To jsem neviděla, ale Víťa v leopardním kožichu by mohl hrát naprosto v čemkoliv. ![]()
VIP zjevy
Ten kožich se mi ale náhodou líbí, jen bez toho majitele...
To je fakt jak nějaká fotomontaz. C.K. důstojník ve výslužbě si zkouší suvenýr z cest Emila Holuba...![]()
Nová první dáma Francie je taky pěknej diblík

Tak snad když teď bude pod tim protokolem, věnuje svý úbory nějakýmu dívčímu internátu... ![]()
První děs, na druhý fotce u mě v cajku, no OK na hraně.
Podobně vypadá (ovšem s výraznějším makeupem a bižuterií) jedna vyučující mé DSD. I já mám občas problém, abych zachovala pokerface, děti si špitají o netopýrovi, větřím průšvih.
ničemu nerozumíte/me, podle francouzů je prý nesmírně šarmantní!
Kde mám hledat netopýra, ať jsem v obraze?
myslím, že kdybyste viděla to druhé celé, bude to stejný běs jako to první, protože ty šaty jsou mini. na to fakt už pár (desítek) let nemá. vypadalo by to nevhodně i na ženě, která by vypadala o deset let mladší.
To já neuznávám tyhlety nevhodné v jejím věku
Na veku nesejde dokud nema hnaty jako polednice ![]()
V plavkách je má taky, má se koupat jenom doma ve vaně?
Na plazi.mi bude stacit, kdyz nebude mit tanga.
A za mě ať si je klidně má![]()
Tak snad když teď bude pod tim protokolem, věnuje svý úbory nějakýmu dívčímu internátu... ![]()
To by nešlo - na internát jsou moc krátký! ![]()
Mně připadá jak kříženec starý Trumpový se Zagorkou.
Prej stará Trumpová ![]()
ale já nic o věku neříkám, já říkám o vzhledu.
a její nohy, ruce, kůže a celkově všechno prostě na mini už dávno nejsou. kdyby vypadala aspoň tak na 45, ještě mlčím. ale ona vypadá na svůj věk, zblízka určitě ještě víc. doma a na bazéně ať si chodí třeba nahá, ale je to žena politika. nově dokonce prezidenta. i když jako babička vypadá, nemusí se podle toho oblékat a nosit sukně dlaň pod koleno a rolák, ale tohle je fakt přes čáru.
nenapadá mě zrovna nikdo, než jane seymour, která je ještě trochu starší, ale protože hlavně její kůže vypadá líp, nebo možná jen proto, že má TO něco, co macronová postrádá (i kdyby to byl jen lepší plastický chirurg), tak na ní by mi mini asi vyzněly mnohem líp, i když jsem ji poslední dobou v ničem kratším než po kolena neviděla. ale myslím, že by nevypadala jak trapka, na rozdíl od první dámy.
Ale jo beru, ale podle mě pořád lepší než Ivana Trump, předpokládám výše zmíněná, páč já čtu stará Trumpová a hledám v ní marně Melanii, nejdřív netopýra, teď Melanii, ňáká nedůvtipná dneska!
Jinak hele Blesk, prej 64 málokdo, já teda bych hádala minimálně 65, ale co no....
Nadýchané mikádo hustých vlasů, štíhlá postava, mladistvý obličej a hollywoodský úsměv – nové první dámě Francie Brigitte Trogneuxové, která je o celých 25 let starší než její manžel Emmanuel Macron, by 64 let hádal jen málokdo. Podle expertů ale za svěží vzhled nemůže jen dieta, cvičení a kosmetika. Přírodě pravděpodobně pomohly i šikovné zásahy lékařů a kadeřníků.
tak ale "stará trumpová" je už ta mezní hranice, které by snad nechtěl nikdo dosahovat ![]()
já bych s bleskem hádala skoro ve všem, včetně mladistvého obličeje. štíhlá teda je, to nelze popřít (ale možná by jí méně diety taky prospělo - a hlavně méně solárka nebo pláže nebo čím té barvy dosahuje). má ale velké štěstí, že má takové háro.
Mně teda přijde, že je přeliftingovaná chirurgicky i chemicky, botox taky nejspíš bude, ta barva je nepřirozená, já myslím i ty vlasy nebudou její, v obličeji se mi nelíbí, přehnala to, neumí stárnout, u Francouzky mě to překvapuje víc než u Italky třeba. Postavu má ale super, to jí neupřu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí