Mě se nikdy nikdo na nic podobnýho neptal, nevim jestli je to dobře nebo špatně![]()
Přiznání
Hele já mám vkus normální, kdyby Andrej vynalez lék na kocovinu a zachraňoval v Amazonii orangutany, věř mi, že se ti taky líbí, já prostě jenom obecně umim oddělovat formu od obsahu
Ani náhodou. Já vyžaduju, aby chlap měl voči a čelo. A ramena kapku širší než uzenáč.
barbucha já na urostlý chlapáky moc nejsem no
Tak nemusí to bejt zrovna Vémola, ale chci mít pocit že se vo něj můžu (fyzicky!) vopřít, aniž by upad!
barbucha jó, ramena ![]()
Mutziputzi tak kdyby Andrej zachránil v Amazonii i jen jediného orangutana, fakt smeknu. Protože to by dokázal skutečný zázrak! ![]()
Dadoo To tam nežije či co?![]()
Dadoo já myslim, že chuck norris by nějakýho zachránil určitě i v amazonii
jinak fascinaci Babišem nepochopim (ok, premiér, prachy, moc, postavení), ale fyzickej zjev mi přijde dost nepřitažlivej, já teda uznávám víc než fyzickej vzhled charisma, protože už se mi taky párkrát stalo, že jsem naprosto zahořela pro nějakýho šeredu, ale u Babiše to fakt nevidim
Mutziputzi Potrefenáhusa si myslím, že v případě potřeby Andrej klidne doveze i dva![]()
Jó charisma, to může mít i vošklivej chlap. Ale ne Babiš.
Já jsem navíc zatížená na hlasy... a to jeho všetkoslovenský mečení by mě zabilo.
No Babiš nemá charisma ani co by se za nehet vešlo.
náhodou může být mutzi ráda - až paní babišovou třeba andrej omrzí, bude jediná kandidátka na náhradní paní babišovou :) (z mého pohledu babiš taky ne, a to bez ohledu na jeho politiku. prostě přes to jeho mektání a mžourání a ten jeho čapí krk se maloměstsky nepřenesu...)
Paní Babišovou manžílek omrzí, jedině až přijde vo všecky prachy a půjde bručet - to si myslim že i Mutziputzi kapku přehodnotí svoji zálibu ![]()
barbucha Myslíš, že mu nebude do basy péct buchty se zapečeným pilníkem? ![]()
barbucha Já myslela Mutzi, až ho Monika opustí. ![]()
No mohla by, když bude konečně volnej vlastně. Peníze nejsou všechno... hezkej bude přece furt! ![]()
barbucha Jestli bude volnej a já taky, určitě bych ho brala, muj typ to prostě je![]()
A navíc mu zůstane i ten ukázkově pevnej charakter!
barbucha Já mám dar vidět v lidech to dobrý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí