Mutziputzi
aha.
VIP zjevy
Mutziputzi Šedá myš oblečením asi trochu jo, povadlá ne, ale pravda je, že nějakej čas to je. A 2x z toho to bylo v baru, tam já vidím všechno v lepším světle :-).
Zina Jo, Tvoje tvář má známý hlas. Za výsledek práce maskérů a kostymérů myslím Jitka Schneiderová (která je podle mne jinak moc hezká) nemůže.
Sweet Potato Bys takhle vylezla?
Mutziputzi Si myslim, že když už do toho vlezli, vylézt musej.
Sweet Potato Ja bych nevylezla
Ale vylezla, kdyby ti pred nosem zamavali nahradou za zmareny nataceni
Schneiderova je jinak docela vesela kopa, tak to asi radsi vzala z ty humorny stranky.
I kdyz by maskeri i kostymeri meli urychlene navstivit ocare nebo si aspon prohlidnout fotky JLo ![]()
barbucha Já neřikam, že bych nevylezla vůbec, nevylezla bych takhle, jako sorry, ale že nesmí ani ceknout nevěřim
Tak vono s tema pipinama se dohadovat kolikrat nema cenu, tak to asi vzdala a sla, a kasa cink ![]()
Jinak me potesil ulovek na netu... a nemene pak zjisteni, ze zjevne nejsem jedinej neprejici zavistivec - ze je nas zloprcku vic!
Ale este vidim promarnenou sanci pro malicek!

barbucha opet se mi to libi, Meghan proste neumi spatne![]()
Ja to tusila
barbucha Navic Sasha Baron Cohen - moje laska![]()
Takze dvojnasobna radost? Neni zac! ![]()
Mutziputzi Tak jsem pátrala a měl to být tenhle look. Což nic nemění na tom, že se to prostě nepovedlo.

V nakupnim vlakne se dela sranda z vesnickych butiku,ale tohle bude reprezentovat na Miss World.....![]()
Davam odkaz,protoze je tam plno fotek a jedna prisernejsi nez druha,treti......
Zarinya muhehe, saty cislo 2 mi pripominaji vytvory, ktery jsem si jako dite sila na barbiny :D
razorblade hele.myslim,ze nase barbiny by s nasi tvorbou uspely lepe.
(jo taky sem sila)![]()
Zarinya Uááá! Ňadra dmoucí o pomoc řvoucí?
A variace na národní kroj je proboha kde?![]()
Sweet Potato jmelí? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.