Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. března 2020 17:19

DrowRanger No tak ona je takova mistni mala vip, tak ta popularita holt ma i ty negativni stranky...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. března 2020 18:08

Haha, no vy me dneska bavite

Se uvidi no

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 02. března 2020 18:10

razorblade Nechci vypadat, že tu nabádám lidi, aby porušovali karanténu. Jenom mi z formulace "zaměstnavatel nařídil" připadá, že dotyčný doopravdy v karanténě není, jenom ho pro jistotu nechtějí v práci. Nejedlý je na přesdržku.

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 02. března 2020 18:56

coralline No ono to tak i je :-) Jen to pak každý bere jinak vážně. 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 02. března 2020 19:23

Garfie Jsem si teď pořádně přečetla článek o Nejedlým a píšou tam, že "kdo se vrátí z rizikové oblasti, by měl podstoupit dobrovolně čtrnáctidenní karanténu." Já jsem si myslela, že kdo přijede z těch vyloženě rizikových oblastí, má karanténu nařízenou a musí fakt dřepět doma. Když je dobrovolná, tak holt si i Nejedlý může jít do restaurace. Akorát nechápu, k čemu to pak je...

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 02. března 2020 20:57

coralline Taky jsem myslela. Že hygiena nebo SZÚ nařizuje karanténu z těch "nej oblastí", tj. v podstatě sever Itálie, Čína nebo Irán a z těch ostatních je to dobrovolné....Ale možná Peking do té rizikové oblasti nespadá? Každopádně na jeho místě bych to neudělala, je to prostě veřejný činitel, rozhlásil, že je v karanténě...tak mám být prostě příklad a vzor pro veřejnost, že jo!! 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 02. března 2020 21:52

coralline Garfie 

Tak tady prosimpěkně pánko premiér vybízí učitelky, aby zjišťovaly kdo byl v pitomý Itálii (jinými slovy aby popotahovaly rodiče i ty nebohý děti)... přičemž velkomožný poradce, kterej se vrátil přímo z epicentra, ho nezajímá? Ausgerechnet Čína je tabu?

Vidím zde lehký nepoměr.

A muhehe, zrovna jsem mluvila se zetěm, jaká je situace u nich - mají pro jistotu stopnutý veškerý služebky... to, že se mi minulej tejden ozval z Ugandy, je zjevně již hudba minulosti

V rámci tématu přiznávám, že sobecky potěšilo, protože bude aspoň chvíli sedět na zadku doma se zřítelnicí

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 02. března 2020 22:10
Reakce na Garfie:

Jiná Realita Jenom co se týká letů....můj muž se vrátil v neděli z Asie, přiletěl do Vídně. Říkal, že v Tokyu (před týdnem) měřili všem teplotu, ve Vídni (po přímém letu z Japonska) nikomu....

​To by mě zajímalo, jak to měření teploty probíhá při těch kvantech lidí; je nějaký zrychlený způsob?

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 02. března 2020 22:17

Ginevra Tak stejne musis projit nejakou pasovou kontrolou, vetsinou se to dela pri te prilezitosti, nekdy pred tim, maji na to takovy specialni laserovy bezdotykovy teplomer, ktery se da pouzit z vetsi dalky, nez je obvykle. Uz jsem to nekde zazila, ale nepmatuju kde :-)

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 03. března 2020 08:04

Ginevra Vypadá to jako malá kamera na stativu.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 03. března 2020 12:01

Garfie Sweet Potato 

Dík, chtěla jsem vědět, jak to probíhá; mám ale letět až koncem měsíce, přes Vídeň a Paříž, tak uvidím, jak se to mezitím vyvrbí. 

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 04. března 2020 22:53

Priznávam, že neviem, čo urobiť. Mám letieť v sobotu do Štokholmu.Ľudia,s ktorými som mala ísť, si to kvôli súčasnej situácii rozmysleli a vyzerá to tak, že nepôjdu. Mám teda dilemu či ísť Samej sa mi nechce ísť.V práci ma ísť kolegyňa na operáciu s dlhodobou PN. Sme na oddelení len 2 a keby sa náhodou niečo prihodilo, máme problém. Šéf sa jednoznačne k mojej ceste nevyjadril.Oficiálne ešte cesty (služobné a ani súkromné ) nemáme stopnuté,resp. nie je odporúčané necestovať. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. března 2020 08:22

pecka Tak Svedsko snad nepatri k rizikovym zemim, kde by se to plosne sirilo? Myslim, ze nekoho, kdo to na tebe prskne, muzes potkat i u vas ve meste v obchodaku. :) ato jestli jet sama nebo ne zalezi asi na nature kazdeho, ja treba sama jezdim moc rada :)

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 05. března 2020 09:00

pecka Souhlasím s razorblade . Nebála bych se, záleží jen na tom, jestli jsi ochotná jet sama. 

Jinak já teda na základě korony zrušila cestu na Tchaiwan a místo toho naplánovala Kalifornii, ovšem tam dnes vyhlásili stav nouze  nějak mě to pronásleduje.

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 05. března 2020 09:34

Garfie Tak si naplánuj Stockholm a pecka to bude mít vyřešený

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 05. března 2020 09:47

Aranel  To mi připomíná, jak jsem takhle před lety dělala předvoj teroristickým útokům  Známí už se mě ptali, kam se chystám, aby věděli, kterým místům se vyhnout! 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. března 2020 09:59

pecka nákazy by som sa asi v tomto smere nebála (pokiaľ eventuálne nemáte v rodine niekoho, pre koho by to mohlo byť vážne), skôr ide o to, že ak ste mali ísť na tú služobku viacerí, tak či to nebude priveľa na jednu. Neviem teda, o čo presne ide samozrejme.

Myslím tak, že ak máš sama zmáknuť tam prácu za menší tím, tak by som si to sakra rozmyslela, korona-nekorona.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:00
Reakce na Garfie:

Aranel  To mi připomíná, jak jsem takhle před lety dělala předvoj teroristickým útokům  Známí už se mě ptali, kam se chystám, aby věděli, kterým místům se vyhnout! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:30

Garfie dufam, ze na tu Sardiniu sa nechystás, uz mam letenky kupene!

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:53

Tak ešte mám 2 dni na rozmyslenie

slniecko je to súkromná cesta. Ak by som náhodou ochorela, čo je pri mojej imunite a šťastí možné (a nemám hneď na mysli koronu), a musela by som zostať doma v karanténe, v práci by nastal problém.