Přiznání
nějak na mě padla jarní únava ..ve tři jsem zalezla do postele a spala doteď ![]()
SunEclipse spi, když můžeš. Já prisypala dva týdny. Už mi to tak dobře nejde, ale bylo to fajn.
Zaplatila sem si hbo go, instalací sem si rozbila tv a teď sjíždim už 4.díl Babylon Berlin v nj na pc.. je to fakt dobrej seriál
Ounz nám včera někdo hacknul Netflix. Kdybyste někdo měli komentáře ke Kovářově kobyle, tak já vím...
ale když prikvacil muž, že se nemůže přihlásit, docvaklo mi to okamžitě. ![]()
continuity No, já sem to vůbec nerozběhla a výsledek je tv, která jen bliká a nejde zapnout..![]()
continuity pardon, ale![]()
continuity a v čem byl problém? slabé heslo?
Dite uz 2 tydny mluvi o tom, ze se pujde na ryby, tak jsme dnes vyjeli tady k rece, bylo krasne, hodne lidi venku a presto jsme se shodli, ze ten klid je az zlovestny...
SunEclipse stejne heslo ke stejne emailové adrese, jako to, které uteklo před casem z mallu. Akorát se mi tam nechtělo dávat silnější, páč se tam hlásí celá rodina, včetně dětí a ty ještě vyslepici vsechno.
No nic, paní na podpoře ani nebyla nějak překvapená. Ale nejdřív mi řekla smazat ten profil navíc a až pak jsme koukaly do historie. Takže ani nevím, na co tam koukal.
continuity Nejsem odborník, ale že když mi heslo zadané do nějakého obchodu pak ten obchod pošle i s uživatelským jménem úplně otevřeně mailem, tak je to úplně špatně? Naposledy nějaká lékárna.
Mirka hlavne tam nedavat heslo ktery pouzivas treba do toho mailu, jinak je mi heslo do eshopu putna..
Mirka no to je právě důvod, proč do eshopu dávám úplně primitivní hesla. Většina to nemá kdovijak chráněné a navíc dělají podobné blbosti.
viktorka_od splavu ale mail není nijak zabezpečený, to je jak otevřená obálka u dopisu. Jasně, že tam dávám jiné heslo, než do mailu, ale stalo se mit o asi 3x a vždycky mě to vytočí. Když někdo nezná zásady kybernetické bezpečnosti, ať si nezřizuje eshop.
continuity asi tak, díky!
Přiznám se, že se mi úplně hnusí slovo "ústenka". Zní mi to jako nějakej parazit trávicího ústrojí nebo tak něco. ![]()
Aranel Já jsem se dneska zmínila dceři, že manžel šel do práce s náhubkem. Reakce - A co vodítko?
Aranel hahaha, přesně, hned si představím nějakou ohavnou housenku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí