continuity černá káva slniecko 711990 paktofonika bram Dekuju!
Ted se s dovolenim opet stahnu do klubicka. Ale sleduju vas!
A nic moc se nezmenilo, furt vykupuju COS a tak...Jen usetrim za ty sampony.
Mejte se!
Přiznání
Lav
... děkuji!
Děkuji i všem, které nestíhám zmínit. Hezký večer! ![]()
Achjo...tyjo
Drzte se ![]()
Luna Tak tady vidíš, jak dobře a spokojeně jsi vypadala na srazu, když si slniecko ani nevšimla. ![]()
Dalia Ach jo, trochu jsem myslela, že se blížíš k úplnému zdraví. Myslím ale, že už to bylo i horší s těma zprávama a ber to tak, že tohle je vlastně dobrá zráva.
Dalia Luna Oběma moc držím palce. ![]()
![]()
![]()
A všechno ostatní už za mě napsala razorblade
Renusatko Vlastně nevím, jestli je možné se úplně uzdravit, když má člověk metastázy. Ale snad budu moct ještě dlouho kvalitně žít. A nebo se třeba stane zázrak ... ![]()
Dalia Dali, jsi ohromná, statečná
. Bude to dobré.
černá káva
... kéž by!
Dalia já tomu věřím
Dlouho kvalitně žít určitě ano, to znám z rodiny.
Dalia dočítám zpětně,už tady bylo napsáno...
jsi úžasná,statečná žena,moc ti držím palce a přeju hodně sil..ty to dáš
..na dálku sleduju tvůj běh na dlouhou trať...jsi obdivuhodná!
myslím na tebe![]()
![]()
![]()
Dalia Luna Čtu se zpožděním. Všechno už bylo řečeno - moc na vás myslím, rozumím tomu, co prožíváte, přeji vám moc a moc sil a co nejvíce porozumění v okolí. I nejbližší se někdy dokážou v této situaci pohybovat jako slon v porcelánu, ale vy víte, že jim na vás moc záleží, mají vás rádi - jenom neumějí najít ta správná slova.
![]()
Hanka H Děkuji, Hani.
21. února mám PET CT a uvidí se, nakolik léčba zabrala. Výrazné snížení onkomarkerů z 3794 jednotek na 47,2 jednotky snad napovídá, že výsledek bude dobrý.
A hlavně, že jíst mi chutná! ![]()
Oni ti to možná řekli blbě... ale holky maj pravdu: spousta nemocí se nedá vyléčit. Prostě s nima žiješ (a dáváš si bacha). Podívej se na "blbou" alergii, tý se taky nikdy nezbavíš! Přičemž takovej pěknej anafylaktickej šok tě klidně zabije... Co tím chci říct - musí se to prostě držet v rozumnejch mezích, no. A ty výsledky máš přece pěkný ![]()
Nevyfásly jste to s Luna moc nejlíp teda, to je fakt... ale dneska se dá leccos řešit. Plus nějakej ten psycholog taky není od věci. I kdyby se tam člověk "jen" vykecal ze všech obav a strachů ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí