Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online stes
9311 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 21:00

continuity aha, dik... Jsem fakt nepolibena v tomto 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 21:01

continuity hezky :) jako oni ty retezce maji nejake svoje smernice k tomu vydeji, jsou vecne buzerovany mysteryshoppingem, za kterej maj pak financni postihy...takze mozna vypadas podezrele

A jestli to byla nejaka mlada holka, tak on se clovek casem vycvici a ty pacienty si odhadne, co komu jak expedovat. Ale tohle vidim radsi, nez vubec nic. 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 21:06

Lama_z_Lana já třeba nemám nic proti, kdyby mi řekla kolik maximálně toho brat, zeptala se na interakce nebo upozornila, že jiné přípravky tohoto typu už ne. Ale nemusí suplovat návštěvu u neurologa. Ona stejně nic lepšího nevymyslí. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 21:07

stes 

Jestli jsem to dobře pochopila, předávkování hrozí, když se budeš ládovat tím grepem a pomelem, lék přihazovat nemusíš, hezky se v tobě kumuluje sám.

Online stes
9311 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 21:10

dynda ju

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 21:11
Reakce na stes:

kocoureksuggy pritom tam zajem o vec v podstatě zacina... Spatnej pedagog dovede demotivovat navěky 

​No a co dělat se studentem, který se nezajímá vůbec o nic a na školu chodí jen protože musí? 

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 21:11
Reakce na stes:

kocoureksuggy pritom tam zajem o vec v podstatě zacina... Spatnej pedagog dovede demotivovat navěky 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 21:13

stes 

Četla jsem pozorně, maminka taky grep nemůže, tak jsem ráda, že jsem se dozvěděla proč.

Online stes
9311 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 21:16

kocoureksuggy no tak jasne ze je to i z druhý strany, tezky toto

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 21:20

stes 
Jj, fakt je to děs.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 22:01

stes ja mam stesti, ze me vzdycky upozorni uz doktor, kterej mi lek predepisuje. treba, ze lek se zelezem nemam zapijet zelenym cajem :D

Lama_z_Lana ja jsem si v lekarne ve futur vsimla, ze krome klasickejch "magister" tam zamestnavaji i nejaky farmaceuticky asistenty s titulem dis, kteri prodavaj volne dostupny leky a doplnky. dela to tam takovej vysokej kluk a ten mi prijde do prace hrozne nadsenej, se divim, ze si rovnou neudelal tu farmacku, byl by dobrej magistr.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 22:07

Hele a fetky berou Modafen, ze jo? Tuhle jsem prave byla v lekarne, nejakej typek ho chtel, pry na chripku, takze ja s detmi odstup 5 m, a lekarnice mu rekla, ze ho nema a nabidla mu dalsi veci, ktere nevzal. Tak snad jsem pana neodsoudila hned.

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 23:35

Karja udajne jo, proto se prodava jenom na obcanku

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. ledna 2020 07:16
Reakce na kocoureksuggy:

Lama_z_Lana 
Ale to je přece všude, to co dřív zvládali středoškoláci dnes horko těžko dávají vysokoškoláci,praktikantky studium a obor vůbec nezajímá a vlastně v něm ani pracovat nechtějí. Ale v čem pracovat chtějí, to ví jen bůh.

​Pardon, ale tohle je modifikace okřídleného "to za našich mladejch let...", nesmysl, lidi jsou furt stejný.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 25. ledna 2020 07:53

Lama_z_Lana ja ma skvelou lekarnici, hodne ji to bavi. Je to svagrova. Akorat bydli daleko, tak je to vzdycky spis na online konzultaci . Ona si praci v lekarne dost pochvaje, navic ma super plat. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 25. ledna 2020 08:13

continuity tyjo, u takovyho vyslechu bych asi nebyla daleka toho "cojetidotoho", jak pise Lama_z_Lana 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. ledna 2020 08:29
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. ledna 2020 08:48
Reakce na Mutziputzi:

​Pardon, ale tohle je modifikace okřídleného "to za našich mladejch let...", nesmysl, lidi jsou furt stejný.

​Ja si to prave taky nemyslim. Jak rikas, lidi jsou stejny, ale doba je jina. Vzdyt na ty mista, kde ta stredni kdysi stacila jsou ted i casto daleko vetsi naroky. Ja si fat nemyslim, ze mlady studenti jsou linejsi nebo hloupejsi takhle plosne. Ale do jiny doby se narodili a v jiny budou pracovat.

A druha vec je "umele vyzadovani" titulu na nekrerych pozich. Krome farmaceutu ucim i dalkovy zdravotnicky laboranty (Bc). Casto to byvaji lidi z mnohaletou praxi v laborce, ale najednou jim nekdo rek, ze jestli chtej tu stejnou praci delat dal, tak musej dostudovat. Je to pak casto oboustrane nestatny, protoze temhle lidem ty 3 roky zadnej novej superskill fakt nedaj.

Ale ja tu zas nechci mudrovat nad celym vzdelavacim systemem, do toho samozrejme nevidim.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 25. ledna 2020 09:01

Pavlena mne ty vyslechy obcas taky prijdou moc, ale na druhou stranu, mame takhle objevili v lekarne zasadni chybu v rozpisu leku. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 25. ledna 2020 09:19

Mutziputzi Hele, nejsou, stezujou si na to i učitele na zakladkach, ze maj děti roztristenou pozornost, nerozumějí psanymu textu a nedaj dohromady pomalu holou větu (prej fakt třeba půlka 7. třídy nepochopí zadání pisemky z přírodopisu a učiteli nedávaj smysl odpovědi)- a tohle se prej za posledních 10-15 let zhoršilo, prej je mnohem těžší sestavit hodinu, aby dávali pozor a tak, nečtou taky skoro vůbec