viktorka_od splavu ja do OBI. Ne že mi vykoupite barvy. ![]()
![]()
Přiznání
continuity tak uz to nestihnes.....
Zarinya a sakra! Chtěla jsem taky ještě na nákup věcí do hobby marketu a rostlin, ať se můžu realizovat aspoň na zahradě :(
Zarinya No teda! Dneska jsem chtela koupit synovi kolo k narozeninam!!!
jeste rikam muzi, zajdeme pak na obed, naposled. Tak nezajdeme...jeste ze domalovat jsme stihli!
Garfie A můj syn nemá boty!
Pinot Noir no do haje
muj taky ne, vcera jsem jeste premyslela ze na ty chlupate zimni uz je teplo a tenisky z podzima se mu rozpadly:-/ tak ale stejne uz nema kam by chodil:-) s malym je to podstatne horsi::-/ ted uz leda vystrihnout diru pro palec a udelat mu sandalky;-)
Pinot Noir Hornbach ma eshop, ten by mohol fungovať.
viktorka_od splavu nákup online?
paktofonika ale jo, sice ma nestandardni hnapu ale zadna traga samozrejme, to je detail. s tim malovanim me jeste napadlo jestli by neco nemeli v tescu nebo globusu, nepotrebujem nic specialniho:-)
viktorka_od splavu Maliarske potreby má napriklad i Mall.
Pinot Noir viktorka_od splavu Klid, za chvíli bude zákaz vycházení a boty nebudete potřebovat! ![]()
Prosímvas, je někde znění toho nařízení? Nemůžu rychle nic najít. Týká se to i zboží “s sebou” a rozvozu?
Už jsem to našla, tohle je od vlády strašná podpásovka ... vyhlásit tohle ve dvě ráno s platností od 6, je fakt kudla do zad ![]()
MP Meri četla jsem, že ne, ale zákazník nesmí vstoupit do provozovny, třeba přes okýnko lze. Četla jsem to na seznam zprávy.
MP Meri To sa ale tak trochu dalo cakat, ale chapem, ze t máte teraz hrozne komplikované. Dufam, že to pretrváte.![]()
paktofonika Jo, díky zkusíme se dneska zbavit zásob, výdejní okýnko nemáme, ale snad pro dnešek přivřou oči, když to budeme prodávat prostě před provozovnou/ve dveřích (abychom naplnili tu podmínku zamezení vstupu do provozovny). Rozvoz měl být zprovozněn v úterý. Ach jo.
MP Meri Tak ja si určite niečo objednam.
JJe to fakt narýchlo.
MP Meri To sa ale tak trochu dalo cakat, ale chapem, ze t máte teraz hrozne komplikované. Dufam, že to pretrváte.
Čekali jsme to určitě, ale s ohledem na zásobování jsem fakt myslela, že dají aspoň 24 hodin na přípravu ... Máokdo si umí představit, jaký množství jídla musí ty provozovny na následující den mít připraveno (ani já jsem si to dřív nedovedla představit).
MP Meri To je fakt, mohli dat čas aspoň ten víkend a nariadit to od pondelka. :(
Garfie ja jsem sice fanda cerneho humoru ale co je moc to je moc!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí