"A zklamáním je i Claire Danes"
A mně se to líbí ![]()
Řekla bych, že bradavky má právěže přelepený těma 'tělovýma' kolečkama, aby nepohoršovala :)
"A zklamáním je i Claire Danes"
A mně se to líbí ![]()
Oblečení ještě vzhledem k tématu Met Gala jde, ale ten make-up? Ona má tak zajímavou tvář, ale tady vypadá jak chlap.
Já se soustředila na ten model, ten se mi líbí moc. Fakt je, že makeup moc nevychytala.
Nezerou, to jo... k tomu maji vykonturovany oblicej, aby vypadaly jeste nezdraveji... to je nejaka moda?
K te slovenske modelce... treba se zase vraci era plnejsich modelek :)

tak to budu u Bertulky reklamovat brejle!:-))
No Cindy je ovsem polovicni!
Úpadek!

Fuj, co/kdo/čí to je?
"plus size" modelka Ashley Graham, zlatý časy když se retušovalo!
Díky. Nechápu, že se někdo takový dobrovolně vystavuje na veřejnosti. ![]()
Nohy jak od piána - to chceš, jak tady řikáme
A to jí to na MET Gala seklo.

![]()
To prvé-pri pohľade na to mi prestala chutiť večera.
To druhé (KK?) vyzerá,akoby odniekade utekala a zobrala na seba prvé,čo prišlo pod ruku
Víťa nezklame ![]()

Už jsme fešáka řešily před pár dny tady v Hrůze a děsu, kam jsme ho umístily
.
Díky, já kontrolovala jen české a světové peklo, jestli není náhodou tam. ![]()
To neva, to se neokouká![]()
Mohl by v tomhle outfitu hrát v pokračování filmu Trhák.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.