a chtěla jsem se přiznat, že jsem přijela z jednání úplně vyřízená a děkuju, že si čtením tady můžu trochu spravit náladu a odreagovat se.
Přiznání
My rikame oboum detem nyguni (dle nguyen, proste nejak se nam rodej asiati). Takze malej nygun a velkej nygun.
barbucha moora Já jsem vždycky myslela, že se automaticky používá to první, ale syn má spolužáka a tomu ve školce říkali prvním a teď ve škole druhým jménem :-)
Mám pocit, že za totáče se smělo používat (teda oficiálně) jenom první, na nějaký další křestní jména po kmotrách a tetičkách se nehrálo - v občance bylo jen jedno.
Sezrala jsem 300gramovou Milku za pado z Alberta
Mutziputzi
prepac
Mutziputzi jeste zkus ten sojovej suk!
Cha, to je ještě dobrý, nebo teda mně se to celkem líbí, asi že je to takový unisex... Můj otec to teda dotáhl ještě dál, páč ten mi říká Karle, a bývalá kolegyně zásadně Karlíku, asi mám holt nějakej maskulinní projev, že k tomu v oslovení každej sklouzává!
No nic, takze jsem prase a timto toto nekontrolovatelne obzerstvi ukoncuji, valim se tady jak nehodny pes, ani hnout se nemuzu! Nemame zavesy, protoze neumime pridelat to na co se vesi, tak na me vidi celej barak naproti, ale co - pravej breh! Od zejtra starej rezim, vino vynecham! Mozna!
Karoleena kamaradka Marketa byla vzdy pro tatinka Macek ![]()
Mutziputzi kdesi se tady probíral ten hodinovej manžel ![]()
continuity ve ctvrtek dorazi nastesti!
Lamicka šišmarjá, Macek, ale neslyším něco podobnýho prvně, Markéta ze sousední třídy na základce zas byla Macina, no ale kdo tenhle způsob zkracování jména Markéta vymyslel a proč to udělal...
Sezrala jsem 300gramovou Milku za pado z Alberta
Tak tomu říkám slušný výkon
a jak ti chutnala?
Karoleena Moje spolužačka Markéta si nechala říkat Macku. Myslím, že jsem ji radši nikdy neoslovila a ulevilo se mi, když odešla na víceletý gympl
. To mi nějak nešlo vyslovit, nebo co.
Malenge Mne chutna bohuzel temer vsechno![]()
Znám Jana, kterému snad úplně všichni říkají Čendo (Jenda-Čenda). Naši kluci, ani neví, že se jmenuje jinak než Čenda.
Mutziputzi Hele, užij si to, teď můžeš takřka beztrestně, po porodu to všechno půjde dolů.
Mutziputzi Upřímnou soustrast, mám to ještě v živé paměti. Bych nevěřila, kolik toho dokážu sežrat ![]()
brrr já taky, ale doteď jsem byla v tom, že je to přezdívka.
Muž měl v oddíle Honzů asi sest, co je dost na pytel v situacích, když se potřebuješ domlouvat přesně a rychle. Přezdívku má každej z nich, asi aby jim nebylo líto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí