Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 01:36

Dadoo to muselo byt strasne, drzim palce nech je lepsie

Offline Sweet Potato
40504 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 08:39

Dadoo Hodně sil

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 08:50
Reakce na Dadoo:

Takže opět rychlé telefony a už k nám jel oxytechnik. Ten idiot si nepamatoval cestu, navigaci neměl a protože neuměl vysvětli, kde zrovna je, bloudil.. když konečně dorazil, vyměnil přístroj za nový a odjel.

A my zjistili, že přístroj sice pracuje, ale kyslík nedělá.. tak opět další šílený šok a opět šííííílený stres. A stres = bušení srdce= zvýšená potřeba kyslíku=z nedostatku stres.. a tak dokola. Něco příšerného pro nás oba. Fakt strašné.

​To je dost hororova příhoda :-((( ale neměli byste lepší se přesunout někam do civilizace, aby se neopakovala příhoda s idiotem ztracenym uprostřed lesa? Myslím jsi kdysi psala, ze mate na kladně byt? Musí to bejt hroznej stres, čekat, jestli přijedou včas 

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 09:52

Dadoo Přeji hodně sil a hlavně už žádnou zradu techniky, máte můj velký obdiv

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 10:19

Dadoo Strašný  Držte se, snad svátky proběhnou v pohodě!!

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 11:45

Dadoo keď čítam niečo takéto, vždy poďakujem tomu hore, že hoci môj život, zdravie nie sú ideál, stále som na tom veľmi dobre. S rovnakou pokorou a vytriezvením vždy odchádzam od kamarátky, ktorá už vyše 20 rokov bojuje so sklerózou multiplex (a k tomu mala do minulého roka ako bonus ex manžela gamblera).

Držím palce, nech máte ďalšie dni čo najpokojnejšie a bez problémov. 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 13:04

Tak dneska jsem už dobrá, už jsem se z toho dostala. A zpětně musím říct, že horší den jsem ještě v životě nezažila. Ale už jsme se vzpamatoval oba.

Potrefenáhusa my odsud nemůžeme. To by muže zabilo rovnou. On se odsud prostě nehne, tady je doma. I proto mi doktorka poradila hledat ten mobilní hospic. Zajistíme postel od Linetu, já si ještě snizim úvazek, zrušíme jídelnu a uděláme z ní nemocniční kout.

My máme přízemí jednu místnost, sice členitou, ale spojenou. Ale už to mám vymyšlené, to pude.

pecka roztroušenou sklerózu má bracha. Takže znamdrzim kamarádce palce.

Dekuju všem, už je to dobrý.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 14:54

Dadoo

neviem, čo povedať... Držím palce!

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 15:10

Dadoo Drzim palce a taky mi bylo jasny, ze jste v lesich kvuli muzi, to je jasny, musi byt tam, kde to ma rad, taky bych se nehla;-). Tak klidnejsi vikend preju;-)

Offline Maureen
příspěvků moje polička 21. prosince 2019 17:04

Dadoo Jsi statečná a obětavápřeji hodně sil...

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 19:30

Dadoo 

Seš nejlepší!

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 20:58

Dadoo to bylo strasny, jezis preju at brzy najdes i nejakou dobrou pomoc at na to nejsi porad sama

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 21:47

Nejsem nejlepší, naopak mám často výčitky, že bych mohla dělat víc. Nebo spíš líp. Ale tak snažím se a jsem si vědoma svých slabin. Jsem realista a myslím, že jsem i soudná.

Ono to ted není nijak hrozné. Jenom jsem přivázaná jak pes u boudy, ale zatím to zas tak moc  úkorně nepociťuju. Prostě realisticky dělám to, co musím.

Zatím to je v pohodě. Bojím se, až bude hůř a to asi bude. No ale pak to prostě taky zvládnu, protože prostě budu muset. 

Tím spíš, že vím, že to nebude trvat věčně, tím víc musím a chci se o manžela dobře postarat.

Ale fakt už dost, už s tím dám pokoj, už to tu nechci tapetovat. Šílený den je za námi a ted už to bude v klidu. Děkuju za podporu a už změňme téma :-)

A kdyby bylo nejhůř, šlehnu si nějaká antidepresiva a protančím se tím

Offline Tak Betty
6158 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 22:55

Tak jsem zkoukla sex ve městě, nemyslela jsem, že na to ještě někdy budu koukat. Ale pořád dobrý.

Offline Tak Betty
6158 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 23:06

Dadoo tvůj muž má štěstí, že tě má, hodně sil

Online MP Marge
6884 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 02:23

Dadoo Myslim na Tebe a drzim palce

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 02:34

Dadoo Myslim si, ze delat veci na 120 procent neni cesta, zustat stejna a realisticka je pro tveho muze to nejlepsi, co muze mit. V mych ocich jsi dokonala a obdivuji te! 

Offline Janulik03
20318 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 07:49

Dadoo mas moj obdiv a vzdialenu podporu. Musi to byt narocne obdobie pre vas oboch. Drzim vam palce

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 10:42

Držím palce všem, co se ocitly v různých nezáviděnihhodných situacích.

A když se tu probíraly ty koledy, tak posílám svoji oblíbenou (bohužel jsem doma jediná)

https://www.youtube.com/watch?v=EznGGYQ-Tv8

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 12:11

DadooSice píšeš, že je to vlastně "normálka", ale zvládáš tedy vše nadmíru dobře a ještě jsi schopna do celého vyprávění vložit humor a nadhled. Klobouk dolů. Držím palce a přeju hodně sil .