Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 13:34

Potrefenáhusa Nemohu posoudit co? Své rodiče znám (s dovolením) a tudíž si troufám předpokládat, jaký by k mé případné aktivitě podobného druhu, který jsem jmenovala, měli přístup. A rozhodně bych jim jejich, velice pravděpodobný, nesouhlas neměla za zlé. 

Nezlob se na mě, ale když něčí snaha je nula a ačkoli nemusí na brigády, přesto se neobtěžuje studovat, jen čeká s otevřenou rukou, tak to asi přestane bavit každého, rozvedené, nerozvedené. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 13:36

whiskas no tak píšeš, že je ti to jedno, ale mně ty tvoje příspěvky přijdou docela zlý, na to jak moc ti je to jedno. 

jen ti píšu, že to asi těžko posoudíš a my taky, když známe jen tvoji verzi macechy

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 13:41

PotrefenáhusaNeurážej mě , já nejsem žádná její macecha, nejsme v přízni tak blízké. A fakt je mi to jedno (nemusím a nevídám ji, netýká se mě), až na to, že je mi občas líto, co jí padá z pusinky (když už ji vidím) na účet pana otce. Raději to nekomentuju, ale nechápu, zvláště po té, co pro ni dělá. Tím tohle téma tady pro mě končí - kdybys ji chuděru nebohou chtěla zachraňovat před Cruellou .

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 13:53

Potrefenáhusa Jestli také nemůže být vada na straně vysílače. Např.druhého potomka mám ráda, protože je normální. Každý má své chvilky, ale když je někdov pohodě, tak se to hned jinak a s jiným postojem řeší. Jistě, rodič má jiný přistup, logicky, je to jeho dítě, ale pro mě jsou to osoby, ke kterým jsem přišla tak nějak náhodou, takže sympatie, antipatie jsou na základě vzájemného přístupu. Druhý potomek je oblíbenější obecně i u dalších příbuzných. Tak, kde je chyba? 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 13:54

barbucha mne treba vubec neni lito penez. a vim, ze otec (by) udelal prvni posledni, aby ditko melo slusny zivot, dospelo v zodpovedneho cloveka ktery bude nekam smerovat, minimalne k tomu, aby se sam uzivilo necim v ramci moznosti (poruch uceni aj diagnoz) perspektivnim. jestlize se ale necha podporovat druhou casti rodiny v uplne nerealnych a nepraktickych vymyslech, nezodpovednosti a svalovani viny na okoli, tak jediny co se s tim da momentalne delat je doufat, ze to nejak dopadne.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 13:56

viktorka_od splavu Hezky jsi to napsala a jemněji než já. Dík.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 14:21

A omlouvám se, pokud jsem někoho popudila. Asi mám to štěstí, že mám skvělé rodiče a proto jsem na chování vůči rodičům (obecně) poněkud přecitlivělá. Ovšem znávám, že jako každé dítě je jiné, tak i každý rodič a ne vždy to musím být ideální. Děkuji za pochopení. 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 14:43

whiskas buď v klidu, napsala to dobře.

Takových případů já znám.. Desítky. Xkrat jsme psali posudek na dítě pro potřeby soudu o jeho dochazce, prospěchu, přístupu ke vzdělávání. 

A ne pamatuju, že by to někdy bylo u vzornyho žáka. 

Zato lemplove, kteří přijdou do školy parkrat za měsíc a jen proto, aby je nešlo vyhodit, když propadnout, zkusí jiný obor, párkrát i jinou školu, jiné školy, těch bylo plno.

Vůbec se nedivím, že to pak otcové odmítají platit. 

Příprava na život musí být řádná a to neomluvene týdny, nebo naopak kryté absence matkou fakt nejsou. 

Ale znám i spoustu děti, kteří si od šestnácti vydělávají sami, protože na ně kašlou rodiče oba. 

Někdy bych fakt brečela. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 15:01

Priznam se, ze i kdyz fakt objektevne asi nebylo spatne, tak jsem stastna, ze jsem zpatky (sama) doma. Konec tohodle roku se mi fakt nejak nepovedl.

Offline stes
9315 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 15:04

whiskas jak ja ti rozumím , ach jo. 

Online Karja
44766 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 18:17

Lama_z_Lana 2020 bude tvuj rok! Jistojiste!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 18:54

Karja Dík!

To jsem si řikala o letošním roce...a tom předchozím

Ale ne, ten letošní rok nebyl tak zlej, fakt si můžu stěžovat jen na krávoviny.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 21:06

Lama_z_Lana Sice tam bylo dost blbin, ale přiznávám, že se mi líbily poslední Star wars. Kdybych nebyla necita, i slzu bych zamáčkla. Jo a sral mě Finn.

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 21:29

brrr

JJá brečela. Ale já brečela i u předchozího dílu. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 21:53

brrr ten me sral od zacatku. 

Kazdopadne uz je kompletni Mandalorian, jdu na to. 

Pac jako Baby Yoda

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 21:55

Lama_z_Lana Baby Yoda je boží, chtěla bych ho domů

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 21:58

Pinot Noir Si myslim, že já budu chtít taky!

Online Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 22:04

whiskas ja s tebou souhlasím, i když občas píšeš řekněme neobratně 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 22:04

Lama_z_Lana Mandalorian asi necháme chvíli odležet, s klukama jsme teď během cca měsíce dali všechny díly SW, tak to chce trochu pauzu. Jo a nakonec jsme si říkali, že jsme měli vzít našeho nového BB8 do kina sebou :-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. prosince 2019 22:09

brrr No já sním už v koně jednou byla, na Rogue One

A na VII jsme spolu taky už koukali, on se tak roztomile u toho místama bojí, no miláček