Dalia Do snů se ti promítá tvůj strach, i podvědomý. Není divu. Buď ale raději ráda, že se se svými odešlými setkáváš takhle ve snu, protože jinak se ještě dlouho nesejdete. Takhle si to vylož
----------------
Přesně to mě napadlo.
Dalia Neboj, květinko
Přiznání
Ještě bych dodala, že když člověku není dobře, tak ty sny často jsou, nevím, jak to přesně říct, náročné, naléhavé. Když jsem hodně unavená nebo nemocná, zdává se mi, že nemůžu utéct, že na mě padá dům, že mě někdo chce uškrtit, že vypadlo dítě z postýlky. Úplný hrůzy. Takže bych řekla, nepřikládej jim příliš velkou váhu, zkus je ráno hodit za hlavu, v tomhle nám podvědomí moc nepomáhá.
dynda Na dnešek se mi zdálo, že se mám vdávat. A na obřad jsem se nedostavila, přičemž jsem prožívala šílenou paniku a odpor k tomu svazku. Takže jsem byla nevěstou na útěku, ale přitom mi bylo líto ženicha, že jsem mu prostě zdrhla. ![]()
Ale tak to už je o trochu lehčí téma. To bych považovala za pokrok
.
dynda Byl to takový akční sen. Ta panika ze svatby, tedy spíš z manželství, byla ovšem hnusná. ![]()
jsem tu pozdě a ještě jsem to nedočetla, jen se chci tak jako zeptat, kdo z vás zná nějakou jitřenku, ha?
k debatě o jménech. já jsem znala dvě. vždycky mě mrzelo, že jsem neměla šanci vidět jejich rodiče, protože by mě fakt zajímali.
Jiná Realita Já znala Jitřenku, na chatě, kam už nejezdím. Vzala si Kohouta ![]()
Jiná Realita Můj synovec pojmenoval svoji prvorozenou dceru Jitřenka, čímž šokoval zbytek rodiny
. Malé není ještě ani rok.
Jiná Realita Já a znám i rodiče, teda jen od vidění. Jitřence je asi 8 let a rodiče úplně normální, spíš nudní ![]()
Teď si na pokračování čteme deník, který si dcera vedla v Japonsku. A včera mě pobavila historka o tom, jak šli poprvé s bratrem sami nakupovat a muž jim udílel pokyny a říká synovi: "Ty jsi jako meč! ...(ona) tě nesmí ztratit a ty ji ochráníš!"
Normálně mě to dojalo, takové moudro vlastně do života, ne jen na cestu do obchodu.
Garfie Teda! ![]()
...jo, to je krásné...![]()
Garfie moc krásné![]()
Garfie to je pekne a velmi vystizne
Garfie To je krásné ![]()
Garfie hlavně tuze japonské!!!
Garfie to je moc krásné ![]()
Ale vis určitě, že si si nevzala polovičního Japonce?
Potrefenáhusa
No vidíš!!
continuity Tak ono to Slovensko už je trochu na Východ, že jo
Ale jak tam prohásil tehdy pětiletý syn:
"Táta je vlastně takový napůl Japonec. Má tmavé vlasy, jí sushi, chodí tady do práce a myje si po záchodě ruce mýdlem, protože Japonci dbají na hygienu." ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí