Prostě hotová světice ![]()
Hele ale jak ho uživíš, s miminem a Fanoušem na krku?!
barbucha že by pomohl zahradník![]()
Kdepak, ten si bude užívat s Mončou na Riviéře!
Na zahradníky bacha, vrah je dycky zahradník ![]()
Ta Neckářova písnička co vytáhnou vždycky na Vánoce mi trhá uši!!!
Mutziputzi Mne se libi, je to moje nejoblibenejsi, mysli pri ni vzdycky na me a bude lip!
Karja já to zkusim
Mutziputzi Mne se libi, je to moje nejoblibenejsi, mysli pri ni vzdycky na me a bude lip!
jo ![]()
Mutziputzi Karja Magráta co je to za pisnicku? On ma nejakou vanocni? Mne ji tady v radiu nezahrajou. ![]()
Mutziputzi Karja Magráta Já ji slyším ráda, nazpíval ji po té, když se po mrtvici vrátil do života, za ohromného přispění bráchy. Ten ho vyloženě vypiplal z těžkého stavu. Tak je to pro mě spíš o lásce, o tom, že jsou lidi schopni postarat se o své blízké. A Neckářovi tenhle hit ze srdce přeju, myslím, že už takový úspěch nečekal.
Garfie diky
999 To všechno beru, Alois Nebel film byl zajímavej počin, Muchow je moje láska z Ecstasy of St. Theresa, ale z tý písničky mam prostě pocit, pozor teď to bude znít hnusně, snad víme, že to tak nemyslim, ale pocit jako z blahosklonosti nad dílem postiženého dítěte, nemůžu si pomoct, že se z toho stal hit nechápu.
My doma vypiname radio, kdyz ta Neckarova pisnicka hraje. Je fakt priserna. A ja osobne jeste vypinam radio, kdyz hrajou Last christmas, na tu jsem taky alergicka. Naopak mi nikdy nevadila dalsi vlezla pisen All I want for christmas od Mariah, asi je to dane asociaci s mym oblibenym filmem Laska nebeska :)
999
A mně se i líbí sama o sobě. Mezi všemi těmi cingrlátkovými Lástchristmasy (zdravím razorblade ) je to příjemná změna.
Já se přiznám, ze u toho dycky bulim, když to zaslechnu, prave kvůli tomu příběhu za tím-akorát mi jedna cynicka duše poslala parodii a vod ty doby už to není úplně ono
Potrefenáhusa Buránka?
Ounz Jo! ![]()
Potrefenáhusa parodii neznám a hledat nebudu, ale písničku mám taky ráda a dojímá mě.
Otřepaná mi už přijde vánoční reklama s prasetem na kofolu, ale vypnout TV kvůli ní ještě nemusím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.