Krnáčová ale dneska dobrý

Krnáčová ale dneska dobrý

Zarinya paní návrhářce to taky moc sluší!
nellielovett No přesně! Jak může někdo očekávat od téhle paní něco zajímavého, když ona sama je oblečena takhle?? ![]()
Zarinya Ta detailní fotka zadku
Mutziputzi blond ji neslusi, desny
viktorka_od splavu cim starsi, tim lepsi svetlejsi, pamatuj na my slova![]()
Mutziputzi vypadá jak odbarvená cikánka. co říkáš je sice pravda, ale tenhle odstín/v kombinaci s obočím aj.. blbý. jako třeba je to fotkou, já ji jinak nesleduju a neznám, ale už podruhé vidím takovou cigaňu
viktorka_od splavu myslim ze spatne je hlavne oboci, ne vlasy..
Pavlena jo, to je možný. každopádně bych neřekla, že jí to na té fotce extra sluší, to teda ani náhodou.
viktorka_od splavu zas hlasime objektivni pravdu vid?![]()
BTW ja to tak mam odjakziva, tmavy oboci a mnohem svetlejsi vlasy
viktorka_od splavu cim starsi, tim lepsi svetlejsi, pamatuj na my slova
No hele, neplatí to bezpodmínečně. Pokud jsi od přírody tmavovlasá /ikdyž tedy už spíš šedivá/ tak světlý ne.
A taky bych řekla, že to vypadá cikánsky.
Tak Betty zrovna se takhle nechala zhyzdit kolegyně (ještě poměrně mladá a předtím i hezká) a pokaždé když ji vidím tak se leknu
Já teda žádnou cikánku nevidím, sluší jí to. Ta kombinace tmavšího obočí a světlých vlasů se nosí už docela dlouho...
viktorka_od splavu Jestli teda v souvislosti s Krnáčovou používáš slovo "zhyzdit", tak by sis asi měla pořídit brýle :-).
Tak Betty tak světlý asi nemusí nutně znamenat blond? Já sem tmavovlasá a barvit se nechci ( nechci!), ale kdyby jo, až bych šedla, tak to hodim do světlý kaštanový nebo tak..očividně šedivějící ženy obarvený na hodně tmavo vypadají dost tvrdě a je to zhruba stejně přirozený jako ‘odbarvená cigaňa’..
Edit a Krnáčová mi přijde v pohodě..
999 no brýle mám, děkuji:-) každopádně jsem viděla i jiný fotky/vlasy a tohle mi přijde nejhorší. zhyzdit jsem ovšem psala v souvislosti s jinou paní, ne krnáčovou, to je myslím čitelný i bez brejlí
Taky se mi v tom Krnáčová líbí.
No hele, neplatí to bezpodmínečně. Pokud jsi od přírody tmavovlasá /ikdyž tedy už spíš šedivá/ tak světlý ne.
A taky bych řekla, že to vypadá cikánsky.
Ja jsem od prirody cerna jak bota, do retra jsem kdysi dala fotku, cikanka hadr, oboci mam cerny a vlasy mi pres leto sisujou do uplne svetle hneda, kdyz tomu trochu pomuzu, konce mam po lete uplne bily a troufam si tvrdit, ze tovypada zcela prirozene...mozna viktorka_od splavu by me oznacila za ohyzdu leda![]()
Mutziputzi No tak píšu, že to není pravidlo. Případ od případu.
Taky si barvím vlasy asi kaštan. Původně černočerný.
Krnáčová cikánka tak na hraně imo.
Mutziputzi tak ono to trochu zavisi od toho, jak se ty vlasy chovaji normalne. ja mam treba tmavekastanovy, ale ani v lete mi nesisuji. jednou jsme to zkousela trochu zesvetlit a nebylo to ono, plavy odstin si vubec neumim predstavit (ani na Viktorce teda ne).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.