paktofonika , šaty pěkné, tiára a náhrdelník také, ale dohromady to nejde, nehodí se to k sobě
VIP zjevy
Ronna Taky mi to přijde OK, jen se mi zdá ta přiléhavá část zbytečně dlouhá.
rozarka Pas do pasu a bylo by to celkem pěkné. Tohle už se blíží k takovým těm miřským pannám.
Když pominu zaujatost, s jakou účes Krnáčové hodnotíme, tak se mi víc líbí světlejší. Doporučím jí svého holiče. Léta jsem nosila něco jako zlatou hnědou, od léta mám nabarvené tmavší od hlavy a zbytek světlý oříšek až tmavá blond a tolik pochval na barvu jsem dosud neměla, tím reaguji na barbušinu špachtli, přesně!
mně se na té světlovlasé fotce zdá krnáčová jak šedá myš, a podle mě k tomu výrazně přispívá i odstín vlasů. nejen divná halenka.
Jo, taky se mi zda ze se ta tmava se k ni vic hodi. Jako blondyna je totalne nezajimava a zcela tuctova, proste tetina! ![]()
Mně se to líbí. Krásná barva. Být to hladké, bylo by to obyčejné.
Ale teda nápadně zhubla, ne?
Vychrtla je, az uz to hezky neni. Asi si tema naskladanejma satama chtela trochu pridat?
paktofonika mně se Catherine šaty líbí. Náhrdelník je tam imo navíc.
Ty saty Middletonove jsou jak na venkovskej bal 1982![]()
barbucha To měla ty sklady ale trochu posunout, směrem výše. Ne, tady se mi fakt nelíbí, respektive její princeznovská róba.
Stáňa![]()

Mutziputzi alebo trpaslík, vyber si ![]()
Mutziputzi a kdo je ta mini pani?
Mutziputzi to tedy....to je tak velika??Ale musim rict,ze taky mam jednu osobu se kterou se nerada fotim,ja sem mala drobna tak to vetsinou vypada dobre,ale tahle osoba je stejne velka,ale drobnejsi a presne si vedle ni pripadam jak slon.![]()
viktorka_od splavu to nevim, je s Andrejem v UK, ale popisek jsem nečetla
Mutziputzi viktorka_od splavu manželka českého velvyslance paní Sabrina Secková. Kdyby měla podpatky a Babišová ne, tak ten rozdíl tak hrozný nebude :-)
stes to vidim taky, ale nemá, tak je![]()
tohle je pry majitelka nejhustsi hrivy mezi ceskymi hereckami.....saty taky "pekny"

Na první dobrou ![]()
![]()

Mutziputzi mám lepší kandidátku na obryni stáňu. prý vypadá skvěle. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.