VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 01. května 2017 21:17
Reakce na Mutziputzi:

si myslím že při možnostech digitální fotografie bych mohla být na titulce čehokoliv taky (a nikdo by mě aspoň nepoznal:DDD

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 02. května 2017 17:35

Nevim kam presne to dat, tak o dam sem, jako ok Met Gala tema bylo Rei Kawakubo, ale nektery kreace teda....

http://perezhilton.com/cocoperez/galleries/met-gala-celebrities-red-carpet-2017/?id=504177#.WQijVk2oOUk

Nelibi se mi Bella Hadid, prijde mi v tom jak tehotna. Solange v burtokabate haha, a Kerry Washington totalne pohrbila ze j ehezka, ta harda je strasna. Jayden Smith ma bozi boty. Cara je bozi, Madonna v te kamuflazi, eeeee.

May J Blidge vypada tez dobre, asi vyguglim kolik ji je, to stehno je super. Amy Schumer, to jsem se musela smat, ona teda neni moc hezka a jeste se naprci desne. A vsichni jsou docela zmalovani, ufff. Kate Hudson hezky saty, ale ten makeup, uff. Reese je za konzervu. Paris Jackson je dobra.

Zda se mi to nebo modry stiny maj comeback? Au au. Krasna je Giselle, Rita Ora dobrej ulet, no nic, vsak se mrknete, je tam par hezkych veci a par fakt strasnych.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. května 2017 22:37
Reakce na domenica:

Fakt šílenej zjev a obtlouslá machna s ordinérním výrazem ta finalistka.

Jak jsem pochopila, v jedné části soutěže je navlíkli do idiotských oblečků... 

Jinak ovšem souhlasím s ice v tom, že opravdu hezký a zajímavý a charismatický holky chodí soutězit jinam. Což neznamená, že tady se nemůže objevit výjimka. 

Ale toto neni ta silnejsi slecna, ta mela.myslim 4 nebo 6.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 02. května 2017 22:51
Reakce na Candance:

Tady v té fázi soutěže má 4. Ale je to pořád ona. Dominika Dávidová.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. května 2017 23:04
Reakce na domenica:

Ten obličej má ale nějak upravovanej, ne? Jako ta kontura pod bradou... 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 02. května 2017 23:30
Reakce na domenica:

Na těch předchozích fotkách se mi zdála hezčí, to obočí tam tak neřvalo.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. května 2017 08:54
Reakce na 0zero7:

Viděla jste tu promítací stěnu (jistě jsem trefila top fashion název)))) Vogue? To je boží!

https://www.instagram.com/voguemagazine/

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 03. května 2017 09:19
Reakce na barbucha:

To nevím. Ani obočí nehodnotím a obličej vůbec, natož vnitřní krásu a šarm, neslyšela jsem ji promluvit, atd. . Spíš mi jde jenom o tu postavu a "šokující" fotku. A pak srovnání s jinýma fotkama z té samé doby, možná i večera (nesledovala jsem to). Přijde mi to zajímavé.

49375 příspěvků moje polička 03. května 2017 10:33
Reakce na domenica:

velikost 38-40 (jak někde o ní píšou) může být oblečená fakt moc pěkná, tvarovaná... akorát v tom prádle se ukáže, jestli je fakt jenom tvarovaná, nebo má nějaký ty faldy. já nic ani proti faldům, ale když už tak by se jistě dala najít dvacetiletá slečna v téhle velikosti, která ty špeky nemá - pokud se má teda vystavovat ve spodním prádle. tohle je prostě pěkná baba. normální ženská. a normální ženský se většinou ve spodním prádle na veřejnosti nepromenujou...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 03. května 2017 10:47

No je otázka, jestli je fakt nutný, aby byly všechny finalistky do jedné hodně štíhlé až hubené. Mně tedy pohled na ty kyprý boky neuráží. Vlastně mě jako jedniná z těch holek zaujala (a ne primárně špekama). Ale fakt soudím jenom podle fotek.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 03. května 2017 10:50

Z Met Gala - tam me sokovalo tohle! Chudinky holky, asi jim uz neco prerostlo pres hlavu...

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 03. května 2017 10:50

A zklamáním je i Claire Danes 

49375 příspěvků moje polička 03. května 2017 10:55
Reakce na domenica:

boky jsou v pořádku. vidím a) bradavky (to uráží mě), za b) faldy v oblasti pasu, což prostě u pěkné mladé (23?) baby která se míní vystavovat téměř nahá není imho nutný. špeky přece nemusí mít každá, co má boky. v poslední době u žen opravdu postrádám pas... 

20970 příspěvků moje polička 03. května 2017 10:57

Má špeky v pase a nad boky a hlavně dle mého povolená stehna, minimálně vnitřní strany volaj po cvičení, bradavky mě neuráží, to nevim proč by mely?

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 03. května 2017 11:22
Reakce na Tulipe:

To je fakt smutné (Olsenky)... zvlášť keď si uvedomím, že sú približne v mojom veku, ročník '86. Tipovala by som im aj o 20 rokov viac než majú.

20970 příspěvků moje polička 03. května 2017 11:23

62 zas ne, ne? Tak 2x tolik nebo o 20 víc hergot??!!)))) No ale ani 51 bych jim neřekla...

1145 příspěvků moje polička 03. května 2017 11:25
Reakce na Mutziputzi:

Som to ešte rýchlo zeditovalaa, ale nie dosť rýchlo ... takú zachovanú 45-50 asi

20970 příspěvků moje polička 03. května 2017 11:26

To já bych jim jejich věk nechala a přidala k němu anorexii, to bude ono

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 03. května 2017 11:26
Reakce na Mutziputzi:

presne. nezerou, no.

1145 příspěvků moje polička 03. května 2017 11:29
Reakce na Mutziputzi:

Pár kíl navyše a zmeniť líčenie a verím, že by to bol veľký rozdiel...