Luna akú liečbu
?
Přiznání
Luna teda ospravedlňujem sa, to je nevhodná otázka, len mi to vyletelo z huby, ako som zľakla, tak ju ignoruj ![]()
Nech ide o čokoľvek, držím palce.
Dalia Hele, koukej sednout a napsat ji, uz o tobe vi! Mluvila jsem s ni o tobe a nemas se ceho bat, je vyborna! Ja bych bez ni tu lecbu taky zvladala daleko hur. Ale bez tebe taky.
![]()
![]()
![]()
... napíšu jí o víkendu mail.
Děkuju moc, jsem ráda, že jsi!
Dalia Určitě k ní vyraž. Bodejť by tě to nesrazilo na zem, to by srazilo každého. Ale ty se zase určitě zvedneš a najdeš, z čeho se radovat.
Dalia drzim pesti, razorblade to vystihla pekne...
Samantha Před časem jsem chodila k chlapovi psychologovi a vůbec mi to nepomohlo, ani v nejmenším.
To je uplne normalni. Kazdej psycholog ma uplne jinej styl, navic si musite i lidsky "sednout", a nekdy to proste nevyjde. (A ano, souhlasim i se Samanthou, ze to taky mohl byt proste vul
).
Drzim Ti palce a myslim na Tebe ![]()
Jinak zrovna pred tydnem jsem mluvila s jednou svou mistni blizkou kamaradkou. Jeji babicka, kterou znam a mam rada, mela dle lekarske prognozy zemrit pred petactyriceti lety!!! A nemyslim, ze by se k tomu v nejblizsi dobe chystala ![]()
MP Marge Mně přišlo, že se na to povolání vůbec nehodí. Ale tak je to v každém oboru, vždy se najde někdo, kdo se minul povoláním. A třeba jinému člověku on zase sedne, taky fakt.
S tou babičkou je to opravdu povzbuzující. Pokusím se ji napodobit. ![]()
Luna teda ospravedlňujem sa, to je nevhodná otázka, len mi to vyletelo z huby, ako som zľakla, tak ju ignoruj
Nech ide o čokoľvek, držím palce.
Jo a moc dekuju.![]()
Karja Diky!
Mimochodem, ja to tu sleduju celou dobu a u tvych prispevku se vzdycky rezu jak kun. Uvazuj o vydani kroniky knizne!![]()
Dalia ja se nezlobim, nechtela jsem to tu nejak zverejnovat, ono taky kdo by mi co poradil, stejném je to na kazdem osobne, jak se s tim srovna. Ale zaroven se to muze stat kdykoli komukoli. Kazdopadne psycholozka byla nejlepsi volba, ja jsem k ni zacala chodit jeste pred uplnym stanovením diagnozy nekdy v srpnu/zari. A jsem fakt az na obcasny zaseky docela vyklidnena...![]()
Luna držím pěsti i tobě ![]()
Karja Snad se nebude Luna zlobit, že píšu i za ni. Myslím, že to máme stejné, pro nás je to ted tvrdá současnost, bohužel zatím ne minulost. Ale obě se držíme, obě se i vzájemně držíme a obě vyhrajeme!
Určitě ♥️♥️♥️????
slniecko Ja se nezlobim, jen jsem myslela, ze zrovna ty to vis...?
Dalia Ja jsem taky rada, ze jsi a hlavne...Jeste dlouho budes!
![]()
Nevedela som. Držím palce, veľmi!!!
Luna drzim palce
Já sem vůbec nepíšu, ale pro Dalii (a Lunu):
V miulém roce jsem jsem byla na dvou pohřbech, shodou okolností to byli švagři.
Nejdřív ten první, na jaře - umřel zcela nečekaně (mrtvice) při své velmi milované činnosti. Zajímavé na tom je, že před asi třiceti lety mu dávali 2 měsíce života, měl pokročilou rakovinu plic.
A ten druhý, koncem roku - také zcela nečekaně (mrtvice). Před čtyřiceti lety mu už nedávali lékaři žádnou naději, měl rakovinu slinivky...
Držte se! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí