Kokoska no proste mi cizi ani ujety slova nevadi, pokud je nevypousti trotl, tak![]()
VIP zjevy
Elián
https://www.super.cz/597581-dominika-mesarosova-se-konecne-pochlubila-fotografii-sveho-miminka-prozradila-i-synovo-jmeno-ktere-v-cesku-nikdo-jiny-nema.html
Kokoska já přesto nevidím důvod, proč nějak rozlišovat, jestli řeknu "pardon" nebo "sorry". přitom pardon byste jistě, pokud nejste lehce bláznivý purista, nijak špatně nevnímala, to slovo už bereme jako "češtinu". nebo je francouzské slovo lepší než anglické? podle mě jsou to často jen předsudky.
zlatahouba co jméno, ale to odůvodnění
maminka je tak kreativní...
zlatahouba Mne to prijde v pohode, hezky jmeno
Jiná Realita Nejsou to předsudky. Záleží na tom, jak moc už tu slovo zdomácnělo, a na stylu projevu. Asi budeš souhlasit, že když ti někdo třeba ve dveřích řekne “pardon, pojďte dál”, je to jiné, než kdyby řekl “sorry”. A pak jsou projevy (psané, oficiální), do kterých se nehodí ani jedno.
sisa.b tak tá veta s disgusting je hrozná. Sorry používam v slovenčine už dlho, v puberte sme si nadávali: "Sorry hovoria len somári" :D
Mne ako jeden z najväčších paškvilov príde Majte pekný deň. To mi strašne derie uši.
já se bavím o situaci tady.
v projevu mezi námi je opravdu úplně jedno, jeslti mi někdo napíše sorry, nebo pardon, nebo promiňte. s "pardon" mimochodem ta situace mohla být klidně úplně stejná, taky se někdo před sto lety rozčiloval a omdléval, když ho někdo jiný používal...až...zdomácnělo.
beru to tak, že zrovna ponagličťování je nevyhnutelné. bránit se tomu a demonstrativně koulet očima je na úrovni čistonosoplenových bloudů. a opět myslím - v písemném projevu na webu typu parfumanie, nemyslím dopis prezidentovi nebo diplomovou práci. tam ale taky nikdo sorry nepoužívá.
Aranel u Anduly fakt nuda, ale Nela přidala novou fotku
Mi ten její novej přijde strašně hloupej, až mi ho je i líto.

nellielovett z toho se mi zhoupnul zaludek... (zvracejiciho smajlika nesnasim, ale tady by se hodil)
Jiná Realita pokud jde o projevy na internetu v debatách jako je tato , je mi nějaké sorry úplně jedno. A nežeňte to zas do extrému a la obrozenecká čeština. Snad se shodneme, že jazyk se vyvíjí, ale není ho potřeba mršit kvůli pocitu světovosti.
nellielovett Mě teda překvapuje to "líbi se" od tomáštřeštík...![]()
nellielovett cha chaaaaa ta debilni kerka!! Pobavilo.
999 no presne!
Rytmus duety maže, Dara publikuje...
Teda Elian mi prijde jako takovy dost k nicemu jmeno ![]()
Ta fotka je ovsem znacne nechutna!
Sweet Potato Dara na mě vůbec působí dojmem minuty před psychickým kolapsem, jako pravdu asi má, ale ta urputnost...nejlepší jsou Instastories, kdy tančí se "Sistas" snad i na hajzlu![]()

nellielovett Kozo no, co chceš)))..ale seká moudra, taky myslí jak čeří vody![]()

Mutziputzi já to četla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.