Mutziputzi Karolina je pekne jmeno a je v nem R! (nutne pro vyvoj rozhodné osobnosti
Tak už chápu proč neteř Barbora a její muž Martin (tež mají R i v přijmení) mají děti Karolínu, Gabrielu a čekají Richarda ![]()
Mutziputzi Karolina je pekne jmeno a je v nem R! (nutne pro vyvoj rozhodné osobnosti
Tak už chápu proč neteř Barbora a její muž Martin (tež mají R i v přijmení) mají děti Karolínu, Gabrielu a čekají Richarda ![]()
viktorka_od splavu můžeme jenom doufat, že starší dítko se s tím R ve jmene ještě dovyvine. Teda, co se týče studií ma dost jasno už ted, ale dumanim nad dotazem, co chce k veceri, je schopna strávit zbytek dětství.
Asi mam novou práci ![]()
continuity uz zas?![]()
paktofonika to je bozii![]()
711990 Takže ak budeš v obchode počuť dvoch bláznov sa rozprávať o tom, aké maso kúpia círom, tak sme to my ![]()
viktorka_od splavu no právě. ![]()
Ta stávající by byla stejně maximalne do podzima, a pak změna tak jako tak, ale nevím, no.
paktofonika
my meli zelvu, kterou jsem ja pojmenovala Frodo. Moje babicka si to nemohla zapamatovat a rikala mu Fidorek. Z toho vzniknul Fiďák a z nej pak Pidunka. A moje mama ted takhle rika obema svym vnukum![]()
711990 můj muž si dlouho myslel, že jedna z tech přezdívek je skutečně synovcovo jméno. Sice mu přišlo trochu zvláštní, ale tak cizí jazyk...
continuity Copak cizi jazyk, znám Zuzanu, co se vlastně jmenuje Martina. Protože, když se narodila, starší bratři prohlásili, ze vždycky chtěli Zuzanu a tak vytrvale jí říkali, ze to časem vstřebali všichni a jméno v rodném listě upadlo v zapomnění...
moora moju 1.triednu na základnej škole všetci volali Katka. Viete si predstaviť môj šok, keď som prelúskala ako prváčik tabuľku pri dverách do triedy a tam bolo meno Mária. Jej otec vraj chcel Katku, tak jej to prischlo.
moora A jak to měla ve škole? Vysvětlovala učitelům, že jí mají říkat Zuzano, protože na Martinu neslyší? ![]()
Mimochodem, ty nikdy neřekneš, že bys někoho "zabila", že se z toho "pose.eš" a podobně
No a jak řekla, tak udělala! ![]()
To moje matka si prosadila změnu (aspoň v rodině) sama. Celej život tvrdila, že pan farář udělal chybu a zapsal jí jména obráceně než bylo myšleno, Růžena - po babičce - měla bejt až druhá, a Magdalena první.
Růženu nenáviděla strašně (nedivim se)... blbý bylo, že v práci trvali na korektním oslovení dle občanky a když jsme za ní někdy přišli a kolegové ji začali shánět, ptali se a vyvolávali Růženu. My nevěděli o kom mluvěj a dost nás vždycky rozlítostnilo, že sháněj nějakou blbou Růženu, když my toužíme po naší Madlence ![]()
Lamicka Potrefenáhusa Já znám takový dva, jeden měl dost drsného otce a myslím, že měl potřebu se odstřihnout. Druhý si se jménem "polepšil ve svém druhu", jak říkal. :-) Něco jako, že se jmenoval třeba Špaček a vyženil Orel nebo tak....
barbucha vypadalo to tak ![]()
barbucha To jsem měla pratetu, u křtu dala kmotra schválně (praví rodinná legenda) sobě první a po matce až druhy, taky se ji říkalo tím druhým celej život
Dcera byla mimo rodinu dost dlouho Pavel. Moc se jí to líbilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.