nolita Sluzka Marta, to mas z pribehu sluzebnice, ne..? ![]()
Přiznání
Já nevím, jaký je delší tvar od Marta? U nás je to normální jméno.
Napada mě jenom Martuska? ![]()
continuity Ne. Marta je prostě Marta, Martu zná celá parta a tam kde Marta je i parta je.. ![]()
Ounz já vůbec nedávám Pavly a Pavlíny. Máme jednu kolegyni, co je jedno z toho, nevím za které, už mi říkalo několik lidí, že neznasi tu druhou verzi a nemám tak o ní ani mluvit a já nikdy nevím, která to je ![]()
Pak jsem znala jednu Pavlinu a ta si nechávala říkat Pavlí.
Jsem ztracena.
Martička třeba
Jela bola moja telocvikarka na gymnaziu
Já nevím, jaký je delší tvar od Marta? U nás je to normální jméno.
U nás je taky Marta prostě Marta. S Martinem či Martinou podobnost čistě náhodná.
Sweet Potato zdrobnele je Martička,ne?Ja se tak mela jmenovat....jmeno bylo v rozhodovani...nastesti vyhralo to druhe.![]()
Zarinya Jo, to jo, já myslela, že Continuity hledá něco jako Pavla x Pavlína.
Pavlena nn mam to tak odjakziva:)
continuity Martina... netvrdim, ze to je oficialni delsi verze, i u nas je marta a martina naprosto samostatne, stejne jako karla a pavla jsou samostatna jmena... kazdopadne pocitove to mam, jak jsem psala vyse a ty kratsi jmena bych proto nikdy nedala...
Sweet Potato JJ, ja myslela, že existuje nějaka nezkrácená elegantnejsi verze.
Karja Prosim te, dobroucka byla a je mi fajn...to vis, moje top jidlo je twistr z KFC, co chces vid
Grilovanej
.
Me docela mrzi ta ze stolu smetena Dita. Mam podobne jmeno se Z na zacatku a docela hezky se s ním zije 
. Karolína je krasny jmeno, kolegyni jsem oslovovala v tomhle tvaru, nenapadlo by me to nejak kratit prave proto, že je tak pekny.
Viatori Zita je pěkný
Já jsem Edita a taky se mi s tím žije dobře.
Viatori Neni smetená, nestartuju všelidový hlasování, ale pořád nevim, jestli Dita, Ester, Marina nebo Karolína...Eliáš byl prostě jasnej a nic jinýho jsem si nepřipouštěla, holt člověk míní no![]()
continuity Je fakt, že Pavla je docela tvrdý, ale zase lepší "Pavlo" než "Pavlíno" - to fakt nesnáším
, on si člověk nevybere, ale asi nejhorší je "Pavlínko"![]()
Mně se dlouhá jména obecně (4 slabiky) nelíbí, protože málokdy se jimi oslovuje. 2-3 slabiky jsou akorát.
Mutziputzi jo, jo, člověk míní, děti mění...![]()
Mutziputzi Já myslím, že Dita, nějak se mi to k tobě nejvíc hodí.
Když se řekne Pavlína, vidím tohle, vůbec to jméno nemůžu ![]()
Garfie
Kdes tohle našla proboha?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí