Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 04:14

Ak by som mala počúvať jednu pesničku dookola tak I'll be home for Christmas v podaní Binga Crosbyho ale i Sinatru. :D

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 04:31

0zero7 Jo, Chris Rea a Driving home for christmas je moje nejoblíbenější.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 07:08
Reakce na Sweet Potato:

Karoleena A Hovada boží od Jablkoně tam máš?

​Jee, díky za připomenutí  tím si u mě smazala ten škraloup za Kotvalda

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 07:22

Absolutní shoda s 0zero7  Na tom jsem vyrostla a ještě jsou pro mě Vánoce Elvis Presley a White Christmas. To když slyším, vanilkové rohlíčky v troubě a červené víno k tomu, jsem fakt totálně vánočně naměkko. Měli jsme doma desku a táta to poslouchal celé Vánoce. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 18:03

Priznám sa, že som z posledného týždňa tak unavená, že som si v MHD sadla a musela som vystúpiť až o zastávku ďalej, lebo tam kde som vystúpiť mala som sa nemohla postaviť. Lol. To sa mi ešte nestalo. 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 19:47

Já taky. Dneska jsem totálně vyřízená. Totálně.

Včera nejdřív velká kontrola v nemocnici, vůbec ne veselá, takže včeztně instrukcí, jak to bude postupovat a co nás čeká.

Pak návrat domu, kdy jsme zjistili, že nemáme spojku na kyslíkovou hadici, šílený stres a šok, rychlé pátrací telefony do nemocnice, saniťákům, oprava pomocí lepící pásky a to celé pod šíleným tlakem.

Naštěstí se ukázalo, že ji zapomněl u sebe saniťák, když manžela přepojoval na bombu, takže asi za 2 hodiny přijel zpátky a spojku dovezl. Do té doby to nejhorší zachránila ta lepenka.

No a v tu chvíli začal řvát kyslíkový generátok a přestal fungovat, resp po cca 15 minutách přestával fungovat. Takže jsem pořád běhala a vypínala a zapínala.

Takže opět rychlé telefony a už k nám jel oxytechnik. Ten idiot si nepamatoval cestu, navigaci neměl a protože neuměl vysvětli, kde zrovna je, bloudil.. když konečně dorazil, vyměnil přístroj za nový a odjel.

A my zjistili, že přístroj sice pracuje, ale kyslík nedělá.. tak opět další šílený šok a opět šííííílený stres. A stres = bušení srdce= zvýšená potřeba kyslíku=z nedostatku stres.. a tak dokola. Něco příšerného pro nás oba. Fakt strašné.

Tak jsem ho zase volala, aby jel zpátky.. no a za cca 10 minut najednou začal kyslík jít.. Takže jsem zase volala, at už zase nejezdí.

Já se zvládla jen umýt, nakrmit maroda a odplula jsem do postele a v osm už spala. A dnes celé odpoledne zas. Ještě pořád jsem se z té šílenosti včera nezpamatovala. Jsem úplně vyřízená.

Ale tak zase můžeme být rádi, že že ten bazmek nepřestal fungovat 24. v 6 večer, že..

By měl oxytechnik blbé vánoce

Snad se už zítra srovnám.

Ještě jeden takový den a vezou mě do Bohnic.

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 19:58

Pustit si koledy ze Spotify mě vůbec nenapadlo, i když ho samozřejmě máme. Díky té, která to zmínila. Už si pouštíme moravské cimbálové koledy, nemůžu si pomoct, ale ty mám prostě nejradši. Asi z doby, kdy jsme s hudebkou od Mikuláše vystupovali na různých trzích a besídkách. 

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 20:01

Dadoo Chtela jsem si puvodne taky postezovat, ze to a ono. Ale ted vidim, ze si jen vymyslim. Jste statecna a silna

Offline 999
19838 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 20:07

Dadoo Drž se, muselo to být strašné. Myslím na tebe.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 20:07

Dadoo Tak hlavne, ze vse dobre dopadlo a Vanoce snad budou klidne a ty si odpocnes. :)

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 20:27

Dadoo To je mi moc líto, muselo to bejt příšerný. Snad si teď užijete trochu klidu.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 20:44
Reakce na Potrefenáhusa:

takže vám s těma vánočníma odrhovačkama děkuju a doufám, že tohle vyženu z hlavy aspoň do Silvestra, ještě jsem si na ni letos nevzpomněla 

https://www.youtube.com/watch?v=ODB2RwNHew8

doposud neznala, dík teda

edit: kotvalda taky hneznám a negooglím!

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 20:45

Díky, snad už bude klid. Už jen uklidit, oblítat nákupy a určitě už bude klid.

nejvíc mě na tom štve, jak mě to vyčerpalo. Jako já to zvládla s chladnou hlavou, ale ten dojezd mě úplně semlel. A ještě i dneska. To jsem fakt nečekala.

Ale já se srovnám, to bude dobrý.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 20:48

Dadoo držím palce a přeju klid!!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 21:04

Dadoopreju hodne sil i tvemu muzi.

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 21:23

Dadoo Jak jsem to četla, úplně se mi udělalo mdlo. Strašné. Přeju, ať jsou nadcházející dny klidné!

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 21:52

Dadoo Jezis, to se fakt seslo, tlapkam na tisickrat, verim, ze se dnes z toho vyspis a bude ti zitra lepe;-). A uz si na nic nestezuju;-)))))

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 22:26

Děkuji za podporu, myslím, že to už bude dobré a už si přestanu stěžovat. Vyspím se z toho

Mašina běží jak po másle a dokonce svítí zeleně, takže vnemusím svítit v koupelně, když jdu potmě na WC. Ta předtím nesvítila.

Takže i nějakou výhodu to má

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 22:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Já mám moc rada od stinga If on a Winter's Night...

​Díky za připomenutí. Jednou jsem to viděla náhodou v tv a tím si mě Sting získal. Je to fantastické.

Já jinak Stinga moc nemusím.

Dadoo Přeji už klidné dny a hodně sil! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 00:24

Dadoo 

Teda takhle když si to přečtu a vím, že to dobře dopadlo, je to jak Apollo 13! 

Musí to být hrozně vyčerpávající. Přeju ti co nejvíc sil, štěstí, radosti. Naše starosti jsou fakt malicherné.