ma 4, te uz se neptaji
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí