MP Meri Tak si ťukej. Dostali jsme pokyn zachovat klid a HO si hodně rychle rozmyslet.
Přiznání
MP Meri Tak si ťukej. Dostali jsme pokyn zachovat klid a HO si hodně rychle rozmyslet.
Tak to si teda fakt ťukám
Myslela jsem, že v tomhle směru si vytáhli hlavu ze zadku už všichni.
MP Meri Jsem dost naštvaná, no.
No sambo dostal nariadeny na tyzden HO ale je z toho zmateny, totizto v nasom malom byte s dvomi detmi nespravi absolutne nic a v novom este nie je zavedeny internet. Sa asi budem musiet s detmi na cele dni odpratat do lesa ![]()
Můj manžel by mohl pracovat z domova pořád, ale obvykle jezdí do práce, protože tam má klid ![]()
Tak teď sedí doma a jestli momentální opatření epidemii nezastaví a dotáhneme to na zákaz vycházení, tak se pravděpodobně rozvedem
nebo mi z něj hrábne.
DruI Hihihi, můj muž má HO, když je dcera ve školce, a když školka není, chodí do kanclu ![]()
DruI snad nebude tak zle :) muzete jit v nejhorsim kazdy do jine casti bytu?
My byli pohromade tri tydny!! Na dovolene 24/7 a ted dva tydny doma karantena a dobry. Zpocatku jsme byli kazdy v jine mistnosti, ale nakonec jsme skoncili prevazne v open spacu v obyvaku :D akorat na telefony si chodime pryc... Meli jsme teda oba hodne prace, ale kupodivu jsme oba docela potichu při práci :)
Jinak ja taky rada chodim do kancelare, i kdyz ted jsem tomu home officu prisla docela na chut :)
Tulipe no my taky dobrý, ale už mi to dost nevyhovuje. Jsme tady ve čtyřech a i děti dnes uvítaly, že jsem je vypustila konečně za kamarády.
DruI Muj muz v narizenem HO aspon konecne vymaloval
Asi jediny duvod, proc jsem neprizabila!
Garfie já mu to dnes naznačovala, ani se moc nevzpíral, ale jestli nám zavřou ty krámy, tak se z toho zas vyvlece. ![]()
continuity No to musis rychle!!!
Opravdu to vrele doporucuju!!!
Garfie no ja pujdu alespoň obhlidnout barvy. Teď konečně můžu ven, tak se do toho pustím.
Potřebujeme i vyklidit sklep a vyřešit police do garáže, ale Prymula musí nechat otevřené ty hobby markety. Tam se snad mládež nesrocuje?![]()
Garfie continuity vymalovat!! tak to jsem prosvihla prilezitost :)
Tulipe ja si myslím, že do srpna (jak to vcera říkal nějaký vědec na ihned) času dost. ![]()
Garfie To vůbec nebí špatný nápad, chystáme se na to dva roky
. Nakoupím barvy.
Renusatko continuity zitra vyrazim do bauhausu!![]()
Garfie Tohle jsem prokaučovala. Co bylo potřeba jsem vymalovala sama, když byl manžel v únoru na pracovní cestě v Turíně :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí