to pod žebrem myslim není boule, ale ďolík... propadlina
VIP zjevy
Jiná Realita Kdyby tenhle ji tento chlap nosil, taky by mu ten horní oblouk lezl z podprsenky. Teorie o vyoperaných žebrech mi přijdou směšné.

Jiná Realita Ja vidím brušný sval

Ginevra No veru, asi aby nebolo vidno ochlpenie. Vybrala som slušnú fotku, tie z podhľadu sú nechutné.
Ginevra obávám se, že to nebude síť... ![]()
Tenhle chlap by si na tom mel drzet cisty kapesnik, kdyz uz mu neco takovyho vyrostlo ![]()
0zero7 ja sice ten zbyrek neprectu, ale mit na zadku napsano “the worst feeling” to fakt chces :)))
Doufam, ze si sedim navedeni, v cem spociva vtip?
Sweet Potato Ja teda vidim stin od nadzvedly podprsenky, nic horsiho
Carmen umí stárnout
Jsem myslela, že jí je o 10 víc, ale 46 a toto??

paktofonika ta slecna oblecena do kondomu je ta bejvala prispevatelka mp, ktera se tady nedavno propirala?![]()
razorblade Ano.
Neni nad to, kdyz si zena i v pokrocilym veku dokaze zachovat prirozenej vzhled!
barbucha a prirodzený úsmev ...taký od srdiečka ![]()
Jo jo, jako u zubare!
Mutziputzi no já nevím, mně to přišlo legrační, asi kombinace toho výrazu (bez to zbytku, co jsem nepřečetla, ale ani potom, co to tu někdo postnul, se to v mých očích nijak významně neposunulo), místa tetování, osoby nositelky a možná té fotky...je to asi bezpředmětný to nějak rozebírat
mitford sister tak pak je jedno, kde to má napsaný ne?
já stejně pořád nechápu, co se musí stát, aby slušňácky vypadající slečna fotící se s maminkou začala nosit na hlavě kondom a každé ráno si ondulovala chlupy v tříslech, aby hezky vynikly ![]()
Jiná Realita Moc slušnáctví zamlada škodí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.