Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 16:14

Luna akú liečbu ?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 16:15

Luna teda ospravedlňujem sa, to je nevhodná otázka, len mi to vyletelo z huby, ako som zľakla, tak ju ignoruj

Nech ide o čokoľvek, držím palce.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 16:17
Reakce na Luna:

Dalia Hele, koukej sednout a napsat ji, uz o tobe vi! Mluvila jsem s ni o tobe a nemas se ceho bat, je vyborna! Ja bych bez ni tu lecbu taky zvladala daleko hur. Ale bez tebe taky. 

... napíšu jí o víkendu mail.

Děkuju moc, jsem ráda, že jsi!

Online Luna
10870 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 16:25

slniecko Ja se nezlobim, jen jsem myslela, ze zrovna ty to vis...?

Dalia Ja jsem taky rada, ze jsi a hlavne...Jeste dlouho budes! 

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 16:26

Dalia Určitě k ní vyraž. Bodejť by tě to nesrazilo na zem, to by srazilo každého. Ale ty se zase určitě zvedneš a najdeš, z čeho se radovat.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 16:27

Dalia drzim pesti, razorblade to vystihla pekne...

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 16:29
Reakce na Dalia:

Samantha Před časem jsem chodila k chlapovi psychologovi a vůbec mi to nepomohlo, ani v nejmenším.

​To je uplne normalni. Kazdej psycholog ma uplne jinej styl, navic si musite i lidsky "sednout", a nekdy to proste nevyjde. (A ano, souhlasim i se Samanthou, ze to taky mohl byt proste vul ).

Drzim Ti palce a myslim na Tebe

Jinak zrovna pred tydnem jsem mluvila s jednou svou mistni blizkou kamaradkou. Jeji babicka, kterou znam a mam rada, mela dle lekarske prognozy zemrit pred petactyriceti lety!!! A nemyslim, ze by se k tomu v nejblizsi dobe chystala

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 16:48

MP Marge Mně přišlo, že se na to povolání vůbec nehodí. Ale tak je to v každém oboru, vždy se najde někdo, kdo se minul povoláním. A třeba jinému člověku on zase sedne, taky fakt. 

S tou babičkou je to opravdu povzbuzující. Pokusím se ji napodobit.

Online Luna
10870 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 16:53
Reakce na slniecko:

Luna teda ospravedlňujem sa, to je nevhodná otázka, len mi to vyletelo z huby, ako som zľakla, tak ju ignoruj

Nech ide o čokoľvek, držím palce.

​Jo a moc dekuju.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 17:02

Luna Dalia Zensky, hodne zdravi a psychicky pohody vam preju!!! Drzim pesti a myslim na vas.

Ten zivot je k nekomu tak nespravedlvej, mrzi me, ze I k vam a doufam, ze to byla jen minulost a ted uz to bude vsechno lepsi!!!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 17:11

Karja Snad se nebude Luna zlobit, že píšu i za ni. Myslím, že to máme stejné, pro nás je to ted tvrdá současnost, bohužel zatím ne minulost. Ale obě se držíme, obě se i vzájemně držíme a obě vyhrajeme!

Online Luna
10870 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 17:27

Karja Diky!  Mimochodem, ja to tu sleduju celou dobu a u tvych prispevku se vzdycky rezu jak kun. Uvazuj o vydani kroniky knizne!

Dalia ja se nezlobim, nechtela jsem to tu nejak zverejnovat, ono taky kdo by mi co poradil, stejném je to na kazdem osobne, jak se s tim srovna. Ale zaroven se to muze stat kdykoli komukoli. Kazdopadne psycholozka byla nejlepsi volba, ja jsem k ni zacala chodit jeste pred uplnym stanovením diagnozy nekdy v srpnu/zari. A jsem fakt az na obcasny zaseky docela vyklidnena...

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 17:30

Luna držím pěsti i tobě

Offline černá káva
2134 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 17:33
Reakce na Dalia:

Karja Snad se nebude Luna zlobit, že píšu i za ni. Myslím, že to máme stejné, pro nás je to ted tvrdá současnost, bohužel zatím ne minulost. Ale obě se držíme, obě se i vzájemně držíme a obě vyhrajeme!

​Určitě ♥️♥️♥️????

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 17:42
Reakce na Luna:

slniecko Ja se nezlobim, jen jsem myslela, ze zrovna ty to vis...?

Dalia Ja jsem taky rada, ze jsi a hlavne...Jeste dlouho budes! 

​Nevedela som. Držím palce, veľmi!!!

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 17:45

Luna drzim palce

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 17:48

Luna Dalia Držím vám obom palce. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 17:55

Dalia všechno tu už bylo řečeno, jakákoliv dlouhodobá léčba je lepší, než kdyby žádná možnost nebyla. Medicína jde dopředu hodně rychle a šance je vždycky. Moc držím palce a Luna taky

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 17:57

Já sem vůbec nepíšu, ale pro Dalii (a Lunu):

V miulém roce jsem jsem byla na dvou pohřbech, shodou okolností to byli švagři.

Nejdřív ten první, na jaře -  umřel zcela nečekaně (mrtvice) při své velmi milované činnosti. Zajímavé na tom je, že před asi třiceti lety mu dávali 2 měsíce života, měl pokročilou rakovinu plic. 

A ten druhý, koncem roku - také zcela nečekaně (mrtvice). Před čtyřiceti lety mu už nedávali lékaři žádnou naději, měl rakovinu slinivky...

Držte se!

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 18:03

Dalia Luna drzim palce a myslim na vas