Mutziputzi Joo, ty si vlastne nepotrpis na jidlo, hele pro tebe je to materstvi jak delany! Nakoupis rohliky a twistry, diteti sklenicku a cus:-D
Přiznání
Karja No presne hele, mne staci twistr, low cost sushi, dalamanky a rajcata, naky ovoce a vic nepotrebuju, ty detsky hotovky jsou prej moc dobry, bude to idylka
Mutziputzi Konec koncu, I tu sklenicku si muzes dat, at nemas ten dalamanek nasucho;-).
Pinot Noir Zas dneska na idnes v diskuzi pod clankem o matkach po 40 psal pan, ze je mu lito matek co se nedozijou dospelosti svych deti, tak tech par let uz asi dodrbu vypasena
Hňup. Beru vlastní senilitu v jejich pubertě jako jednoznačnou výhodu.
Přesně tak já.
Mutziputzi to se ti bude libit. Twister z KFC mam tak pulku tydne. Tu druhou nemam nic nebo treba banan
ale ja jsem limitovana tou bezmlecnou dietou, no.
Že se nestydíš, to seš emancipovaná žena?!
Karolína je pěkná, jen záleží na tom příjmení - myslím jak je dlouhý, dyk to křestní jméno má čtyři slabiky! Představ si, jak se podepisuje v první třídě
Ja jsem Karolina a prijmeni dalsi ctyri slabiky a zadnou ujmu mi to nikdy nepusobilo :))
Mutziputzi Vyborna volba se jmenem ![]()
jinx No vidis vlastne![]()
Mutziputzi Karolína je pěkné jméno. A ještě pěknějsi je Karla. ![]()
Dadoo Karla mi prijde uplne priserne, strasne hrube.
Dadoo Karla je pro me typicky Slechtova, to nee![]()
Dadoo Karla, Karol a Kája nie sú veľmi pekné varianty. Karolína v pôvodnom znení je ale pekné meno.
Dadoo souhlasim, jsem_nositelkou
.kdyz_mi_nekdo_rekne_Karolino_jakoze_spisovne_tak_se_uplne_otrepu_a_nedokazou_pochopit_ze_je_to_uplne_jine_jmeno.
Prestal_mi_fungovat_mezernik![]()
No jeste taky varianta Karja, nee?
Ja jsem Karolina a prijmeni dalsi ctyri slabiky a zadnou ujmu mi to nikdy nepusobilo :))
Jako žádná tragédie, ale někdy už ty kolonky ve formulářích jsou krátký
a jsou i delší příjmení než čtyřslabičný, co já vim jaký vyfásne malá mucinka!
barbucha Zas tak krátký nejsou, formuláře počítají s tím, že nejsou všechny Jana a Eva.
Mně se líbí Karolína, Karla i Kája. I Karel, ten byl ve hře pro druhého kluka. A přitom jsem jako dítě odmítla číst v čítance (nebo slabikáři?) věty, kde se Kája vyskytoval, připadalo mi to děsný, stejně jako Ruda. Řvala jsem, že to číst nebudu, protože tak se nikdo nejmenuje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí