brrr vlk taky sliboval... ![]()
Mně po každém dítěti zůstali 3 kg navíc trvale a to jsem rozhodně nenabrala 20kg, ale tak 14.
brrr vlk taky sliboval... ![]()
Mně po každém dítěti zůstali 3 kg navíc trvale a to jsem rozhodně nenabrala 20kg, ale tak 14.
Sezrala jsem 300gramovou Milku za pado z Alberta
tyo to už tak podražilo? v době kdy jsem ji žrala po třech, stála 19,90![]()
continuity mně nezůstaly ani ťuk![]()
viktorka_od splavu Mi nerikej, ja mela radost jak sem usetrila!![]()
viktorka_od splavu Ty jsi byla mladice ![]()
Pinot Noir ale kdeže, to jen poprvně:D
Pinot Noir Zas dneska na idnes v diskuzi pod clankem o matkach po 40 psal pan, ze je mu lito matek co se nedozijou dospelosti svych deti, tak tech par let uz asi dodrbu vypasena![]()
viktorka_od splavu To myslis 100g, 300g je ta obri ne? To je hrozne moc!Mutziputzi
Karja Ted jsem muchlala papir do kose, aby se nedalo precist co to bylo za gramaz a hele jenom 270g![]()
Mutziputzi Tak to je mozna ta normalni cokolada, ta obri je mozna pulkilova? Nevim, jdu projet cokolady!
Mutziputzi takovou porazeneckou náladu bych od tebe nečekala.
Karja Normalni je stogramova, to mi prislo malo
Karja tjo já už nevím. pak jak jsem kojila tak jsem si kupovala takovou na vaření, myslím byla fakt půlkilová a měla ty táfličky podlouhlý po 5 nebo 10 g, aby se to jako nemuselo vážit.. tak jsem ulamovala a celou tu táfličku máčela v horkým čaji s mlíkem až jsem ji snědla.. pak si uvařila další čaj..DDD
Tak Betty To ja tak nemyslim, my mame v rodine dlouhovekost![]()
Mutziputzi to je ta velká čokoláda. Náhodou za super cenu jsi ji měla![]()
crazydaisy Psali sleva snad 50% ...a ja jak vidim slevu![]()
Hele ale Roberta Bimbová, to má zvuk!!!! A jaká je šikovná!
https://plus.rozhlas.cz/ceska-studentka-uspela-s-napadem-na-detekovani-kosmickeho-smeti-8122576
Mutziputzi Ta je hrozne nechutna teda ale! :-D Jestli po tom nemas nejakej zlucnikovej zachvatek, tak bych ty dlouhovekosti verila!
Karja Prosim te, dobroucka byla a je mi fajn...to vis, moje top jidlo je twistr z KFC, co chces vid
To je jméno jak z Irvinga ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.