Přiznám se, že karanténa moje nakládání s potravinami, plánování jídelníčku a využití všech surovin , které jsem měla teď na rodičovské už dost zmáknuté, ještě vylepšila. Nakupujeme jen na Rohlíku, takže to vyjde tak na jeden nákup týdně. A zatím jsem dvě kila zhubla, přestože máme většinou dvě teplá jídla denně. Ačkoliv se snažím nijak nepanikařit, tak všudypřítomná lehká nervozita mi sedí právě kolem žaludku a nějak nemám chuť se zbytečně cpát. A ještě se přiznám k podvědomé snaze jídlem šetřit, jakože by třeba mohlo dojít, což je asi blbost, ale někde v hlavě to mám, takže mi to brání sežrat něco zbytečně. A navíc do těch 35 položek na Rohlíku se nevejdou žádné blbinky, jsem ráda, že tam směstnám suroviny na vaření. Tudíž řeči o tloustnutí moc nechápu, to přece musíte pořád chodit nakupovat, ne?
Prosim, je nejaký tip ako nakúpiť čerstvé potraviny rohliku bez premium účtu? Nakupujem tam tak raz dva razy za mesiac takze Premium sa mi neoplati, a teraz majú všetky rozvozy vypredané, takže si kvôli čerstvým potravinam nemôžem zvoliť dodanie za pár dní...