Dík holky. Jdu se na to mrknout.
Přiznání
barbucha No vidíš!! Ale tak online něco pořídíš...ale zrovna to kolo teda asi ne...![]()
rasaNori 5:30 je u nás už dlouho běžná doba pro vstávání ![]()
No, kolo by se blbě posílalo asi. Naštěstí nám zatím stačej odstrkovadla, a ty už jsem pořídila k vánocům.
Potřebuju taky nějaký lego, to půjde...
jinx
Jediné co mě uklidňuje, že už mám další termín, protože si dovedu představit, jak budou zavalení!!
ja taky, ale jsem spis skepticka a myslim, ze ho taky zrusi.
jinx Kus, nech mi nadeji, dlouhe vlasy mi zoufale neslusi!!!
jinx Ježíš nestraš, já na to, abych vypadala jsemmladáavůbecnemámobarvenývlasy potrebuju návštěvu každých 5 týdnů... jdu si koupit aspoň sprej na odrosty, ale za chvíli budu mír ombré :-).
999 vsak ja taky tech ctyri az pet, kratke vlasy, ktere jsou odrostle vypadaji hrozne
jinx Přitom moje kadernice je tam sama a má tam vždycky jen jednu zákaznici... Ale taky velkou vylohu :-(.
jinx Přitom moje kadernice je tam sama a má tam vždycky jen jednu zákaznici... Ale taky velkou vylohu :-(.
Mám to stejně, jsem sama s jednou klientkou... A velká vyloha
. Smolík no. Musíme všichni vydržet.
Garfie Ja som kupovala bicykel online, potrebuješ nejaký špeciálny, alebo prečo by to nešlo takisto online. Pravda musíš približne vedieť veľkosť.
999 Kadernictvi jeste pomerne dlouho potrebovat nebudu...
Ale zrovna ted me cela situace strasne mrzi, protoze konecne muzu zacit delat veci co driv a...No, vlastne nic nemuzu. Treba...Jet do Prahy, koupit si tam parfem a jit s tebou na to kafe.![]()
barbucha Ty si v nejhorším vystačíš se zastřihovacím strojem, ne?
Fakt ti rozumím a to jsme na to výrazně lépe.
Taky pravda. Strojek mam!
jinx Ježíš nestraš, já na to, abych vypadala jsemmladáavůbecnemámobarvenývlasy potrebuju návštěvu každých 5 týdnů... jdu si koupit aspoň sprej na odrosty, ale za chvíli budu mír ombré :-).
ano - teprve tohle je první věc, kterou beru jako zásadní komplikaci v současné době...žádné samodomo nepraktikuji a zvládnu leda ten sprej
a potřebuji co 4 týdny!!!
continuity Ja verim, ze to bude dobre. Chvilku se "zmacknem", neda se nic delat. Stejne i tak je na svete krasne.![]()
paktofonika Nepotřebuju, asi by to online šlo, jen mi přišlo tak nějak jednodušší přijít do sportu a vybrat, i tu velikost odhadnu spíš. :-) No dostane když tak poukázku a vybere si ho sám, jen mě to v první chvíli zamrzelo, ještě jsem fakt říkala, že to musím urychlit, než zavřou obchody! :-)
Garfie on-line ti ho hlavně pošlou rozebranej v krabici?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí