Ronna jejda, jak jsem se teď podívala znova na tu fotku, tak jsem nejdřív musela chvíli přemýšlet, co to má kruci s prsty u nohou, než mi došlo, že opírá nohou o zrcadlo ![]()
VIP zjevy
Ví někdo co má Dara na fotce za podprsenku?
ice Ví, CK
Mutziputzi ja si to myslela, ale nenasla. Nemas konkretni.odkaz?
ice tu co má ona asi nevim, ale já mam tuhle a střihově je to podle mýho podobný, možná i stejny, live to neni tak průsvitný jak na produktovce
https://www.calvinklein.cz/bralette-sheer-marquisette-000qf1840e001
Tak prosím Vás..pokud se někomu zdá podle fotek na IG Rolincová zoufalá, tak ne-e. Podle článku na Idnesu je happy a nad věcí a hlavně je už úplně jinde. Kde nevím, protože to nešlo dočíst.
stes hlavně na té jedné fotce je tak nastylovaná, že jsem ji tam vůbec nepoznala. ne že by jí to neslušelo, ale mám pocit, že tak ve skutečnosti fakt nevypadá.
Jiná Realita ve skutečnosti je hezčí než na fotce v iDnes
Jinak Schneiderová jako JLO, jako vejce vejci![]()

Mutziputzi já ji znám jen z fotek a ze záznamu kamer. na té fotce /z idnesu je sem neumím dávat/ mi přišla na první pohled jak barbie (v dobrém slova smyslu, jako fakt hezká, ale úplně jiná, než jak ji znám).
Mutziputzi taky sem videla Daru na zivo,v obchodaku takze ne nijak pripravenou na vystoupeni a je to uz sice par let,ale je fakt moc hezka.
Mutziputzi
Schneiderová jako JLO...a já přemýšlela, co je to za postarší paní...někdo jako hodně pohublá Štika jsem myslela.
Garfie jak má ty vlasy udělaný, tak já pořád vidím něco takového ![]()
nemůžu najít přesně ten typ paruky, který mám před očima, ale bylo to první, co mě napadlo.
Garfie mě napadlo spíš "travestie show"
jo, přesně.
(Ke všemu nechápu, že skoro vždy o ní píší, jak je krásná!.?. Já ji teda nikdy neviděla naživo, ale na fotkách či v tv je to pro mě tuctová ženská, kterou když upraví, tak jí to teda celkem sluší.)
Kdyby ji ty vlasy stahli a ulizli a saty nebyly jak pro Balet ceskoslovenske televize do Televariete, bylo by to malicko lepsi.
RoSa Tak ta fotka je z nějaký show, ne? Já jsem na ni měla před několika lety štěstí víckrát a vždycky se mi líbila. Akorát mě překvapilo, jak je drobná.
RoSa Tak ta fotka je z nějaký show, ne? Já jsem na ni měla před několika lety štěstí víckrát a vždycky se mi líbila. Akorát mě překvapilo, jak je drobná.
Zina Ja ji vidam casto a prijde mi takova povadla, seda mys
Mutziputzi já ten pořad nesleduju, ale nekopírují oni vždycky nějaký konkrétní look třeba k premiéře nějaké konkrétní skladby? ona sice úliz nosí, ale dřív nosívala velké světlé lokny, akorát tedy nepamatuju, že by měla takové beraní rohy ![]()
Jiná Realita jj, prej tenhle![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.