Rozhodně v zimě jí to sluší víc! ![]()
VIP zjevy
to "haro" vypada jako paruka
Ani ty zuby nebudou její ![]()

Mně teda přijde, že je přeliftingovaná chirurgicky i chemicky, botox taky nejspíš bude, ta barva je nepřirozená, já myslím i ty vlasy nebudou její, v obličeji se mi nelíbí, přehnala to, neumí stárnout, u Francouzky mě to překvapuje víc než u Italky třeba. Postavu má ale super, to jí neupřu.
Tak super postavu si představuju trochu jinak než jako násilně vyhladovělou zombie s nohama jak dráty do betonu.
U Francouzky mě hlavně překvapuje, že se neumí oblíknout. S věkem to nemá co dělat - ale na každou postavu se mini prostě nehodí. Roky jí to spíš přidává než ubírá...

Ani ty zuby nebudou její ![]()

No ty tesaky umely jsou taky vtipny ![]()
Tak tak, ubrat opálení, tužku na oči, objem vlasů či nečesat do tváře. A naopak přidat rukávy, 10 cm sukně a bude to uplně o něčem jinym.
Rozhodně v zimě jí to sluší víc! ![]()
Souhlasím
.
Poněkud podivná postava...
no brr teda, co je to za pometlo?
Katerina Kristelova Repkova, stara skoro jak my
Já se teda dívala několikrát, ale nic divného kromě přehnaného push-up efektu jsem nezaznamenala. Kam se mám dívat?
Já vidím disproporci mezi push-up nahoře a push-down dole, ten zadek je opozitum Kim K.. Push-up plavky jsou hrozný zvěrstvo mimochodem, to když nasákne musí být velice příjemné.
Jsem si to musela zvětšit :-). Já teda vidím i kus druhé půlky a druhého stehna, tak to tak možná může opticky působit. Zadek mi přijde OK.
Nevim no, mně vždycky přišla divná.
Tak chodí s Řepkou, no. To je asi divnost prerekvizitou.
to je přece ta nová pushupka, která vám sice nacucne prsa, ale vycucne někde něco jiného, protože zákon zachování hmoty je neúprosný! čím větší push up, tím větší někde jinde push down ![]()
no kdyby to takhle fungovalo, tak myslim, že by se mi to docela hodilo....
mně taky
navrhuji společné úsilí na vývoji patentu. nechutné zbohatnutí je zaručeno
![]()
Já mám podobně stavěné tělo,docela dost velký obvod pod prsy a malý zadek. S tim se moc dělat nedá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí