ok, Sardinii z letošních plánů škrtám...
Přiznání
Kolegyně dnes odletěla do Japonska, kolega letí pozítří Thajsko + Laos, já odlétám za 2 týdny přes Frankfurt na Floridu... a všichni se těšíme!
Tak ešte mám 2 dni na rozmyslenie
slniecko je to súkromná cesta. Ak by som náhodou ochorela, čo je pri mojej imunite a šťastí možné (a nemám hneď na mysli koronu), a musela by som zostať doma v karanténe, v práci by nastal problém.
Aha, tak pardom, zle som to pochopila.
Jeď. Na letišti a do letadla si vem respirátor (seženeš-li), jen pro jistotu, abys byla klidnější... jinak tam mají snad jedinej případ... a to cestujou jak vzteklí pořád. Takže na ulici to nechytíš.
Onemocnět můžeš i něčím jiným, a doma - zaměstnavatel by se s tím musel vyrovnat tak jako tak!
pecka Moje dcera má letět zítra do Bruselu, taky se chvíli rozhodovala, ale nakonec letí.
Přiznávám, že se strašně bojím o dceru. Už měla dva těžké zápaly plic a není úplně OK.
Mirka tak držím palce
stes Děkuju. Vím, že každý máme někoho, kdo na tom není dobře, ale ty děti jsou většinou v pohodě ... tak ona by asi nebyla.
To ano, ale většinou to budou ti starší lidi, ten strach o dítě je podle mě jiný druh strachu, to už je pudové, někde zapsané hluboko v DNA. Držím palce.
Mirka Taky jsem přemýšlela, že mám doma dva astmatiky, tak doufám, že to všechno dobře dopadne.
Mirka
To bude dobrý, jak je stará? Je v tvé moci ji nějak víc izolovat? Včera jsem to řešila s kamarádkou, syn (její) má nemocné srdce, je po operaci chlopně a každou hloupou virózu musí léčit atb, protože je tam obrovské riziko selhání :-( taky je pěkně vyděšená.
Ty nemocné děti jsou strašné. Jediné, co mě v tom srabu uklidňuje je, že ty deti to tolik neodnaseji a ty moje jsou jinak ok.
Všem, kdo má v rodině někoho rizikového, moc držím palce. ![]()
dynda stes Renusatko Garfie díky moc. Jo je to u dítěte jiné. Mamka by na tom taky byla špatně, má těžké astma, ale o dceru se prostě bojím víc. Mám ji doma, druhá dcera s přítelem jsou ohromně zodpovědní, zrušili všechny akce i setkání, aniž bych řekla jediné slovo. Všichni se snažíme omezit kontakty, co to jde, ale stejně ...
No je jasný, že potřebujete i štěstí, tak ať k vám letí.
dynda díky moc, ráda se o něj podělím s každým potřebným. Dneska jsem se snažila udělat maximum v práci pro svoje lidi. Ale vedení je totálně zabedněné. Pořád se řeší, jak by to vypadalo, kdybychom byli na HO a jaké by to dalo "někomu" argumenty do rukou.
To je fakt trapný, já věřím tomu, že omezení kontaktu mezi lidmi je jediné, co může významně pomoci a odlehčit tomu náporu, co se chystá na zdrav. systém. Jako čím rychleji nad tím lidstvo zvítězí, tím líp pro všechny, fakt těžká matematika tohle...
Mirka já musím říct že jsem dneska až dojatá že najednou to jde, i když teda mám bambilion formulářů a dementních podmínek a omezení, doteď to u nás nepadalo v úvahu ale i ti *** se zatnuli, hosana
Mirka Jak jak by to vypadalo, za současný situace snad homeoffice rozjizdějí i ty poslední zoufalci, ne? Kdo trochu může, jde domů, v mém okolí všichni kancelářský jsou povinně doma. TO naopak bych si zaťukala na čelo nad firmou která by hnala kancl lidi k počítačům do práce
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí