paktofonika Hele s timhle nazorem me serou i moji oblibeni nekteri sledovani jinak rozumni lide na Twitteru, si neumite predstavit jaky najezdy do obchodnich center a jakou hysterii by zpusobilo to, že by oznamili, ze to zavrou az v pondeli? Uplne vidim ty obchodaky vcera odpoldne kdyby to zverejnili dopredu a ne v noci![]()
Přiznání
paktofonika Asi se zalekli, že by všichni honem vyrazili![]()
MP Meri Jako mě to taky zaskočilo, asi víc než ty školy, přitom se mě týkají víc. Fakt tohle udělat přes noc....zvlášť poté co Babiš ve čtvrtek řekl, že to nechystají a Prymula v pátek, že se to dá očekávat do deseti dnů....Jako čekat se to asi dalo a v podstatě to není špatný rozhodnutí, ale...
Možná kdyby nezačínal víkend, kdy se dalo čekat, že se lidi do těch supermarketů nahrnou, tak by to neudělali takhle nadrsno. Udělejte improvizované okno ze dveří (třeba spodek ohraďte) a prodávejte s sebou, co jsem tak lehce mrkla, tak by se aspoň částečně dalo, ne? Držte se.
Sweet Potato Mutziputzi To je fakt, takto som nad tym nepremýšľala.
viktorka_od splavu
si povíme....v Iránu rozhání ulice armáda...
Mutziputzi
Přesně, možná kdyby nebyl víkend, tak udělají nějaký kompromis, ale o víkendu by se nahrnuly davy i bez varování, natož s ním!! I tohle prý už vyvolalo třetí vlnu nákupů potravin, někde byly fronty ještě před otevřením.
Garfie Mne to vobec nedochádza. Nálety do obchodu nerobím takže mi nedoslo, ze takáto správa môže mat za následok apokalypsu v obchode.
Mutziputzi S tema supermarketama souhlasim, hadry, hracky a elektronika se ve skladech nezkazí. Ale těm restauracím nějaký čas dát mohli ...
KAždopádně pokud byste někdo chtěl pomoct zachránit jídlo před vyhozením, podpořte prosím dnes kohokoli přes https://nesnezeno.cz/.
A jak to vlastně je s těmi supermarkety, vždyť ty prodávají i potraviny, takže tím pádem mají nárok mít otevřeno? ![]()
MP Meri Ja to pochopila tak, ze kdybyste meli moznost vydavat jidlo pres okynko s sebou, tak byste mohli mit otevreno...
MP Meri Babiš vravel, že si máte dať do dverí pult a môžete predávať.
MP Meri skoda, ze nie som v Prahe, rada by som pomohla a este by som ani varit nemusela! :)
paktofonika Jojo, přesně to uděláme. Plus se na nás obrátilo pár spřátelených firem, že řeší obědy pro zaměstnance, takže bychom holt nadupali ten rozvoz. Zkusíme trochu překopat koncept a vymyslet krizovej bussiness plán a minimalizovat ztráty. Je to velká škola teda.
MP Meri ne, ani u nas, sice omezene, ale 2x tydne, zaplatit aspon zavazky... Diky komplikovanemu účetnictvi a programu neni možné zcela vsechno delat z HO
Sakra tak i kadeřnictví!!! Jsem objednaná na pondělí, tak to mě dorazilo asi nejvíc!! ![]()
Garfie Tak a kam by si s tým novým účesom chodila :D
MP Meri držím palce :)
Garfie a já jsem vtipkovala minulý týden, že ještě že jsem to stihla, než bude karanténa, že bych se pak musela holit strojkem na vousy...uf, já jsem pro nastávající konec světa krásná!
MP Meri držím palce, je to hrozný. já čekám každý den, kdy to dopadne na nás. otec sedí a kouká před sebe. máme rozdělanou obrovskou firemní rekonstrukci, vůbec nevím, co bude.
Jiná Realita Šťastná to žena, já teď neudělám ani památeční foto pro pravnoučata ![]()
paktofonika Já mám prosklenné vstupní dveře, mohla bych mávat kurýrům! ![]()
Garfie Tak to potom áno. Tak jedine, že by ťa niekto prišiel ostrihať domov :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí