Mutziputzi To je bomba. ![]()
Dneska už asi nemáknu, protože na to furt koukám. Kdysi jsem viděla na FB jak "rapovala". To bylo ještě o malinko trapnější než tohle.
VIP zjevy
stes no jo, "v kolone" a pak svunk dopredu a Vagner to zatim masti po prazdny silnici, pamatuju![]()
Mutziputzi já ji musela přestat sledovat, to se nedalo. Ale jako ženská se mi líbí, proto jsem ji i začala sledovat. No ale...![]()
A teď teda Andula co předvádí, to je dobrej úlet a to jestě neporodila.
nellielovett Andula furt nadava tomu svymu seladonovi?
Mutziputzi to ani ne. Ale každej post je o Evženovi (tak říká dítěti). A ty posty maj bejt jakože vtipný asi.
Čtete mi myslenky. Teď jsem vlezla na IG a kdyz uz jsem tam byla, jukla se na Andulu a chci to sem zrovna napsat... Neprehani to.. Tu těhotenskou euforii?
Mňa najviac baví ako sa polonahá nakrúca pred kamerou a rozpráva ako jej nikto nechce veriť, že je tehotná.
Jo.. To je podobny jako... Vám že je 30, 40 ??!!, .... Vzdyt vypadáte jako holcicka!!
Tak kdyby jí někdo řekl "ježíšmarjá, ty máš ale pupek! Cože, teprve šestý měsíc? Jak budeš vypadat v devátém?" to by si snad nikam nevyvěsila ![]()
Mutziputzi Diku, diky. Po shlidnuti Simy se najednou cejtim hrozne dobre, tak spokojene sama se sebou:-D. Jo a sakra jsem zapomnela sleeovat tu Andulu, to bude jeste zabava!
Magráta Normalne ta Andula si me na instaci podruhy nepridala!!!!
Karja páč máš blbý kecy![]()
Karja Chtělo by to trošku obdivu a jseš tam zpátky.
Mutziputzi Ale Sime nevadej, ta si me pridala!
stes Jo, ale ona mi ani nedala sanci se tam vyjadrit, proste me nevpustila!
Karja páč nemá charakter![]()
Karja Asi ví že by obdiv nevycházel ze srdíčka
Jinak prosím neurážet Krainovou pojmenováním Síma, na to jsou tady některé háklivé, na tyhle zkomoleniny jmen![]()
stes Si tak nechává řikat, já se nikomu Mucka nepředstavuji![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.