Dadoo to muselo byt strasne, drzim palce nech je lepsie ![]()
Přiznání
Dadoo Hodně sil![]()
Takže opět rychlé telefony a už k nám jel oxytechnik. Ten idiot si nepamatoval cestu, navigaci neměl a protože neuměl vysvětli, kde zrovna je, bloudil.. když konečně dorazil, vyměnil přístroj za nový a odjel.
A my zjistili, že přístroj sice pracuje, ale kyslík nedělá.. tak opět další šílený šok a opět šííííílený stres. A stres = bušení srdce= zvýšená potřeba kyslíku=z nedostatku stres.. a tak dokola. Něco příšerného pro nás oba. Fakt strašné.
To je dost hororova příhoda :-((( ale neměli byste lepší se přesunout někam do civilizace, aby se neopakovala příhoda s idiotem ztracenym uprostřed lesa? Myslím jsi kdysi psala, ze mate na kladně byt? Musí to bejt hroznej stres, čekat, jestli přijedou včas
Dadoo Přeji hodně sil a hlavně už žádnou zradu techniky, máte můj velký obdiv ![]()
Dadoo Strašný
Držte se, snad svátky proběhnou v pohodě!!
Dadoo keď čítam niečo takéto, vždy poďakujem tomu hore, že hoci môj život, zdravie nie sú ideál, stále som na tom veľmi dobre. S rovnakou pokorou a vytriezvením vždy odchádzam od kamarátky, ktorá už vyše 20 rokov bojuje so sklerózou multiplex (a k tomu mala do minulého roka ako bonus ex manžela gamblera).
Držím palce, nech máte ďalšie dni čo najpokojnejšie a bez problémov.
Tak dneska jsem už dobrá, už jsem se z toho dostala. A zpětně musím říct, že horší den jsem ještě v životě nezažila. Ale už jsme se vzpamatoval oba. ![]()
Potrefenáhusa my odsud nemůžeme. To by muže zabilo rovnou. On se odsud prostě nehne, tady je doma. I proto mi doktorka poradila hledat ten mobilní hospic. Zajistíme postel od Linetu, já si ještě snizim úvazek, zrušíme jídelnu a uděláme z ní nemocniční kout.
My máme přízemí jednu místnost, sice členitou, ale spojenou. Ale už to mám vymyšlené, to pude. ![]()
pecka roztroušenou sklerózu má bracha. Takže znam
drzim kamarádce palce.
Dekuju všem, už je to dobrý. ![]()
neviem, čo povedať... Držím palce!
Dadoo Drzim palce a taky mi bylo jasny, ze jste v lesich kvuli muzi, to je jasny, musi byt tam, kde to ma rad, taky bych se nehla;-). Tak klidnejsi vikend preju;-)![]()
Dadoo Jsi statečná a obětavá
přeji hodně sil...
Seš nejlepší! ![]()
Dadoo to bylo strasny, jezis
preju at brzy najdes i nejakou dobrou pomoc at na to nejsi porad sama
Nejsem nejlepší, naopak mám často výčitky, že bych mohla dělat víc. Nebo spíš líp. Ale tak snažím se a jsem si vědoma svých slabin. Jsem realista a myslím, že jsem i soudná.
Ono to ted není nijak hrozné. Jenom jsem přivázaná jak pes u boudy, ale zatím to zas tak moc úkorně nepociťuju. Prostě realisticky dělám to, co musím.
Zatím to je v pohodě. Bojím se, až bude hůř a to asi bude. No ale pak to prostě taky zvládnu, protože prostě budu muset.
Tím spíš, že vím, že to nebude trvat věčně, tím víc musím a chci se o manžela dobře postarat.
Ale fakt už dost, už s tím dám pokoj, už to tu nechci tapetovat. Šílený den je za námi a ted už to bude v klidu. Děkuju za podporu a už změňme téma :-)
A kdyby bylo nejhůř, šlehnu si nějaká antidepresiva a protančím se tím ![]()
Tak jsem zkoukla sex ve městě, nemyslela jsem, že na to ještě někdy budu koukat. Ale pořád dobrý.
Dadoo tvůj muž má štěstí, že tě má
, hodně sil
Dadoo Myslim na Tebe a drzim palce ![]()
Dadoo Myslim si, ze delat veci na 120 procent neni cesta, zustat stejna a realisticka je pro tveho muze to nejlepsi, co muze mit. V mych ocich jsi dokonala a obdivuji te!
Dadoo mas moj obdiv a vzdialenu podporu. Musi to byt narocne obdobie pre vas oboch. Drzim vam palce
Držím palce všem, co se ocitly v různých nezáviděnihhodných situacích.
A když se tu probíraly ty koledy, tak posílám svoji oblíbenou (bohužel jsem doma jediná)
DadooSice píšeš, že je to vlastně "normálka", ale zvládáš tedy vše nadmíru dobře a ještě jsi schopna do celého vyprávění vložit humor a nadhled. Klobouk dolů. Držím palce a přeju hodně sil
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí