Ak by som mala počúvať jednu pesničku dookola tak I'll be home for Christmas v podaní Binga Crosbyho ale i Sinatru. :D
Přiznání
0zero7 Jo, Chris Rea a Driving home for christmas je moje nejoblíbenější.
Absolutní shoda s 0zero7
Na tom jsem vyrostla a ještě jsou pro mě Vánoce Elvis Presley a White Christmas. To když slyším, vanilkové rohlíčky v troubě a červené víno k tomu, jsem fakt totálně vánočně naměkko. Měli jsme doma desku a táta to poslouchal celé Vánoce.
Priznám sa, že som z posledného týždňa tak unavená, že som si v MHD sadla a musela som vystúpiť až o zastávku ďalej, lebo tam kde som vystúpiť mala som sa nemohla postaviť. Lol. To sa mi ešte nestalo.
Já taky. Dneska jsem totálně vyřízená. Totálně.
Včera nejdřív velká kontrola v nemocnici, vůbec ne veselá, takže včeztně instrukcí, jak to bude postupovat a co nás čeká.
Pak návrat domu, kdy jsme zjistili, že nemáme spojku na kyslíkovou hadici, šílený stres a šok, rychlé pátrací telefony do nemocnice, saniťákům, oprava pomocí lepící pásky a to celé pod šíleným tlakem.
Naštěstí se ukázalo, že ji zapomněl u sebe saniťák, když manžela přepojoval na bombu, takže asi za 2 hodiny přijel zpátky a spojku dovezl. Do té doby to nejhorší zachránila ta lepenka.
No a v tu chvíli začal řvát kyslíkový generátok a přestal fungovat, resp po cca 15 minutách přestával fungovat. Takže jsem pořád běhala a vypínala a zapínala.
Takže opět rychlé telefony a už k nám jel oxytechnik. Ten idiot si nepamatoval cestu, navigaci neměl a protože neuměl vysvětli, kde zrovna je, bloudil.. když konečně dorazil, vyměnil přístroj za nový a odjel.
A my zjistili, že přístroj sice pracuje, ale kyslík nedělá.. tak opět další šílený šok a opět šííííílený stres. A stres = bušení srdce= zvýšená potřeba kyslíku=z nedostatku stres.. a tak dokola. Něco příšerného pro nás oba. Fakt strašné.
Tak jsem ho zase volala, aby jel zpátky.. no a za cca 10 minut najednou začal kyslík jít.. Takže jsem zase volala, at už zase nejezdí.
Já se zvládla jen umýt, nakrmit maroda a odplula jsem do postele a v osm už spala. A dnes celé odpoledne zas. Ještě pořád jsem se z té šílenosti včera nezpamatovala. Jsem úplně vyřízená.
Ale tak zase můžeme být rádi, že že ten bazmek nepřestal fungovat 24. v 6 večer, že..
By měl oxytechnik blbé vánoce![]()
Snad se už zítra srovnám.
Ještě jeden takový den a vezou mě do Bohnic.![]()
Pustit si koledy ze Spotify mě vůbec nenapadlo, i když ho samozřejmě máme. Díky té, která to zmínila. Už si pouštíme moravské cimbálové koledy, nemůžu si pomoct, ale ty mám prostě nejradši. Asi z doby, kdy jsme s hudebkou od Mikuláše vystupovali na různých trzích a besídkách.
Dadoo Chtela jsem si puvodne taky postezovat, ze to a ono. Ale ted vidim, ze si jen vymyslim. Jste statecna a silna![]()
Dadoo Drž se, muselo to být strašné. Myslím na tebe.
Dadoo Tak hlavne, ze vse dobre dopadlo a Vanoce snad budou klidne a ty si odpocnes. :)
Dadoo To je mi moc líto, muselo to bejt příšerný. Snad si teď užijete trochu klidu.
takže vám s těma vánočníma odrhovačkama děkuju a doufám, že tohle vyženu z hlavy aspoň do Silvestra, ještě jsem si na ni letos nevzpomněla
doposud neznala, dík teda ![]()
edit: kotvalda taky hneznám a negooglím!
Díky, snad už bude klid. Už jen uklidit, oblítat nákupy a určitě už bude klid.
nejvíc mě na tom štve, jak mě to vyčerpalo. Jako já to zvládla s chladnou hlavou, ale ten dojezd mě úplně semlel. A ještě i dneska. To jsem fakt nečekala.
Ale já se srovnám, to bude dobrý.![]()
Dadoo držím palce a přeju klid!!
Dadoopreju hodne sil i tvemu muzi.
Dadoo Jak jsem to četla, úplně se mi udělalo mdlo. Strašné. Přeju, ať jsou nadcházející dny klidné!
Dadoo Jezis, to se fakt seslo, tlapkam na tisickrat, verim, ze se dnes z toho vyspis a bude ti zitra lepe;-). A uz si na nic nestezuju;-)))))
Děkuji za podporu, myslím, že to už bude dobré a už si přestanu stěžovat. Vyspím se z toho ![]()
Mašina běží jak po másle a dokonce svítí zeleně, takže vnemusím svítit v koupelně, když jdu potmě na WC. Ta předtím nesvítila.
Takže i nějakou výhodu to má ![]()
Já mám moc rada od stinga If on a Winter's Night...
Díky za připomenutí. Jednou jsem to viděla náhodou v tv a tím si mě Sting získal. Je to fantastické.
Já jinak Stinga moc nemusím.
Dadoo Přeji už klidné dny a hodně sil!
Teda takhle když si to přečtu a vím, že to dobře dopadlo, je to jak Apollo 13!
Musí to být hrozně vyčerpávající. Přeju ti co nejvíc sil, štěstí, radosti. Naše starosti jsou fakt malicherné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí