barbucha Já vím, Baru, už jsem si to v hlavě srovnala.
Děkuju! ![]()
Přiznání
Ellen Ono to zní hrozně - dlouhodobě udržováni. ![]()
Děkuju! ![]()
Odpusť! ![]()
Myslela jsem tím, že doktoři to drží stabilně pod kontrolou a oni žijí v podstatě normální život jen s drobnými výkyvy (jsou to pánové v letech).
Doufám tedy, že teď jsem se vyžvejkla líp... ![]()
...mně se moc líbil příspěvek od barbucha!.
Podle mě perfektní příklad na uklidnění - ta alergie...
...také to lidé mají většinou celoživotně a žijí relativně(a díky lékům) v pohodě, a pak třeba vysoký krevní tlak - sice to není sranda, ale s léky ti lidé fungují dobře.
Bude to dobré. Hlavní je Tvoje chuť a síla a udělat si nějaká těšení - každodenní a pak i ta dlouhodobější.
Ať je těch důvodů/radostí k žití víc!.![]()
![]()
A ještě bych dodala, že sama sebe dlouhodobě udržuju substitucí hormonů štítné žlázy...
Luna Tak tady vidíš, jak dobře a spokojeně jsi vypadala na srazu, když si slniecko ani nevšimla.
A ja si teraz trieskam hlavu o stenu, že neviem, kde som mala hlavu, keď som si nič nevšimla
.
Tá cesta z Brna vtedy boli Božie mlyny zato...![]()
Dalia to uz vedeli stari Egyptane![]()
Luna
myslím na tebe
Catherinne Ty se také drž! Obdivuju Tě ohledně běhání. Běh mě vždycky trochu lákal, ale nikdy jsem se mu nevěnovala. Nějak mi to nejde. Ale moc ráda chodím na výšlapy. ![]()
Dadoo Děkuju ![]()
Holky, na mě zase padá strach. Nechtěla jsem o tom psát, ale ono to na mě zase padá. Dvě noci po sobě se mi zdálo nejprve o zesnulém dědečkovi, který se na mě usmíval a volal, a na dnešek o Robertovi, který se v tom snu vrátil k rodině, taky se smál, byl plný radosti a působil tak "čistě". A já ho vítala, mohla jsem se ho dotknout, chystala jsem mu talíř k prostřenému stolu pro ostatní. Bylo to tak plastické a živé a plné emocí. A mě napadá, že mi třeba naznačují, že budu brzy u nich. Jenže já ještě nechci kvůli Pepovi, Ondrovi a Jolle. Fakt se bojím a nevím, co s tím. Možná je to dětinské, ale nemůžu si pomoct.![]()
jsi moc statecna,obcasny strach je normalni.Verim,ze je to moc neprijemne,urcite zkus psycholozku.Myslim na tebe....casto.
Dalia Do snů se ti promítá tvůj strach, i podvědomý. Není divu. Buď ale raději ráda, že se se svými odešlými setkáváš takhle ve snu, protože jinak se ještě dlouho nesejdete. Takhle si to vylož ![]()
![]()
Dalia si silna zena a ja ta velmi obdivujem ako to vsetko zvladas. Sny premietaju nase strachy, tuzby a predstavy. Bude to lepsie po ukonceni chemo, chce to cas. Mas nas tu vela , vzdy niekto reaguje nech je akakolvek hodina. Tam len pis a my sme tu pre teba ![]()
Dalia prisli se na te navštívit, protoze vědí, ze jeste dloooouho nebudete spolu. Ty tady a oni tam. To je vysvetleni. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí