Mutziputzi to nevim ![]()
Přiznání
tv Pavlínám, jo? ![]()
Garfie Je mezi nimi Pavla, ta by se mohla pocitat. Jiste ji to potesi!![]()
Mně se dlouhá jména obecně (4 slabiky) nelíbí, protože málokdy se jimi oslovuje. 2-3 slabiky jsou akorát.
Paní, co potkáváme na procházkách, vozí teď cca měsíční holčičku Edu.
Samantha to není vůbec špatný :-)
Samantha mně se líběj i ty Medy, i když jich teď dost
ale když jsem to slyšela poprvý, tak jsem je taky dost litovala.
Meda se mi v líbí, stejně jako Alma třeba, ale obojí mám tolik spojený s konkrétní nositelkou, že mi přijde že k nikomu jinýmu tak dobře nesedí.
Eda se mi nelíbí, pokud je to v základním tvaru, je to divný, Eduarda strašný a u Edity mi to E přijde navíc, Edie se mi líbí, ale zas je jen jedna.
continuity Je fakt, že Pavla je docela tvrdý, ale zase lepší "Pavlo" než "Pavlíno" - to fakt nesnáším
, on si člověk nevybere, ale asi nejhorší je "Pavlínko"
Nenene. Nejhorsi je "Pavčooo!" ![]()
Garfie Ti dik teda. ![]()
PavlenaTa nastesti neznam, ale des teda![]()
Pavlena Pavco je des!!
jinak pavlinka na malou holky asi v pohode, pavlina uplne v pohode, pavla je proste ta sluzka no...:)
Pavlena Ja oslovuji Pavly a Pavliny ,,Pavli,, snad to nikoho neurazi!;-)
Karja Pavli je cajk, navic pouzitelne pro obe jmena. Jako male me plnou verzi oslovovali jen ucitele, to jsem se jezila, ale ted uz beru cokoliv mimo Pavcu. Spis me vzdycky stvalo, ze je nas moc..!
Tak já se přiznám, že mi ty opakující se debaty a ofrňování se nad jmény přijdou jak 3.třída ZŠ. Konkrétně myslím ty úšklebky ve stylu příšernost, dobrý tak pro služku, jak někdo může použít zdrobnělinu apod. Taky mám pár jmen, která se mi zrovna moc nelíbí, i znám nositele blba, který mi jméno zošklivil, protože ho za ním vidím, ale ty služky mi přijdou až moc prostě.
Malenge Vid navic dnes, kdy jsou sluzky same Uljany a jekateriny! (Timto nekorektnim prispevkem se omlouvam vsem dotcenym, zejmena sve spoluzacce nyni Mudr., ze me jiny jmeno nenapadlo)!
Ja mam doma sluzku Karlu, zatim umi (nekdy teda) donest veci do kose a do pracky, ale cvicim ji, ted budu vic, kdyz vidim ten potencial!To jmeno je skutecne asj neobvykle, dost to vyfiltruje debily, protoze nektere reakce okoli jsou znacne wtf, jako nemusi se libit, ale co uz mi byl nekdo schopnej rict...
Karja ty jo, já si myslela, že máš Karlu, a paks mě zmátla, že je to Petra, a teď zas Karla?
Potrefenáhusa Tak ja dam treti petru, neni problem!
KKarla je top, kdyby Rosťa byl holka, byl by Karla. Mám Karlu kolegyni, je jí už přes sedmdesát, ale je to jedna z nejinspirativnějších osob, co jsem potkala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí