Potrefenáhusa Že bych bulela, to ne, ale dojímá mě taky, jak ten Neckářův příběh, tak samotná písnička se mi líbí.
Přiznání
999tak nějak to vnímám taky a ke všemu se mi písnička prostě líbí :-)
Mutziputzi Karja Magráta Já ji slyším ráda, nazpíval ji po té, když se po mrtvici vrátil do života, za ohromného přispění bráchy. Ten ho vyloženě vypiplal z těžkého stavu. Tak je to pro mě spíš o lásce, o tom, že jsou lidi schopni postarat se o své blízké. A Neckářovi tenhle hit ze srdce přeju, myslím, že už takový úspěch nečekal.
Já si dokonce myslím, že je to jeho nejlepší písnička
Mnohem lepší než ty věčný rozverný popíky.
Nevidím na tom nic špatnýho, natož snad nějakou podporu postiženýho chudáka ( Mutziputzi ) - nezpívá falešně, drží rytmus i se trefí do playbacku (a mnohem líp než většina ostatních nepostiženejch).
Za mě cajk.
999 Presne.
Pro me je to ale nejkrasnejsi vanocni pisnicka asi I bez pribehu.
Já vánoční písně nesnáším, ani žádný cajdáky dojímací, ale tato se mi líbí moc. Syn když byl menší, tak zpíval místo halejuja "paneluja" To mě vždycky rozesmál... A ještě tam hraje kamarád ![]()
Tak už jsem si ji musela pustit, dík :)
Pro mě k Vánocům neodmyslitelně patří Tisíc andělů a Jozef, moj kochany od Čechomoru, to musím poslouchat každej rok pořád dokola.
já tu písničku mám taky ráda. nehledě na příběh. prostě se mi líbí. akorát to chce, aby venku fakt sněžilo. když ji hráli dnes, a auto hlásilo 13 stupňů, nějak to bylo divný ![]()
Jiná Realita 13? Na Moravě už je jaro?
Tady je aktuálně 1 stupeň.
Pinot Noir no jasně, už bylo včera a možná i předevčírem :/
jela jsem do brna, myslím v úterý to bylo, u nás bylo deset...a někde za kroměříží začala mlha a byly tam 3 stupně, v brně byly mám dojem asi 4. u nás je přímo vedro! chodímv teniskách a svetru.
Jiná Realita Tak počasí bych si s tou dírou po Černobylu klidně vyměnila ![]()
Pinot Noir aspoň nějakou výhodu to musí mít!
Půlnoční od Neckare je super, akorát mi přišlo trochu mimo, když ji letos měla jedná druhá třída jako podklad na besídce.
Mám ráda tu písničku a celý to album, za kterým stojí o generaci mladší a skvělí muzikanti, a který se hodně povedlo a Neckáře vytáhlo na výsluní, nejen po nemoci.
continuity Tak lepší než besídkami oblíbené Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejme přááteléé. Tu nesnáším zase já ![]()
žluťásek tu jsem tuhle slyšela na trhu.....ale jako malá jsem ji strašně milovala...ale to byla asi celkem čerstvá
Potrefenáhusa To asi nebyla, tu složil Vomáčka někdy v 60.letech.
Sweet Potato aha... ale rozhodně čerstvější než dneska :-)
žluťásek ja ji taky jako dite milovala, nase deti se u ni triskaji smichy :)
razorblademam to taky tak, mně přijde děsná, no a pak Ledecky... To by mě trefilo. Vubec tyhle popovy vanocni songy nemam rada
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí