Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 18. března 2020 16:56
Reakce na Magráta:

milacka mně právě řekli, že souběžně tady probíhá i běžná chřipková epidemie a vůbec to období respiračních onemocnění 

​Ano, to mi je jasné, len ako zistiť, či je to ťažšia chrípka alebo koronavírus? Bolo mi príšerne. S lekárkou som môj zdravotný stav riešila len telefonicky, nechcela, aby som prišla osobne. 

V podstate mi je to už jedno, pociťujem uzdravenie, tak je už zbytočné o tom polemizovať. 

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 18. března 2020 17:11

milacka přesně tak... spíš přemýšlím nad tím, až tedy vyjdu ven, že na mě všechno napadá... 

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 18. března 2020 17:12

milacka Myslím, ze je to jedno, ale jestli to od tebe nikdo nechytil, tak můj laickej tip je, ze to koronavirus nebyl 

vona chřipka ale muže bejt peknej brutal 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 18. března 2020 17:13

milacka Tak už se cítíš líp? To jsem moc ráda.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 18. března 2020 17:22

Potrefenáhusa môže byť, zatiaľ sa má manžel dobre, mladí u nás preventivne tiež neboli, tak asi chrípka.  
Dalia je mi oveľa lepšie, ďakujem, konečne  som opustila posteľ, včera som bola prvýkrát vonku a bola som prekvapená, aké krásne teplé počasie je.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 18. března 2020 17:27

Dnes som videla mladú slečnu s vykamienkovaným  rúškom  po celej ploche. Také rúško sa výborne vyvára a žehlí

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 18. března 2020 17:32

Brutal chripku jsem mela asi pred dvema lety, kdyz jsem se asi treti den rozhodla jit k doktorce, vubec jsem nebyla schopna se vypravit. Manzel zrovna nebyl doma a kdyz jsem se konecne oblekla, musela jsem si jit znovu lehnout, jak jsem se klepala. Probudila jsem se po ordinacnich hodinach. Stejne bych asi nebyla schopna ridit auto. Druhy den uz mi bylo o hodne lip, tak jsem nikam nesla.

A moc jste me nepotesily, mne na tyhle veci pomaha hlavne Modafen a to je ibuprofen. Doma mame jinak hlavne ibalgin, paralen mi nikdy teplotu vyrazne nesnizil.

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 18. března 2020 17:40

Ja tohle zazila asi pred peti lety. 3 tydny marodniho. Prvni tri dny jsem se neudržela na nohou a na zachod lezla po čtyřech

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 18. března 2020 17:54

Muze se pripadne ataralgin? Ja vubec leky neznam 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. března 2020 18:19

Candance dal by se, je tam taky paracetamol..ale dospelej by mel vzit jednorazove 2-spis-3 tablety, aby to melo kyzenej ucinek. 

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 18. března 2020 18:21

Uf, po tom videu jsem dostala docela strach, jak bychom se v takovém stavu postarali o děti. Neměli bychom je ke komu dát, moje rodina je 300 km daleko, mužovi rodiče tu jsou, ale děda je astmatik po nedávném zápalu plic, je jim skoro sedmdesát... 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:01

Kokoska Takovou chřipku jsem měla taky před pár lety, nebyla jsem schopná pár dní ani stát na nohou, jak brutálně mě to položilo. Modafen je zázrak, kterej mi tehdy právě pomoh od nejhoršího (od tý příšerný bolesti hlavy, myslela jsem, že fakt nedožiju další hodiny).

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:02
Reakce na Evaeva:

Magráta a máš rýmu? Ta se prý u coronaviru nevyskytuje, tak podle toho by se to asi dalo odlišit.

​No je zajímavé, že to všude píšou a potom primář řekne, že nemocní měli rýmu a kašel a dávali jim kapky do nosa, tak to s tou rýmou nevím, kde se vzalo.

Offline Korsičanka blogger
13493 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:19

milacka Mám radost, že je ti líp!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:22

Pinot Noir 

O tom už taky vážně přemýšlím... MUSÍME zůstat zdraví, než bude lék, a hotovo.

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:25

Renusatko no já to právě taky četla, někteří nakažení říkají že mají jen rýmu a lehký kašel 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:27
Reakce na Kokoska:

U nas je skoro 20 stupnu a v ty rousce je teda pekny vedro. A zase jsem v ni chvilku jela v aute z jednoho obchodu do druhyho.

​Já jsem kolem druhý byla s Poppy venku a myslela jsem že vypustim duši. Mam pocit, že až se voteplí eště víc, budou lidi v těch rouškách padat jak mouchy. 

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:30

barbucha nechapu jak prezivaj muslimky v burkach ve 40°, doufam, ze to nezjistim na vlastni kuzi.

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:32

Kokoskanerouhej se

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 18. března 2020 19:34

Magráta 

Vono to může bejt cokoliv, ty příznaky. Ale stejně, kdybysme se teď všichni nechali otestovat, tak se ukáže že třetina už to má za sebou... s rýmičkou nebo bez.

(jsme utrpěli zas dneska přednášku, boss je imunolog a poslední dny je ve svým živlu )